Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6692501 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan

Aldık 3 puanımızı gönderdik kardeşlerimizi  :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Efe

bu arada yeni açıkta demirleme baya ilerlemiş bugün çok iyi çalışmışlar 11.sütun dikildi bugün obitaş son 3-4 gündür acayip bi hızla gidiyor numaralı birleşiminde devasa tek bir tabla yapıyolar gerçekten iyi çalışma var 1 hafta sonra çok daha fazlasını göreceğiz bence 2.kat testereler için iskele kurulumu bu hafta içi başlayacak çiçeklerde numaralı 3.kat için filiz bırakıyor tüm numaralıda 3.kat tablayı göreceğiz 2.kat testereler 2ye bölünerek yeni açığa benzer tarzda yapılacak numaralıda 1 tabla daha çıkılacak :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

elin amerikalısı boyle bir projeyi buyuk sokaklarında yapmaya baslamıs bizde tribünün belli alanlarında yapalım bunu:D

tribün demişim dolasım alanlarında
[ Son Düzenleme: 20 Ekim 2014, 00:02:21 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Bugun ankarada beraber mac izleme zevkini yasatan tum arkadaslara tesekkur ederiz. Hersey cok guzeldi umarim bundan sonrada tekrarlariz.

Çevrimdışı Efe

Bugun ankarada beraber mac izleme zevkini yasatan tum arkadaslara tesekkur ederiz. Hersey cok guzeldi umarim bundan sonrada tekrarlariz.

bence bi kaç maça daha gelir takım ankaraya olimpiyatın zeminin gidip iyice bozalım bence :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

@DENİZ SEZGÜN kardeşim, bizimkiler kaç kişi geldiler?Neler yaptınız anlatın biraz...

Çevrimdışı Abdullah

@DENİZ SEZGÜN kardeşim, bizimkiler kaç kişi geldiler?Neler yaptınız anlatın biraz...
Abi stat konuşmadık onu baştan söyleyelim  :D

Çevrimdışı ozan062

Abi stat konuşmadık onu baştan söyleyelim  :D

asas stadı peki nasılmıs catısı çimi vs vs:D varmıymıs benzer taraflarımız maça odaklanamamıssınızdır siz simdi
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Abdullah

asas stadı peki nasılmıs catısı çimi vs vs:D varmıymıs benzer taraflarımız maça odaklanamamıssınızdır siz simdi
yok abi ya neyi benzeyecek bizim statla ben maçla ilgilenmedim zaten tezahüratla meşguldüm  :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

@Efe burada bir işlem mi var _? göz yanılgısı mı _?

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

beyler bazılarının avatarları büyük bazılarınınki küçük neden böyle oluyor.Bunun bir standartı yokmudur.Yoksa benmi beceremedim avatarı..
@SaLVaDoR uyuma taraftara sahip çık...

Çevrimdışı Efe

@Efe burada bir işlem mi var _? göz yanılgısı mı _?

şuan toplanıyor fışkırıtıcı işlem varmış :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

beyler bazılarının avatarları büyük bazılarınınki küçük neden böyle oluyor.Bunun bir standartı yokmudur.Yoksa benmi beceremedim avatarı..
Hocam bi kaç kere güncelleme oldu sitede avatarını kaldırıp tekrar yüklersen seninkide büyür.
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Efe

silip normal boyutta yeniden yükleyin düzelir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Hocam bi kaç kere güncelleme oldu sitede avatarını kaldırıp tekrar yüklersen seninkide büyür.
:D :D :D :D :D benimkide küçükmüş
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı ALI RIZA

şuan toplanıyor fışkırıtıcı işlem varmış :)
o nasıl bir işlem  :alala: sağ elle sol kulağı tutma gibi  :kop: @Efe taa nerden nereye uzatmışlar saha içinden neden yapmamışlar acaba

Çevrimdışı ALI RIZA

ayarlı... resmini kaldırıp tekrar yüklerseniz düzelir... @yoksul

Çevrimdışı Efe

siyahla gösterdiğim alanda bi kaç güne kalıplanır ay sonuna kadar yeni açık 1. kat bitecek tam anlamıyla :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

o nasıl bir işlem  :alala: sağ elle sol kulağı tutma gibi  :kop: @Efe taa nerden nereye uzatmışlar saha içinden neden yapmamışlar acaba

belkide denediler olmadı yada içeriye girip zaman kaybetmek istemediler oda olabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

belkide denediler olmadı yada içeriye girip zaman kaybetmek istemediler oda olabilir
macera seviyoruz  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Efe

şuan kameradan bakıyorum önümüzdeki eski açık tabla karşıdaki yeni açıktaki 2 büyük tabla ve numaralıda oluşturulan 2.kat loca tablası gelecek pazar gününe kadar demirlenecekler bunlardan eski açık ve yeni açık numaralı döşünün bir bölümü ve şuan betonlanan alanın yan tarafının komple biteceğini düşünüyorum ayrıca numaralının kalan 3 testere kirişinin temelide atılacaktır bu hafta yapılacak çok iş var pazara bakalım nereler betonlanmış olacak :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK