Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6698585 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tarik33

Abilerim, kardeslerim, yasitlarim, herkese selamlar Bende okyanus otesinden stadimizin yapilisiniz, he twitterdan, ha Mustafanin fotograflarindan, son zamanlarda da agirlik olarak burdan takip etmekteyim. Katkilari olan herkese cok cok selamlar, ellerinize saglik. Su stad, hele ki en son ankara seyahati o kadar heyecanlandirdi ki, resmen yillardir annemlerin yapamadigini bu stat yaptirtacak bana, temelli donus yapacam nerdeyse :)) Bu arada, su stadin fotograflarini hergun takip etmekten az kaldi, insaat muhendisi olucam ..Versinler bana stad projesini, bildigin yaparim su an bi kac muhendisin yardimi ile :) Herkese cok cok selamlar, birde sevabina ben kacinci uye oldum bi diyiverin bakem. Stad gezisini kacirmayalim

Çevrimdışı ALI RIZA

Abilerim, kardeslerim, yasitlarim, herkese selamlar Bende okyanus otesinden stadimizin yapilisiniz, he twitterdan, ha Mustafanin fotograflarindan, son zamanlarda da agirlik olarak burdan takip etmekteyim. Katkilari olan herkese cok cok selamlar, ellerinize saglik. Su stad, hele ki en son ankara seyahati o kadar heyecanlandirdi ki, resmen yillardir annemlerin yapamadigini bu stat yaptirtacak bana, temelli donus yapacam nerdeyse :)) Bu arada, su stadin fotograflarini hergun takip etmekten az kaldi, insaat muhendisi olucam ..Versinler bana stad projesini, bildigin yaparim su an bi kac muhendisin yardimi ile :) Herkese cok cok selamlar, birde sevabina ben kacinci uye oldum bi diyiverin bakem. Stad gezisini kacirmayalim
:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin

Çevrimdışı ALI RIZA

1000.  üye kim arkadaşlar...Orlando'da akşam yemeği hakkı kazandı :lol:
Ayrıca @bjk_mabet le stad turu.......
Hmbaki üyemiz ama Hasan Melih Baki çift üyelik almış sağlık olsun hak etti  :super: :super:

Çevrimdışı tarik33

Hmbaki üyemiz ama Hasan Melih Baki çift üyelik almış sağlık olsun hak etti  :super: :super:
Benim uyelik kacinci olmus??? :alala: :alala:

Çevrimdışı Necmi

:hosgeldin sanırım 999. üye oldun Türkiyeye gel stad turu için @bjk_mabet ten özellikle rica ederim

Çevrimdışı Hmbaki

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım. Aranıza evet çift üyelik aldım eski mail adresimle üye olduğum için yeniledim. Kimsenin hakkını yemek istemem.İsterseniz bir sonraki arkadaşa hakkımı devredebilirim.

Çevrimdışı tarik33

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım. Aranıza evet çift üyelik aldım eski mail adresimle üye olduğum için yeniledim. Kimsenin hakkını yemek istemem.İsterseniz bir sonraki arkadaşa hakkımı devredebilirim.
Bir oncekine devretsen??? Necmi abi, bak gencler aralarinda anlasmislar, buyuklere saygi duymak duser  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı ALI RIZA

Benim uyelik kacinci olmus??? :alala: :alala:
999 üyemizdin :) 998 Hasan Melih Baki 999 sen 1000 gene HMbaki  :kop: :kop: hedefe giden her yol mubahtır... yapacak birsey yok ben kabul ettim yönetim arkadaşlar ve denetçiler kabul ederlerse Kazana oluyor :)
@tarik33

profil alanında yaşınızı girerseniz saygı açısında ona göre  :ok:

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

İşte bu yüzden baba Hakkı ile aynı takımlıyız..

Çevrimdışı Efe

1000.üye hayırlı olsun  :claps: bu arada eski açıkta sütunlara fışkırıtıcı uzandı gece gece :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

stat turun rezerve :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Hmbaki

Mantıklı olan 1001. kişiye devretmek ama büyüklerimiz karar verir. Kusura bakmayın tekrardan

Çevrimdışı ahmet türker

:hosgeldin  :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Tebrikler iletişim bilgilerini özel mesaj olarak atarsan sana ulaşabilirim.eğer istanbul da isen bu hafta içi seni misafir edebilirim...

Çevrimdışı Mustij1903

http://besiktasarena.com/index.php?topic=942.msg80918#new
Arkadaşlar konu önemli lütfenzerine düşüp beyaz tvde ki hadaizlere hadlerini bildirelim. Stad inşaatından beş dak ayırıpşikayetlere devam.
şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı bjk_mabet

birde 1903. üyemize büyük bir süpriz var stat turu yanında twitten yarın yazarım :)

Çevrimdışı ahmet türker

abi para aldıkları için ses çıkarmıyorlar ve destekliyorlar bence bu sene bi değişim olmayacaktır ama gelecek sezon için anlaşma nasıldır iptal olabilir mi hiç bilmiyorum doğrusu :)
iyi de klupler batacak kardeşim. :)

Çevrimdışı ALI RIZA

@tarik33 resminiz yan onu düz bırakırsanız boynum ağrıdı da  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı tarik33

stat turun rezerve :)
Cok tesekkurler, birazdan ozelden bilgilerimi iletirim. Insallah bir aksilik cikmaz ise, ocak sonu gibi TR de olucam bir 10 gunlugune, size de uygun olursa benim icin mukemmel olur.  :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Necmi

Yok 1000. üye sensin yapacak bir şey yok demek senin hakkınmış istanbuldamısın @bjk_mabet in stad turu sözü var bu arada aramıza  :hosgeldin

Çevrimdışı ahmet türker

:hosgeldin  :)

Çevrimdışı Efe

iyi de klupler batacak kardeşim. :)

batacaklarsa hemen bu işi bitirsinler ama pek zannetmiyorum biteceğinin gelecek sezona bakmak lazım :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Mantıklı olan 1001. kişiye devretmek ama büyüklerimiz karar verir. Kusura bakmayın tekrardan
:hosgeldin ve hayırlı olsun  :evillol:  kazanan gene BJK oldu  :ok: :ok: :ok:

Çevrimdışı Efe

@tarik33 resminiz yan onu düz bırakırsanız boynum ağrıdı da  :ebebe: :ebebe:
:kop: :kop: eyvah alinin boynu arıdı heran mesaj silebilir forum kitlenebilir :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tarik33

Cok tesekkurler, birazdan ozelden bilgilerimi iletirim. Insallah bir aksilik cikmaz ise, ocak sonu gibi TR de olucam bir 10 gunlugune, size de uygun olursa benim icin mukemmel olur.  :sevinc :sevinc
Normalde bilgisayarimda duzgun ama ekleyince yan oluyor, iki farkli foto denedim, her ikisi de ayni sekilde. Nasil yapabilirim? Acaba fotoyu yan cevirsem, ekleyince duz mu cikar?? ters mantik hani  :D :D