Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6681623 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

herkese iyi günler abilerim , forumu hergün her saniye takip ediyorum ama genelde okuyan kesimdenim yorum ara sıra yapıyorum  ,
2 konu hakkında söyliyceklerim var
1.si geçtiğimiz günlerde stadı orjinal projeler ile 3D olarak hazırladığımı söylemiştim , bunu yapmadaki amacım stada koltukları dizip renk
ve düzen denemeleri yapmaktı , böylece burda görselleri inceleyip ne şekilde daha güzel olur? sorusunun cevabını alıp belkide taraftar olarak yönetime istekte bulunabilirdik. Yanlız problem ile karşılaştım , bırakın 42 bin koltuk dizmeyi , 50 tane koltuk diztikten sonra bilgisayarım ciddi şekilde donmaya başladı, bunu yapabilmek için çok güçlü bilgisayar lazım ki benim kasam bile 2.5 bin tl lik bir kasa  , kısacası hayal ettiğimi gerçekleştiremedim ama yinede bu durumu çözücem gerçekçi 3d koltuklar yerıne duz kağıt gibi yapıcam çok gerçekçi olmasada yine istediğimi alabilirim
2. konu da ; Bahsettiğiniz koltuk sayıları ile ilgili , şimdi ben tasarımı gerçek ölçüler ile yaptığım için koltukların monte edileceği alan elimde var ve bunu hesapladığımda koltuk sayısı 41-42 bin civarı çıkıyor,   , yani istesenizde daha yukarısını bulamazsınız ya koltuklar daralıcak yada alan büyüycek , 2  side olamıycağına göre bence çokda düşünülecek birşey yok. saygılar iyi forumlar abilerim

Çevrimdışı yigitcan1903

herkese iyi günler abilerim , forumu hergün her saniye takip ediyorum ama genelde okuyan kesimdenim yorum ara sıra yapıyorum  ,
1.si geçtiğimiz günlerde stadı orjinal projeler ile 3D olarak hazırladığımı söylemiştim , bunu yapmadaki amacım stada koltukları dizip renk
ve düzen denemeleri yapmaktı , böylece burda görselleri inceleyip ne şekilde daha güzel olur? sorusunun cevabını alıp belkide taraftar olarak yönetime istekte bulunabilirdik. Yanlız problem ile karşılaştım , bırakın 42 bin koltuk dizmeyi , 50 tane koltuk diztikten sonra bilgisayarım ciddi şekilde donmaya başladı, bunu yapabilmek için çok güçlü bilgisayar lazım ki benim kasam bile 2.5 bin tl lik bir kasa  , kısacası hayal ettiğimi gerçekleştiremedim ama yinede bu durumu çözücem gerçekçi 3d koltuklar yerıne duz kağıt gibi yapıcam çok gerçekçi olmasada yine istediğimi alabilirim
2. konu da ; Bahsettiğiniz koltuk sayıları ile ilgili , şimdi ben tasarımı gerçek ölçüler ile yaptığım için koltukların monte edileceği alan elimde var ve bunu hesapladığımda koltuk sayısı 41-42 bin civarı çıkıyor,   , yani istesenizde daha yukarısını bulamazsınız ya koltuklar daralıcak yada alan büyüycek , 2  side olamıycağına göre bence çokda düşünülecek birşey yok. saygılar iyi forumlar abilerim

Koltuklar daraltılacaktı da zaten izin yok

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı GIUNTI

Hoş geldin
Zago Ronaldo Ahmet Yıldırım da gelecek mi  :D
Satılan kombine en son 13 bindi sponsorlar dahil

Hoş bulduk.

Tamer Tuna ile Zafer Demiray gelse olmaz mı?  :lol:

30bini bulur yeni sezon başlamadan diye düşünüyorum. Bloklarda satılan kombineler ile ilgili bir kaç görsel vardı bikaç ay önce onun güncel hali var mıdır acaba..

113. blokla 112. blok arasında 1700 tl lik fark olunca merak ettim 113ten kaç kişi aldı mesela.

Vodafone Arena 16.10.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.100
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Zoro

en sonunda armada kartal yuvasından tek geçişlik kartımı aldım

Çevrimdışı ahmetx

zaten koltuklar 44 cm,vip 50 cm olarak alındı hocam buna göre yapabilirsin,sabırsızlıkla bekliyoruz,forza siyah koltuk,kırmızı merdiven ve çıkışlar ,beyaz tribün yazıları :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

en sonunda armada kartal yuvasından tek geçişlik kartımı aldım
kalabalık nasıl hocam,akşam gitsek alır mıyım?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi murat

gerçek ölçüleri bizimlede paylaşırsan bizde ona göre hesap yaparız.mesela koltuk ölçülerin iki koltuk arası mesafe ne kadar.kaç sıraya göre hesaplıyorsun.bir merdiven yolun genişliği ne kadar.

Çevrimiçi Necmi

Bayramdan önceki işçi sayısı ve hız halen yakalanamadı gördüğüm kadarıyla. Aksine daha hızlanmasını bekliyorduk..
yok sayısal olarak yakalandı önümüzdeki günlerde dahada artacak sahada obitaşın 130 emekçisi çiçeklerin 180 emekçisi varmış ağırlıklı kolon perde yapıldığı için sanırım yavaş gibi görünüyor @Serhat Akkaya yoksa hız tatmin ediciymiş

Çevrimdışı ahmetx

[ Son Düzenleme: 17 Ekim 2014, 11:46:46 ahmetx ]

Çevrimdışı yigitcan1903

Hoş bulduk.

Tamer Tuna ile Zafer Demiray gelse olmaz mı?  :lol:

30bini bulur yeni sezon başlamadan diye düşünüyorum. Bloklarda satılan kombineler ile ilgili bir kaç görsel vardı bikaç ay önce onun güncel hali var mıdır acaba..

113. blokla 112. blok arasında 1700 tl lik fark olunca merak ettim 113ten kaç kişi aldı mesela.

Olur olur hepsi olur :D
115 ve 116 yı koyuyorum sırasıyla en pahalı bloklar

Çevrimdışı Deniz

Yeni açık ilk kat bitince güzel bir görüntü oluşacak  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

@Gökhan_Çelik koltukları böyle mi yapacaksın şimdi?
büyük ihtimalle bunlardan koyarım , 1-2 güne paylaşırım bir kısmını hata gorurseniz birlikte iyileştiririz, ayrıca koltuklara insan modelide ekliyebilirim olmadı bi 20-30 kişi , gönül isterki stadı doldurıyım 3lü çektiriyim ama onun için ciddi makina lazım :D vodafonedan öyle birşey beklerdim ama lansmandaki görüntülerde sallama yapmışlar

Çevrimdışı Deniz

Ayrıca ben rakip takımın futbolcusu olsam kafamı kesinlikle kaldırmam.Herkes üstüne geliyor gibi olur  :boxin:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Yeni açıktaki sütun sayısı yanlış görmediysem 10'a çıkmış.(betonlanan ve kalıplanmış)
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimiçi Necmi

atladığınız yerler var passodaki sayılarda kapalı ve numaralının yeni açıkla birleştiği yerler 19 sıra olarak görünüyor ve sıralar ona göre verilmiş ama aslında köşeler 19+6 = 25 sıradan başlıyor.passodaki rakamları doğru olarak düşünmeyin mesela yeni açık alt 26 sıra görünürken bir blok 22 sıra görünüyor.
aslında yeni açık altın üst kısmında 3 sıra yapılmadı orası 29 sıra olacak şu an 26 görünüyor sadece orda kayıt dışı 1000 üzeri koltuk var

Çevrimdışı Caner

Yeni açık ilk kat bitince güzel bir görüntü oluşacak  :bandit:

Deniz meraba,

bu ilk kat diyosunuz ya ben onu anlamıyorum hiç ya  :) İlk kat zaten bitti, hatta ikinci kat bitmek üzere belki ay sonuna bitecek, yani ilk kattan kastınız nedir?

Çevrimdışı asi_kartal

Kapalının dikliği bu fotoda çok net (Alıntıdır)
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yok sayısal olarak yakalandı önümüzdeki günlerde dahada artacak sahada obitaşın 130 emekçisi çiçeklerin 180 emekçisi varmış ağırlıklı kolon perde yapıldığı için sanırım yavaş gibi görünüyor @Serhat Akkaya yoksa hız tatmin ediciymiş
Teşekkür ederim abi bilgi için.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

Deniz meraba,

bu ilk kat diyosunuz ya ben onu anlamıyorum hiç ya  :) İlk kat zaten bitti, hatta ikinci kat bitmek üzere belki ay sonuna bitecek, yani ilk kattan kastınız nedir?
Merhaba Caner :).Daha tam olarak ilk kat bitmedi 3 haftalık işi var malesef.Kapalı tarafı bitti ama numaralı tarafı devam ediyor

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@kceptel de yok uzun zamandır  :alala:

Harbiden ya @kceptel  yani mert abi. BEŞİKTAŞ ı takip etmeden duramazdı kaç aydır ortalarda yok. merak etmeye başladım..