Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6683253 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı manyak1903

[img width=400 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/10/vodafone-arena-17.10.2014-025.jpg[/img]

şimdi şuna bakıyorum da, eski açık ne büyük bir yalandan kısa tutuluyor, ona yanıyorum..
dışarıdan hiç kimse o tarafın kısa olduğunu fark etmeyecek bile

sadece o değil ki.yeni açık için daha çok yanıyor insan.bu taraf kule derdi diyelim diğer taraf ne için.

kısaca sen zaten en iyisini yapıyorsun ama sana buna müsaade edersek 50 binlik diğer statların havası hiç kalmaz.yani yine bir zorluk olsun diye.renkliler yapsa lobi gücünden ziyade farklı şeyler için daha bir rahat bırakırlardı.(kendi yapacak güçleri olsaydı)

şu an biz resmen kapasite 42 olsun diye uğraşıyoruz.normalde abi şurada da boşluk var oraya biraz genişleyelim diyecekken , sizin şurada bir fazlalık olmuş orayı çıkaralım diyorlar. güler misin ağlar mısın.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı KUMANOVALI

burada bir sıkıntımı var yoksa gölgeden mi garip gözüküyor....  :iscrewy:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ahmetx

[img width=800 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/10/vodafone-arena-17.10.2014-025.jpg[/img]

şimdi şuna bakıyorum da, eski açık ne büyük bir yalandan kısa tutuluyor, ona yanıyorum..
dışarıdan hiç kimse o tarafın kısa olduğunu fark etmeyecek bile
gerçekten büyük saçmalık,ilerde tribünü uzatabiliriz umarım. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı faith

öyle değil Necmi abi gs yede gıcıklar stadyum açılışını unuttun galiba :bandit:

gs ye mi gıcıklar (:

yok be abi ne gıcıklığı, biz varken gs falan esamesi okunmaz. Bizim için neler dediklerini biliyoruz sonuçta, küfürleri unuttuk mu o kayıtlarda geçen.

yönetime kızarım eleştiririm falan filan fakat başkanın bu stadı yapması ciddi olaydır, transfer hataları yapmış olabilir, çok konuşmuş olabilir fakat artık bazı şeyleri yoluna soktu kulüp. Bu sene şampiyon olursak inşallah önümüzdeki bir kaç yıl hocamız, kadro ve vodafone arena ile Türkiye'yi sallarız.

bu arada vodafone gerçekten bir başlık altında konuşulması gereken önemli bir konu. 16 yıllık bir Turkcell kullanıcısıyım, bazı bağlayıcı nedenler sebebiyle halen bu operatörden henüz kopamadım. Fakat bu durum haziran-temmuz gibi sona eriyor.

Bu noktada şöyle bir fikrim, bir tavsiyem var.

Stadın bitmesiyle birlikte burada ve diğer ortamlarda organize olup, formalarımızı giyinip Beşiktaş'ta bir Vodafone'a gidip toplu geçiş yaparsak hem Vodafone güzel bir reklam yapmış olur, hemde biz de kulübümüzün bu kadar yanında olan bir sponsoru unutmadığımız da göstermiş oluruz ki bu daha sonra Beşiktaş'a sponsor olacak firmalar için de bir ölçü olacaktır mutlaka.

Çevrimdışı ogcet

konu dışı olacak ama kombinelerin satışı ne zamna kadar devam edecek?

Çevrimdışı ahmet türker

sadece o değil ki.yeni açık için daha çok yanıyor insan.bu taraf kule derdi diyelim diğer taraf ne için.

kısaca sen zaten en iyisini yapıyorsun ama sana buna müsaade edersek 50 binlik diğer statların havası hiç kalmaz.yani yine bir zorluk olsun diye.renkliler yapsa lobi gücünden ziyade farklı şeyler için daha bir rahat bırakırlardı.(kendi yapacak güçleri olsaydı)

şu an biz resmen kapasite 42 olsun diye uğraşıyoruz.normalde abi şurada da boşluk var oraya biraz genişleyelim diyecekken , sizin şurada bir fazlalık olmuş orayı çıkaralım diyorlar. güler misin ağlar mısın.
bu konularla moralinizi bozmayın ,çok güzel bir iş yapılıyor keyfini çıkartın . ileride bunlarda çözülür ,bu stadı hayırlısı ile biterelim sonrasına bakılır değerli kardeşlerim. :)

Çevrimdışı ACAB1903

bu kale arkaları ile ilgili bir sorum olacak.. tepe yükseklikleri her iki tarafta da aynı mı? aradaki fark sadece yeni açığın aşağı doğru olan uzantısı mıdır?

Çevrimdışı ahmet türker

bu kale arkaları ile ilgili bir sorum olacak.. tepe yükseklikleri her iki tarafta da aynı mı? aradaki fark sadece yeni açığın aşağı doğru olan uzantısı mıdır?
maket resimlerinden görüldüğü gibi , sıra sayısı fazla olduğundan yeni açık daha tüksek ancak çatı yüksekliği her yerde aynı  değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı ALI RIZA

tepe yükseklikleri derken _? tribün en son sıra diyorsan hayır eski açık yeni açığa göre baya kısa @ACAB1903

Çevrimdışı manyak1903

deplasman tribünü için aklıma şey geldi.stadın en üstünde tek bir sıra bütün stadı dolaşacak ,güvenlik için araya bir şey yapacaksın.
rakip taraftarlar en üstte gayet güvenli bir şekilde tek tek oturacak :D ne sesleri çıkacak ne de gelirler artık herhalde :D

amaç koltuk sayısı verip rakip taraftara takımını izletmek değil mi  :evillol: öyle bir şey olsa kaç sıra gider , tek sıra yeter mi ?

Çevrimdışı Erdinç

@Efe hocam eski açıkla numaralı arası temel ne zaman atılır.resimlerden gördüğümüz kadarıyla temizlenmiş alan .

Çevrimdışı ahmet türker

eski açık testere kirişler kameradan iyice gözükmeye başladı 15 gün sonra kameranın önü kapanacak gibi gözüküyor.

Çevrimdışı FARUK

@Efe hocam eski açıkla numaralı arası temel ne zaman atılır.resimlerden gördüğümüz kadarıyla temizlenmiş alan .

fotolarda göremedik ama numaralı köşe si için drenaj kuyusu yapılması lazım önce
orası betonlanınca atılır grobeton

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ekim 2014, 18:09:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Aralık'ta sanırım 1 yıl olacak stad inşaatı adam akıllı başlayalı.

1 yılda henüz kabası bitmemesi normal mi sizce?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmet türker

deplasman tribünü için aklıma şey geldi.stadın en üstünde tek bir sıra bütün stadı dolaşacak ,güvenlik için araya bir şey yapacaksın.
rakip taraftarlar en üstte gayet güvenli bir şekilde tek tek oturacak :D ne sesleri çıkacak ne de gelirler artık herhalde :D

amaç koltuk sayısı verip rakip taraftara takımını izletmek değil mi  :evillol: öyle bir şey olsa kaç sıra gider , tek sıra yeter mi ?
böyle olması çok zor gibi gözüküyor. kapalıya ,numaralıya deplasman seyircisi sokmazlar sevgili kardeşim. :)

Çevrimdışı ahmet türker

efe kardeşim ,numaralı tabla eski açık tabla betonlanmaya hazır gibi gözüküyor ,sen ne dersin.  :)

Çevrimdışı manyak1903

böyle olması çok zor gibi gözüküyor. kapalıya ,numaralıya deplasman seyircisi sokmazlar sevgili kardeşim. :)
tek bir yerden girip oraya çıkarlar diyeceğim ,  yangın vesaire can güvenliği sorunu oluyor.aslında altına kapak yaparız ,açtımı alt tarafa düşerler :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aralık'ta sanırım 1 yıl olacak stad inşaatı adam akıllı başlayalı.

1 yılda henüz kabası bitmemesi normal mi sizce?

O LOKASYON İÇİN NORMAL.

AYRICA 1 ARALIKA KADAR BAYA BİR YOL ALINIR.

Çevrimdışı Erdinç

sağol @FARUK hocam drenaj kuyusu falan bir haftada bitermi acaba . eski açıkla numaralı birleşsin bir an öncede stadımızın iki yakası bir araya gelsin artık :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

sağol @FARUK hocam drenaj kuyusu falan bir haftada bitermi acaba . eski açıkla numaralı birleşsin bir an öncede stadımızın iki yakası bir araya gelsin artık :)

DRENAJ KUYUSU İŞLEMİ ÇOK FAZLA VAKİT ALMIYO KAŞLA GÖZ ARASI YAPIYOLAR YETERKİ O KONUMA GELSİN :)

Çevrimdışı Efe

yarin baslanir ben bugun bekoiyordum ama yarin baslayacaklar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

efe kardeşim ,numaralı tabla eski açık tabla betonlanmaya hazır gibi gözüküyor ,sen ne dersin.  :)
numarali bu gece betonlanacak abi buyuk ihtimal eski acik yarin gibi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

tek bir yerden girip oraya çıkarlar diyeceğim ,  yangın vesaire can güvenliği sorunu oluyor.aslında altına kapak yaparız ,açtımı alt tarafa düşerler :)
biliyorum makara yapıyorsun ama ,böyle bir şey gerçekten ütopik olur kardeşim. :)

Çevrimdışı ahmet türker

numarali bu gece betonlanacak abi buyuk ihtimal eski acik yarin gibi
yeni inönü nün son fotosunda numaralı arkasındaki boşluk biraz eğri gibi duruyor ,göz yanılsaması olabilirmi değerli kardeşim.  :)