Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6699891 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

Cok tesekkurler, birazdan ozelden bilgilerimi iletirim. Insallah bir aksilik cikmaz ise, ocak sonu gibi TR de olucam bir 10 gunlugune, size de uygun olursa benim icin mukemmel olur.  :sevinc :sevinc
mutlaka sizinle iletişime gececeğim.geldiğinizde tekrar bi hatırlatın ama bana lütfen :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Mustij1903

Üstat Karatallar cümleten hayırlı geceler. Yarın ders var 😰 öğretmene mesai erken başlar. Görüşmek üzere..... Siyahlı Beyazlı Geceler😴😴😴
şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı ALI RIZA

Normalde bilgisayarimda duzgun ama ekleyince yan oluyor, iki farkli foto denedim, her ikisi de ayni sekilde. Nasil yapabilirim? Acaba fotoyu yan cevirsem, ekleyince duz mu cikar?? ters mantik hani  :D :D
düzenledim hallettim   :ok: :ok: @tarik33

Çevrimdışı ahmet türker

batacaklarsa hemen bu işi bitirsinler ama pek zannetmiyorum biteceğinin gelecek sezona bakmak lazım :)
bu seyirci azlığı devam ederse ,mali bakımdan avrupa kupalarına katılan takım olamaz gibime geliyor kardeşim .zaten zar zor uefa kabul ediyor .seneye kimseyi almaz herhalde .

Çevrimdışı ALI RIZA

:kop: :kop: eyvah alinin boynu arıdı heran mesaj silebilir forum kitlenebilir :kop:
keyfimiz yerimizde olduğu için silme işlemi ara verdim  :bandit: yakında gene temizlik yapalibir  :kop: :kop: @Efe

Çevrimdışı Necmi

birde 1903. üyemize büyük bir süpriz var stat turu yanında twitten yarın yazarım :)
1903. üye olmak için kimse üye olmaz başkaları olsun diye bekler :evillol: @bjk_mabet

Çevrimdışı ALI RIZA

Üstat Karatallar cümleten hayırlı geceler. Yarın ders var 😰 öğretmene mesai erken başlar. Görüşmek üzere..... Siyahlı Beyazlı Geceler😴😴😴
hocam iyi geceler İyi dersler :) öğrencilerinizi bekleriz  :kop: :kop: @Mustij1903

Çevrimdışı Ardau

@Deniz geçmiş olsun.

Yeni açık büyük tablalardaki betonu film izler gibi izlemeyi planlıyorum :icool: üst testerelere başlanması harika haber. Obitaş Ocak'ta bitirir lafını duyunca ümidim daha da arttı Ağustos 2015 için. O tarihte bence eski açık da bitmiş olur, numaralıyı bilmiyorum ama sona yakın olur sanki.

Ankara çok içimde kaldı. İnşallah oradaki herkesle bir gün tanışma fırsatım olur.

Herkese iyi geceler.
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı Efe

bu seyirci azlığı devam ederse ,mali bakımdan avrupa kupalarına katılan takım olamaz gibime geliyor kardeşim .zaten zar zor uefa kabul ediyor .seneye kimseyi almaz herhalde .

zaten gs falan sınıra dayanmışlar anadolu takımları sınırda bazıları sınırı geçmiş bi biz iyi gidiyoruz işte  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Mantıklı olan 1001. kişiye devretmek ama büyüklerimiz karar verir. Kusura bakmayın tekrardan
bu arada bir avatar resmi ve yaşını yazarsan çok iyi olur @Hmbaki

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2014, 01:42:28
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Hocam zaten bu sene sampiyon olursak 2-3 senelik sampiyonluk ambargosunu cok rahat koyariz... Onder Ozen'in tohumlari yeni filizleniyor... Gonderilmesi buyuk hataydi... Umarim baskan yonetim ile tekrar gorusup sezon sonunda Ozen'i tekrardan kulube getirtir... Onder Ozen de kabul ederse tabi...
Yemin ederim gittiginde sinirden aglayacaktim ayiptir soylemesi kiz arkadaslarimin ayrilmamdan cok cok daha buyuk koydu bana onder hocanin gitmesi

Çevrimdışı Efe

@Deniz geçmiş olsun.

Yeni açık büyük tablalardaki betonu film izler gibi izlemeyi planlıyorum :icool: üst testerelere başlanması harika haber. Obitaş Ocak'ta bitirir lafını duyunca ümidim daha da arttı Ağustos 2015 için. O tarihte bence eski açık da bitmiş olur, numaralıyı bilmiyorum ama sona yakın olur sanki.

Ankara çok içimde kaldı. İnşallah oradaki herkesle bir gün tanışma fırsatım olur.

Herkese iyi geceler.

stad haziran ayında maç oynanacak düzeye gelir ağustosta tam biter  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mert34

Merhabalar bende  forumdonanımdan beri sizi takipteyım her gece olanları okumadan yatamıyorum üye olmak bügüne kısmetmıs mabet in 1000. üye ye hedıyesı gorunce üye oldum. sanırım kacırmısım  :ebebe:

Çevrimdışı ALI RIZA

Merhabalar bende  forumdonanımdan beri sizi takipteyım her gece olanları okumadan yatamıyorum üye olmak bügüne kısmetmıs mabet in 1000. üye ye hedıyesı gorunce üye oldum. sanırım kacırmısım  :ebebe:
:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin @bjk_mabet irtibata geçin eğer imkanı olursa sizi de stat a gezdirebilir  :ok: :ok: :ok:
ayrıca profilden resim ekleyim yaşınızı yazarsanız  :ok: :ok:

Çevrimdışı bjk_mabet

seyirci az olmasına rağmen klup gelirleri 2 katına yakın arttı diyebilirim.gelen taraftar sayısı az olsa da maçlara gelir olarak daha fazla kazanıyor şuan klupler. :alala:
biraz garip gelebilir ama malesef gerçek bu...
ama ilerliyen zamanlarda başka bir çözüm bulmak zorunda kalacaklar başka sorunlar yüzünden :D :D :D
yani en fazla bi kaç sezon daha böyle olur sonra düzelir sistem

Çevrimdışı Efe

:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

1903. üye olmak için kimse üye olmaz başkaları olsun diye bekler :evillol: @bjk_mabet
o üye epey bi ötesi şanslı olucak ama :D :D :D

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2014, 01:57:08
@bjk_mabet abi twitterdaki slaytli resimli video harika olmus eline saglik hele muzik 10 numara olmus cok pos gaza getirdin beni gece gece "Haydi Kalk Ayaga Yuru Gunese" :super: :ok:

Çevrimdışı Efe

eski aaçıkta kalıplanan sütun üstleri betonlanıyor yüksek ihtimal
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yatoraya

geçen sene değil ama bu sene iyi bir zamana gelmiş oluyor stat inşaatı.
passolig resmen vurdu taraftarı. önümüzdeki yıl bile tüm statlar boş olsa bile bizim stat yeni olması heyecanı ile birlikte daha dolu olacaktır.

bu arada Ankara maç turu çok eğlenceli geçmiş. hele masa üstündeki kasayı falan görünce orda olmayı çok istedim ;]

bayramda stada geldim. tatil sebebiyle kimse yoktur diye yazmadım foruma.
umarım gezi şansını kaybetmemişimdir @bjk_mabet ;]
[ Son Düzenleme: 21 Ekim 2014, 02:02:13 yatoraya ]
BeşiktAŞK!

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2014, 02:04:15
eski aaçıkta kalıplanan sütun üstleri betonlanıyor yüksek ihtimal
@Efe abi en guzel duranda sütun ustleri bence ne dersin ?? hele kapali eski acik donusu resmi vardi bugun insan bakmaya doyamiyor valla 😃😃

Çevrimdışı Efe

@Efe abi en guzel duranda sütun ustleri bence ne dersin ?? hele kapali eski acik donusu resmi vardi bugun insan bakmaya doyamiyor valla 😃😃

katılıyorum en bittiğim yer oralar zaten çatıylada harika duracaklar :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

:hosgeldin

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK