Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6685746 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

Kızılay da kuşlar ne yapmış ki uzaklaştırdı Melih Başgan

kızılayda olmayabilir ankarada bir meydanda bu uygulama yapılmıs sence niye?:)) pisletme meselesi elemanlar mermeri bile deliyorlar:D bu sebeble bizim stadda bu olmak mecburiyetinde:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı FARUK

Gökhan Türkmen instagram hesabından alıntıdır.

eski açık ile duvar arasındaki boşluk net şekilde görünüyor  :ok:

Çevrimdışı Kartal Ç

Gururlan pankartı da güzel olmuş. ordan gelip geçen renkliler mesajı alıyodur :bandit:

Çevrimdışı Oktay A.

Konu Dışı

@FARUK yazınca aklıma geldi. Kartal yuvalarında bebek/çocuk ürünleri bulmak çoğu zaman imkansıza yakın olabiliyor. Başıma bayram'da izmit'te geldi. 1.5 yaşında ki oğluma bir şeyler bakmaya gittiğimde ellerinde ki kısıtlı sayıda ürünü gösterdiler mecbur aldık onlardan bir tane ama oradan bir bilgi aldık bu alım sırasında. Normalde çocuk ürünlerini zombia markası ile bulabiliyorduk ama yeni yapılan anlaşmaya göre 2015 yılından itibaren panço yapacakmış. Bunlarda bir nevi sponsorluk anlaşması olmuyor mu? Oluyorsa neden kimse duymuyor. ya da biz bu alanda ilk miyiz?  :alala: :alala: malum diğer renklileri bilmem ama işe gelirken gördüğüm zombia mağazasında artık Beşiktaş ürünleri geri çekilip diğer renklilerin ürünleri ön plana çıkmaya başlamış.  Bilgisi olan var mı bu konu hakkında  :alala: :alala:

Bende 3 ay sonra doğacak yavru kartalıma hastane çıkışı almak için gitmediğim kartal yuvası kalmadı ama ürün yok hiçbirinde zoombia da da çoğu ürün stokta yok bende araştırırken tesadüf pançonun sitesinde buldum panço mağazalarına gittim bir kaç tane ama mağazalarda yoktu bende mecbur pançonun online sitesinden aldım resmi lisanlı ürün ama illaki tedarikçi olduğuna göre bir kısmı pançoya gidiyordur verilen paranın  :alala: :ok:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı Deniz

Çok fazla ince işçilik var stadda.Çiçekler mi yapacak bu işleri yoksa ihale mi açılacak ?  :alala:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yakup

Bende 3 ay sonra doğacak yavru kartalıma hastane çıkışı almak için gitmediğim kartal yuvası kalmadı ama ürün yok hiçbirinde zoombia da da çoğu ürün stokta yok bende araştırırken tesadüf pançonun sitesinde buldum panço mağazalarına gittim bir kaç tane ama mağazalarda yoktu bende mecbur pançonun online sitesinden aldım resmi lisanlı ürün ama illaki tedarikçi olduğuna göre bir kısmı pançoya gidiyordur verilen paranın  :alala: :ok:

bize gelen kısım var mı merak ettiğim bu benim  :alala: yani stadyuma tuğla koyan herkese elimizden geldiğince yardımcı olmak bizimde amacımız ona göre gidip alış verişlerimizi yapalım değil mi?
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Kartal Ç

Çok fazla ince işçilik var stadda.Çiçekler mi yapacak bu işleri yoksa ihale mi açılacak ?  :alala:

Çiçekler ve obitaşınkiler sadece kaba inşaatla ilgiliydi sanırım. ince işten kastın küfeki kaplama elektrik su işleri vs ise onların ihaleleri falan yapıldı. asansör yürüyen merdiven ihalesi falan da yapıldı. mabetten gelen son fotoya göre havalandırma işlerinin yapımına falan da yapılmaya başlanıyor.
şimdiye kadar 15 tane ihale yapılmış.
[ Son Düzenleme: 18 Ekim 2014, 12:32:00 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Deniz

Çiçekler ve obitaşınkiler sadece kaba inşaatla ilgiliydi sanırım. ince işten kastın küfeki kaplama elektrik su işleri vs ise onların ihaleleri falan yapıldı. asansör yürüyen merdiven ihalesi falan da yapıldı. mabetten gelen son fotoya göre havalandırma işlerinin yapımına falan da yapılmaya başlanıyor.
şimdiye kadar 15 tane ihale yapılmış.
Yok abi onlar değil.Mesela fayans döşeme,wclerin yapımı,duvarların duvar kağıdı ve boyası,asma tavan yapımı,camların pencelerin yapımı vs..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay A.

bize gelen kısım var mı merak ettiğim bu benim  :alala: yani stadyuma tuğla koyan herkese elimizden geldiğince yardımcı olmak bizimde amacımız ona göre gidip alış verişlerimizi yapalım değil mi?
Lisans hakkından dolayı illaki vardır bize de geliri yoksa bu kadar paranın lazım olduğu bir ortamda hele ki stada nakit lazımken bedavaya verileceğini sanmam  :alala: bende sırf kulube ve stada bir nebze yarar olsun para direk kulube gitsin diye kartal yuvalarına baktım hep ama yok   :by2:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimiçi Necmi

haydaaa abi yapma bunu enson bu konudada yazısmıstık buralarda

ihsan beyde bilmemne tribünleri olacak dememişmiydi yeni acıkta agzından kacırmamısmıydı yani bu konser içindi sahanın yarısı seklinde

sonrasında baskan bir programda çimleri iyi yapıcazki üstünde bolca etkinlikler olacak sekilde dusunuyoruz dememişmiydi evet isim vermedi ama olacak dedi hem çim hem konser için
sonrasında tamam 360ı demedi zaten onu ilk ortaya atan benim ama herseferinde socideki hocamız simdi adını unutuverdim:(( onunlada konustugumuzda statiğini buna gore yapıalcak yani 360 için demişti aynı sekilde ben gayette hatırlıyorum mabete sorulduugnda bu 360 yonetim kanadında dusunuluyor demişti bu durumda yapılmıyorsa ayrı dusunulmediyse ayrı hiç gundeme gelmediyse cok cok ayrı:((
yok ozan konserler olacak zaten istanbulun konser merkezi ama platform olacak diye bir şey söylenmedi hatta mabetin söylediğide mühendisler çözüm düşünüyordu @ozan062

Çevrimdışı FARUK

Mehmet Y. foursquare hesabından alıntıdır

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar kombineyi  forum eski açık 120 denmi yoksa 121 denmi aldı? birde hangi sıra? Bilgi verirseniz ona göre alacam? sürüden ayrılmayalım kurt kapmasın
121 den 19-20-21 sıraların ortası boş bulduğun yerden al 20 sıra 18. koltuk benim 21-18 muratın @ahmet türken

Çevrimiçi murat

@ Necmi abi 16. Sırada bir yeşil var saametlerin sırası değilmi orası.orasıda olabilir.
N

Çevrimdışı FARUK

Sadece BEŞİKTAŞ ‏@SadececArsi  twitter hesabından alıntıdır

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar aşağıda linkini verdiğim yere herkes kombine numarasını yazarsa alacak olanlara fikir verir :)
http://besiktasarena.com/index.php?topic=198.0
[ Son Düzenleme: 18 Ekim 2014, 13:49:00 Necmi ]

Çevrimdışı Szgn_26

şükürler olsun dünya gözüyle mabedimizi gördüm mabedimizi görmekle kalmadım baya bi yakından bilici göktan töreyi tolga zengini ve oğuzhanı da gördüm çok güzel bi geceydi. stadımız ztn efsane oluyor canlı görünce herkesin de dediği gibi heybeti bi farklı oluyor gece çalışmalar az da olsa devam ediyordu

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 18 Ekim 2014, 13:44:40
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
bu resim yeni açık arkasındaki yırtık ve yolların nereye geleceği hakkında fikir veriyor

http://besiktasarena.com/index.php?action=dlattach;topic=878.0;attach=17519;image
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Necmi

şükürler olsun dünya gözüyle mabedimizi gördüm mabedimizi görmekle kalmadım baya bi yakından bilici göktan töreyi tolga zengini ve oğuzhanı da gördüm çok güzel bi geceydi. stadımız ztn efsane oluyor canlı görünce herkesin de dediği gibi heybeti bi farklı oluyor gece çalışmalar az da olsa devam ediyordu
:D artık fazla eleştirmezsin obitaşı herhalde

Çevrimiçi Necmi

Stadımızın çatı kaplama malzemesi :D
gelince inceleriz :D zaten son dönemlerde stadlarda maç izlemiyoruz zaten olimpiyatta istesekde izleyemiyoruz :D

Çevrimdışı ugurkartalizma

Armada kartal yuvasındaki sıra hakkında bilgisi olan varmı.Soysal pasajı yangın yeriymiş arkadaşım soruyo başka yerden alcaklar olmadı

Çevrimdışı FARUK

Mihan U. foursquare hesabından alıntıdır

Çevrimiçi Necmi

@ Necmi abi 16. Sırada bir yeşil var saametlerin sırası değilmi orası.orasıda olabilir.
N
onlar başta ama

Çevrimdışı Szgn_26

:D artık fazla eleştirmezsin obitaşı herhalde
walla bayırdan yukarı çıkarken ilk ister istemez obitaş tarafını görüyosun :) fena ilerlememişler ama ilk zamanlarda bu tempolarda çalışabilseydiler şimdiye ztn sona gelmiştik ama o zmn yatıp şimdi çalışmaya başladılar neyse obitaşı boşvereli çok olmuştu ztn stad çbk bitsin ve gzl olsn tek temmenimiz bunlar artık

Çevrimdışı dropoon