Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6677274 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı iyimserure

18 yaşından küçükler banka kartı alabiliyormu
cüzdan diye bir kart çıkıyo onlara, ön ödemeli sanırım, kontörlü gibi

Çevrimdışı Deniz

İyi gunler forum ahalisi.sabahtan aksama kadar okul omrumu curuttu.. :s20:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

trabzonun kamerasını açtım bu ne hava kararmaya başlamış kamera kamera değil bunumu övüyorlardı.girmek için binbir zahmet çekecek birşey yokmuş.birde mabetin iyi dilek yazısını silmişler toki arenanın çaycısıyım deseydi silmezlerdi :evillol:

Çevrimdışı iyimserure

bu arada beşiktaş, 68.489 passokart satışı ile GS'nin ardından ikinci sırada. FB yarışa yeni dahil oldu bakalım bizi geçebilecekler mi..

Çevrimiçi murat

cüzdan diye bir kart çıkıyo onlara, ön ödemeli sanırım, kontörlü gibi
teşekkürler @Necmi abinin gollük atağını sayende bertaraf ettik :D

Çevrimdışı iyimserure

teşekkürler @Necmi abinin gollük atağını sayende bertaraf ettik :D
çizgiden çıkardım  :D

Çevrimdışı siyah-1903

bu arada beşiktaş, 68.489 passokart satışı ile GS'nin ardından ikinci sırada. FB yarışa yeni dahil oldu bakalım bizi geçebilecekler mi..

olmaz olsun öyle yarış
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı iyimserure

bu arada Cüzdan kartı almak için illa 18 yaş altı olmak gerekmiyor, hani banka hesabı açtırmaya çekinenler var ya onlar da bu kartı alıp Aktifbank ile minimum ilişki ile maçlara gidebilirler

Çevrimiçi murat

ankaraüzerine birde izmir yaparsak gs yi geçeriz  :lol: üstüne birde adana  :D

Çevrimdışı Salih A.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Salih A.

Çevrimdışı Salih A.

Çevrimdışı Salih A.

Çevrimdışı iyimserure

sivas maçı için karşı maraton tirübünde sadece 250 kadar bilet kalmış, bir taraf kale arkası heralde tamamen bitmiş ki satışa kapanmış, bir tarafın da yarısı bitmiş

Çevrimdışı Salih A.

Çevrimdışı Salih A.

Çevrimdışı Salih A.

Çevrimdışı Easthanbool

Vodafone'dan bir bomba daha mı geliyor yoksa :ebebe: :bandit:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı iyimserure

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Kapalı üst ortadan deniz bayağı bir görünecek herhalde.

Çevrimiçi ugurkartalizma

Yalnızca 2 blok sivasın kalanlardan bahsediyorum

güvenlik nedeniyle olsa gerek tam bende bilmiyorum

Çevrimdışı yigitcan1903

20 bin kişilik stat diğer kale arkasını da açmaları lazım
[ Son Düzenleme: 16 Ekim 2014, 19:13:55 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı Anıl

Bu resimdeki çatının şekli ve rengi gerçeğe çok yakın olacak bence :tabe: Ne dersiniz ?

Çevrimdışı Volkan Başaran

işte bu iş büyük sıkıntı, benim hanım zaten zar zor maça geliyor. Nasıl olacak bu işler şimdi, vay arkadaş.
Sonra eskiden gençleri maça götürürdük kolundan tutup şimdi nasıl olacak, çok çocuğu Beşiktaş'lı yaptım ben öyle.

bu işe bir çözüm bulunmalı, misal herkes içeri soktuğu adamdan mesul olacak dersin iş biter veya herkes +1 kişi getirebilir dersin, herkesi öpmeye çalışmanın da mantığı yok be kardeşim.

Ehliyet gibi düşünün..

1 ehliyet ailedeki herkesin o aracı sürmesine neden olmuyor  :D

25 lira ekstra para vereceksiniz malesef.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ysariusta

• Ziyaretçi

18 yaşından küçükler banka kartı alabiliyormu
alabilir abi. veli muvaffakati lazım