Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6693041 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Sagol salvador baktim telden bende bu arada bu hafta harika gecti 3 tabla attik bir suru kolon betonlandi numarali temel acildi ayrica eski acik testerelerin sayisi hizla artti guzel bir hafta gecirdik bu aydan kaldi 12 tam gun cok degisim olacak cok :)

aynen süper olacak obitaş hızı muazzam çiçekler iyi gidiyor her şey iyi 1 ay sonra belki çatı aparatları yavaştan montajlanır kapalıda bir yandan eski açık prekastlar yerleştirilir yeni açık sol taraf yükselir numaralı son katı yapılır off off  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Anıl

aynen süper olacak obitaş hızı muazzam çiçekler iyi gidiyor her şey iyi 1 ay sonra belki çatı aparatları yavaştan montajlanır kapalıda bir yandan eski açık prekastlar yerleştirilir yeni açık sol taraf yükselir numaralı son katı yapılır off off  :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Obitaş hızı muazzam hariç katılıyorum abi :D

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı manyak1903

fotoğraf çekenlerin,koyanların eline/emeğine sağlık.isim vermiyorum arada kaynayan olmasın  :evillol:  :ebebe:

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Deniz

Bugün cidden sinirden üstümü başımı parçalıyordum.kırmızı kart +penaltı + verilmeyen kartlar beni çıldırttı  :s20: :s20: .Şu stadı yapana kadar bize rahat yok bu stad bitince o hakemler çalmadığı her düdük için ensesinde nefesimizi hissedecek !
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı manyak1903

açtığımız tırnakları da kapatalım dimi ? :)

tebrik ediyorum. bi tane daha var .. onu da bulana bir gururlan tişörtü var.
hanım sopayı getirmeyince kendi almaya gitti sanırım   :kop:

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı ALI RIZA

Obitaş hızı muazzam hariç katılıyorum abi :D
@anilt iyi ce bak istersen obitaş gayet süper hızla ilerliyor bayram dönüşü 1 hafta oldu bu ay bitimine 12 gün var ve sen eğer bayram sonrası gün perşembe den pazartesini heseba katıyorsan yanılıyorsun... diğer durumları biliyorsundur...!

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Vodafone Arena 19.10.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.100
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı ekesicil

http://besiktasarena.com/index.php?action=dlattach;topic=878.0;attach=17643;image

bi sorum olcak.. bu eski aciktaki krisler kolona baglanmiyormu? öyle bi yere baglanmadan havada mi duruyor

resimde kolon filan göremiyorum?

Çevrimdışı Karabay

http://besiktasarena.com/index.php?action=dlattach;topic=878.0;attach=17643;image

bi sorum olcak.. bu eski aciktaki krisler kolona baglanmiyormu? öyle bi yere baglanmadan havada mi duruyor

resimde kolon filan göremiyorum?
onların altındada kolon var :)

Çevrimdışı ekesicil

yani bu isaretledigim kolonlar mi tutuyor koca kirisleri?

Çevrimdışı Anıl

@anilt iyi ce bak istersen obitaş gayet süper hızla ilerliyor bayram dönüşü 1 hafta oldu bu ay bitimine 12 gün var ve sen eğer bayram sonrası gün perşembe den pazartesini heseba katıyorsan yanılıyorsun... diğer durumları biliyorsundur....
Bayramdan önceki hızını yakalayamadığını düşünüyorum ama bakalım iyi haberler varmış. Tribün kabası bitsin herşey daha da güzel olucak :)

hoş geldin abi özlettin kendini  :)
Hosbulduk ben de sizleri özledim.  Obitaş'tan bir sıkıntınız var mı beyler ? :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Hocam koca kiriş dediğin üstüne kaç taraftar çıkacak o tribün 3000 kişilik var yok :)

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Deniz

Hosbulduk ben de sizleri özledim.  Obitaş'tan bir sıkıntınız var mı beyler ? :bandit:
Yemişim obitaşı sana birşey olmasın abi

Çevrimdışı ALI RIZA

@ekesicil var resimde belirttiğim gibi

Hocam koca kiriş dediğin üstüne kaç taraftar çıkacak o tribün 3000 kişilik var yok :)

öyle deme oraya beton prekast geldi mi orada uygulayacagı baskı düşün havada kalması olmaz... taraftar ağırlıgı var...! @Deniz

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Ekim 2014, 23:10:07
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
bu hafta biraz stabildi abi ama bugün bayağı hızlandı bugün ..

Eski açık üst bölümdeki sorunu Mustafa'ya sorun o anlatır size  :evillol:

Çevrimdışı Efe

ben çok memnunum hatta ileride daha çok memnun olacağım göreceksiniz obitaşı  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

öyle deme oraya beton prekast geldi mi orada uygulayacagı baskı düşün havada kalması olmaz... taraftar ağırlıgı var.... @Deniz

Tamam işte prekastlar + taraftarı kaldırır statik hesapları yapılmıştır onların

Çevrimdışı ekesicil

öyle deme oraya beton prekast geldi mi orada uygulayacagı baskı düşün havada kalması olmaz... taraftar ağırlıgı var.... @Deniz

iyice kafam karisti simdi  :kop:

Çevrimdışı Efe

o kolonların boyunu yanına gidince anlarsın o yüzden çok çok sağlam ve yeterli tutan kolonlar merak etmeyin  :)
Şampiyon Beşiktaş JK