Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6677615 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı faith

5 bilet alıyorsunuz..

Biletlerin hemen yanında TC ye tanımla diye bir boşluk var. Passo.com.tr üzerinden tanımlama yapıyorsunuz. Fiziksel hiç bir bağ gerekmiyor.

Öncelikle teşekküler cevap için, son olarak şunu sorayım.

Eşimi maça götürmek istiyorum fakat onda passolig yok. Ben İki bilet alıyorum, diğer biletin TC alanına eşimin TC Kimlik Numarasını yazıyorum ve o girişte TC Kimlik Numarasını söyleyip giriyor, doğru mu?

sahanın ortasından yeni açığa doğru 3 tane beyaz  cisim geçti :)
uçuyormuydu nasıl ilerliyordu anlamadım  :alala:
o cisimlerden birisi bu helikopterdi sanırım :)

Çevrimdışı ayayhan

bir zamanlar vodofonArena  at koşturuyormuş şehzadeler.  bildiğiniz ahır,  bazıları tarihi eserde der tabi ahıra..

Çevrimdışı Türkay

http://www.bjk.com.tr/tr/galeri/set/3142/1

Veli ve Cenk'in imza töreni. Güzel kalabalık olmuş...

Bunların devamı gelir İnşallah.

Bu arada kartalyuvasi.com.tr den GURUR LAN tişörtünü alıcam ama kış geldi giyemem  :bawling:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı manyak1903

üst kattakiler alt kattaki birini görebilir mi ? tezahürat açısından  :evillol: gerçi insan olsa görür gibi.
-
-

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimiçi murat

ben kombinemi almışım, oturacağım koltuk belli, isterse 1.000.000 talep olsun, kombine almayıpta o gün geldiğinde kombine/bilet diye ağlayacaklara üzülüyorum.  :iscrewy:
bir tarihe tanıklık edeceğiz inşallah.şanslı 46 bin kişiden biri olacağız Allahın izniyle :D :sevinc

Çevrimdışı Türkay

Bizim apartmana mantolama yapıyorlar. Bakalım stat mı, bizim mantolamamı daha çabuk bitecek.  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı yldrmaydn

Eşimi maça götürmek istiyorum fakat onda passolig yok. Ben İki bilet alıyorum, diğer biletin TC alanına eşimin TC Kimlik Numarasını yazıyorum ve o girişte TC Kimlik Numarasını söyleyip giriyor, doğru mu?

passo yoksa zaten tc kimlik yazıp devredemezsiniz muhtemelen hata verir.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı mete

Son dakika  :busted_cop: :busted_cop:

Burası Kızılay Soysal Kartal Yuvası..
Bu adamların hepsi daha bilet almaya bekliyor.Maratonda biletler tükenmek üzereymiş.Ayrıca passkart alacak arkadaşların acele etmesine gerek yok cumartesi pazar tüm kartal yuvaları açık tek maçlık kartları veriyorlar.Bu maç gerçekten harika bir atmosfer olacak  :claps: :bandit:
Bugün bende 19 Mayıs stadından aldım 10 dan 14.30 kadar bekledim bu pasoyu çıkartanı allah nasıl biliyorsa öyle yapsın 4saat te 50 kişi anca alabildi
BEŞİKTAŞLI OLMANIN VERDİĞİ GURUR KALBİMİZİN EN GÜZEL YERİNDE DURUR

Çevrimdışı Anıl

bir tarihe tanıklık edeceğiz inşallah.şanslı 46 bin kişiden biri olacağız Allahın izniyle :D :sevinc
41903 @MURAT abi :evillol::evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Anıl

:naughty: Süzerden izleyenleri de dahil etti @MURAT abi :D @anilt
Vodafone Arenada da çekirdekçi misin yine Samet abi :D @SDemirsoy

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı faith

stattaki ilk maçı kaç kişi gerçekten izleyecek merak ediyorum, ben hatırlıyorum kapalı tribünü kazıp aşağı doğru uzattıklarında bile kafayı yemiştim. Uff ne güzel oldu, bak şurası da böyle olmuş, yeni açık amma büyümüş falan diye. Düşünsene şimdi stad komple yeni, bak bak bitmez  :ebebe:

Çevrimiçi murat

41903 @MURAT abi :evillol::evillol:
bakın o güne kadar kombineleri tüketelim ne kadar koltuk koyabilirsek o kadarla açılır stad.izin vermeyen hazretleri yerimiz yok diye almayız içeri :D giriş için bazı şartlar öne süreriz.o güne kadar bütün kombinelerin satılması şart. doğrumu samet :lol:

Çevrimdışı faith

passo yoksa zaten tc kimlik yazıp devredemezsiniz muhtemelen hata verir.

işte bu iş büyük sıkıntı, benim hanım zaten zar zor maça geliyor. Nasıl olacak bu işler şimdi, vay arkadaş.
Sonra eskiden gençleri maça götürürdük kolundan tutup şimdi nasıl olacak, çok çocuğu Beşiktaş'lı yaptım ben öyle.

bu işe bir çözüm bulunmalı, misal herkes içeri soktuğu adamdan mesul olacak dersin iş biter veya herkes +1 kişi getirebilir dersin, herkesi öpmeye çalışmanın da mantığı yok be kardeşim.

Çevrimdışı ZEKI

Mabet'in 27.70 ve zeminden 360 derece cektigi videoyu  kacirmayın gece yarısı yukleyecek

Çevrimdışı SDemirsoy

Vodafone Arenada da çekirdekçi misin yine Samet abi :D @SDemirsoy
yok ağlara tırmancam orada :D

Çevrimiçi Necmi

hayır passosu olmuyan birine bilet yükleyemezsin zaten alamazsında tc kimlik yazdığında onaylatıyorsun passo yoksa üzerine kayıtlı bileti onaylamıyor yani alamıyorsun @faith

Çevrimdışı Anıl

Çevrimiçi murat

fişlenmeyi veya yandaşlığı zartı zurtu geçtim sistem zaten yürümüyor eziyetten başka birşey değil.adam belki senede 1 tane maça gidebilecek çektiği zulüme bak.biz 13-14 yaşlarında stada maç izlemeye giderdik şimdiki çocuklar bunlarla uğraşacak maça gidecek  :by2: bunların derdi olayları filan önlemek değil futbolu bitirmek galiba :alala: :by2:

Çevrimiçi Necmi

fişlenmeyi veya yandaşlığı zartı zurtu geçtim sistem zaten yürümüyor eziyetten başka birşey değil.adam belki senede 1 tane maça gidebilecek çektiği zulüme bak.biz 13-14 yaşlarında stada maç izlemeye giderdik şimdiki çocuklar bunlarla uğraşacak maça gidecek  :by2: bunların derdi olayları filan önlemek değil futbolu bitirmek galiba :alala: :by2:
18 yaşından küçükler banka kartı alabiliyormu

Çevrimdışı Efe

46.500 diyelim  :kop: biz diyelim belki olur :evillol: :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@bjk_mabet

twiter

yeni aciktanda stad harika duruyor hee eski acik degisik bir hava katacak orda oturanlar farkli bi yapi gorecek biz farkli gorecegiz
Şampiyon Beşiktaş JK