Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6687056 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

tamam bundan sonra ole yaparım , makine değilki samsung s3 mini :) küçücuk telefon :D
ama eline sağlık açıları bayağı güzel ayarlamışsın @denizaydogdu

Çevrimdışı ontariokartallari

geçen gün hibrit çimden vazgeçildimi deniyordu...
bugün tesadüf eseri çimleri ve uygulanışını görme şansım oldu ama telefonun şarjı olmadığı için resim çekemedim.
örnekleri gördüm bu çim bir harika dostum :evillol: :evillol: :evillol:

hibrit cim candir  :icool:  resmi bekliyoruz mabet kartal
Remzin KARTALLARI Gibi Manileri Yen Aş, Layıktır Bu Vasıflar Sana Ey Şanlı Beşiktaş .

Çevrimiçi Necmi

bugün tesadüf eseri çimleri ve uygulanışını görme şansım oldu ama telefonun şarjı olmadığı için resim çekemedim.

:bandit: sana şarz aküsü alacaktım bak unuttum :bandit: bu yakınlarda çok şarzın bitiyor artık farz oldu @bjk_mabet alalımda mazeretin kalmasın :kop:

Çevrimdışı asi_kartal

1- Çatı-tribün aralığının 7m den 3.5 m düşmesi doğrumudur, doğruysa akustik için mi yoksa başka bir şey için mi yapıldı ?

2- Detaylı daha çok iç dizayn için tanıtım reklamı gelecek mi ?
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı ZEKI

tamam bundan sonra ole yaparım , makine değilki samsung s3 mini :) küçücuk telefon :D
s3 minin yaptigina bak sen hele..  :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı If Else

Müthiş haber Mabet  :D  Çok teşekkürler. Bir daha ki sefere resim de bekleriz   :D
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı ZEKI

:bandit: sana şarz aküsü alacaktım bak unuttum :bandit: bu yakınlarda çok şarzın bitiyor artık farz oldu @bjk_mabet alalımda mazeretin kalmasın :kop:
ben nexus icin sarjli kilif baktim, iphone icin var samsung icin var ... ama bunlar icin yok  :bawling: :bawling:

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı bjk_mabet

Şimdi yağmur yağıyor kabataş iskelesindeyim eve geciyorum.
Yarın için biraz hazirlik yapayım  :super:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ben nexus icin sarjli kilif baktim, iphone icin var samsung icin var ... ama bunlar icin yok  :bawling: :bawling:

ZEKİ ABİ LG LERDE ŞARJ PROBLEMİ OLMAZ AMA.. :)

Çevrimdışı Abdullah

hazırlık ??
Ne getirecen abi proje falan mı  :evillol:

Çevrimdışı bjk_mabet

hazırlık ??
Ne getirecen abi proje falan mı  :evillol:
yok yok öyle değil :D boğazım yumuşasin diye soguk bişeyler içeyim   :biggrinking: :biggrinking:
:biggrinking:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Efe

bencede harika olacaktir yapilsinda gerisi cok onemli degil o gunlere bi gelsek keske :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu gece eski acikta %99 beton olacak bence :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Geleneksel yeni acik betonlama senlikleri baslamis ayni yerden :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

hosbulduk deniz ,forzayi aratmiyorsun buradada cok faalsin yorulmayacaksin herhalde newyorklu kartal:)
Saolasın abicim Beşiktaşın ve Beşiktaşlıların olduğu her yerde varım :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

ZEKİ ABİ LG LERDE ŞARJ PROBLEMİ OLMAZ AMA.. :)
olanda oluyor ama

alacagini aldin mi ?  :kop:

Çevrimiçi Necmi

yok yok öyle değil :D boğazım yumuşasin diye soguk bişeyler içeyim   :biggrinking: :biggrinking:
:biggrinking:
sabah o kadar erken beni kim uyandırıyor yoksa ben uyurum siz beni beklersiniz :evillol:

Çevrimiçi Necmi

ust kata onlem alinacakmi , bu taraftardan baskasi dusmez asagiya :)  projeler konusuldugu gunden bugune 40 bine hep muhalefet oldum , her zaman en az 50 bini savundum ama bu hali insani heyecanlandiriyor,emegi gecen herkese teskkurler.
:evillol: boşuna muhalif olmuşsun  :alala: belkide 50 binlik yapılıyordur yada sıkışmayalım diye 48 binlikte olabilir kim bilebilirki stada bakıyorsun 42 binlik gibi durmuyor hiç :)

Çevrimdışı ZEKI

sabah o kadar erken beni kim uyandırıyor yoksa ben uyurum siz beni beklersiniz :evillol:
ben her sabah 7 gibi uyaniyorum seni ararim abi.. ama erken dersen 8 de ararim.

Çevrimdışı Oktay

@ZEKI hocam istanbul soğudu Ankara nasıl acaba kalın giyinsekmi sonra bitarafımız donmasın  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI hocam istanbul soğudu Ankara nasıl acaba kalın giyinsekmi sonra bitarafımız donmasın  :evillol: :evillol:
@Oktay valla Ankaranin dikmeni diye bir laf vardir da  :kop: :kop: :kop:
 sogugu ile ilgili bir sey varmi bilmiyorum. Gunduz sicak olur ama gece bayagi serin ben uzun kollu forma giyecegim bir de kalin bir mont

Çevrimdışı Oktay

@Oktay valla Ankaranin dikmeni diye bir laf vardir da  :kop: :kop: :kop:
 sogugu ile ilgili bir sey varmi bilmiyorum. Gunduz sicak olur ama gece bayagi serin ben uzun kollu forma giyecegim bir de kalin bir mont

Zeki hocam ben büyük Lafı dinlerim bende kalın giyiniyim :evillol:

Çevrimiçi Necmi

ben her sabah 7 gibi uyaniyorum seni ararim abi.. ama erken dersen 8 de ararim.
yok iyidir 7 - 7.30 gibi ararsın @ZEKI

Çevrimdışı Oktay