Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6686556 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Divan Otel ya da pastahane ismi. Hayırlı olsun. Daha makul fiyatlarda bir yer. Şahane pasta yaparlar. Doğum günü vs siparişlerinizde gözünüz arkadaş kalmasın. (Reklam yasak mıydı hocam)
Hayırlısı olsun  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

adidasta tedarikçi değil mi? ama sponsorluk anlaşmamız var aynı olmuyor mu ?  :alala: :alala:

dediğin gibiyse yeğenlere artık daha fazla ürün alabiliriz  :lol: :lol: :lol: dayıyla papaz oluruz sonra. dayı gsli yeğenler beşiktaşlı  :lol: :lol: :lol: acaba nasıl oldu diye düşünüyor mudur acaba dayım  :lol: :lol: :lol:
Adida aynı zamanda A takım formalarını tasarlıyor. Sponsorluk oradan. Atıyorum BJk logolu saat yapıyor diye Seiko bize sponsor olmuyor. Misal

Çevrimdışı If Else

Armada kartal yuvasındaki sıra hakkında bilgisi olan varmı.Soysal pasajı yangın yeriymiş arkadaşım soruyo başka yerden alcaklar olmadı

@ugurkartalizma 19 Mayıs Stadyumundan bugün pass-kart aldım. Ben 1 saat bekledim. Şu an nasıl bilmiyorum. Ama bence en kötü 2 saatte sıra gelir orada. Orası 20:00'a kadar açık olacak. Umarım yetişirsiniz.
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı bjk_mabet

Selamlar,
 @bjk_mabet e bir sorum olacak, Cevaplamanda sakınca yoksa havlandırma ve elektrik sistemleri için bir BMS (bina yönetim sistemi ) olacak mı? Olcaksa hangi teknoloji kullanılcak. Kullanıclak cihazların markasına falan karar verildi mi?
bu konuda bi bilgim yok malesef
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı combomaxs

@bjk_mabet ornek loca yapildimi yapildiysa bir resim alabilirmiyiz :)

Çevrimdışı denizaydogdu

[ Son Düzenleme: 18 Ekim 2014, 17:32:25 Necmi ]
Kartal

Çevrimdışı denizaydogdu

[ Son Düzenleme: 18 Ekim 2014, 17:33:42 Necmi ]
Kartal

Çevrimdışı dropoon

hangi bloğun kaç gündür sürmekte olduğunu tutan arkadaşlar varmı. ben mustafanın arşivden fotograflara baktım kaba inşaat olarak aralık ortası başlayan kapalı mayıs sonu gibi tamamlanmış.190 gün falan yapıyor diyebiliriz sanırım.

Çevrimdışı denizaydogdu

[ Son Düzenleme: 18 Ekim 2014, 17:35:09 Necmi ]
Kartal

Çevrimiçi Necmi

Divan Otel ya da pastahane ismi. Hayırlı olsun. Daha makul fiyatlarda bir yer. Şahane pasta yaparlar. Doğum günü vs siparişlerinizde gözünüz arkadaş kalmasın. (Reklam yasak mıydı hocam)
gerçekten pastaları harikadır tavsiye ederim :)

Çevrimdışı ddc1979

Koç'un sahibi olduğu Divan grup... Otel-pastane ... Fenerle gsnin stadını işletîyor şu an...
Bizim stadıda aldı ..
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı ZEKI

@denizaydogdu resimler icin tesekkurler, ama resimleri rapide yukledigin anda baskalari kendisi cekmis gibi kendi sitelerine koyabiliyorlar. Direkt siteye yuklersen (cok kolay msg alanin altinda ekle secenegi var) resmin icinde watermark cikiyor ve resmin koruma altina alinmis oluyor. Rapide yuklemeden daha basit emin ol.
Bu arada hangi makina ile cektin cok net cikmis fotograflarin

Çevrimiçi Necmi

@denizaydogdu dostum eline sağlık ama foruma yüklersen daha iyi olur bütün cep telefonuyla girenlerin kotası patlar ve açılmaz kitlenir resimler çok büyük

Çevrimdışı dropoon

istanbulda olsaydım sizleri haflalık 360 sanal tura ve çok net fotolara boğardım ama nasip bikere gidebilirsem inşaata acısını çıkartıcam

Çevrimdışı Deniz

Koç'un sahibi olduğu Divan grup... Otel-pastane ... Fenerle gsnin stadını işletîyor şu an...
Bizim stadıda aldı ..
Sahibi koçsa sıkıntı yok en iyisini bize yapar  :claps: :claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı kyiv

Divan denildiğinde aklıma 3 sene önce işyeri için aldığımız bayram çikolataları " spesiyal" geldi. 925 gram çikolata 185 liraydı.Şimdi ne kadardır Allah bilir...

Çevrimdışı ontariokartallari

Remzin KARTALLARI Gibi Manileri Yen Aş, Layıktır Bu Vasıflar Sana Ey Şanlı Beşiktaş .

Çevrimdışı riza calli

Ust kattakiler alttakileri goremiyo .karşılıklı kartal gol gol gol  yapamicazmi simdi biz.

Çevrimdışı yigitcan1903

Ust kattakiler alttakileri goremiyo .karşılıklı kartal gol gol gol  yapamicazmi simdi biz.
Hayır

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı denizaydogdu

@denizaydogdu resimler icin tesekkurler, ama resimleri rapide yukledigin anda baskalari kendisi cekmis gibi kendi sitelerine koyabiliyorlar. Direkt siteye yuklersen (cok kolay msg alanin altinda ekle secenegi var) resmin icinde watermark cikiyor ve resmin koruma altina alinmis oluyor. Rapide yuklemeden daha basit emin ol.
Bu arada hangi makina ile cektin cok net cikmis fotograflarin

tamam bundan sonra ole yaparım , makine değilki samsung s3 mini :) küçücuk telefon :D
Kartal

bu video mükemmel yaaa  :sevinc

ust kata onlem alinacakmi , bu taraftardan baskasi dusmez asagiya :)  projeler konusuldugu gunden bugune 40 bine hep muhalefet oldum , her zaman en az 50 bini savundum ama bu hali insani heyecanlandiriyor,emegi gecen herkese teskkurler.
Remzin KARTALLARI Gibi Manileri Yen Aş, Layıktır Bu Vasıflar Sana Ey Şanlı Beşiktaş .

Hoşgeldin Orhan abi :).Bilmeyen arkadaşlar için Orhan abi forzanın eskilerindendir içimizden biri  :)

hosbulduk deniz ,forzayi aratmiyorsun buradada cok faalsin yorulmayacaksin herhalde newyorklu kartal:)

Çevrimdışı bjk_mabet

geçen gün hibrit çimden vazgeçildimi deniyordu...
bugün tesadüf eseri çimleri ve uygulanışını görme şansım oldu ama telefonun şarjı olmadığı için resim çekemedim.
örnekleri gördüm bu çim bir harika dostum :evillol: :evillol: :evillol:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.