Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6672141 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 15 Ekim 2014, 13:43:20
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı kaanzor

ben en iyisi plastik kartımı maç günü osmanlı arenadan alsam daha mantıklı değil mi?

Cumartesi günü 19 mayıstanda alınabiliyomuş son güne bırakmayın derim sistem zaten sıkıntılı çöker möker 
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimiçi murat

Toplam 50 olması lazım içinde
25 iade parası varsa kartta 25 yüklemen lazım
ben en iyisi plastik kartımı maç günü osmanlı arenadan alsam daha mantıklı değil mi?
25 iade kombinelilere var. alabilirsen daha önce al maç günü en az 1 saat beklersin.

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 15 Ekim 2014, 13:45:59
  • İstanbul (Kurtuluş)

Çevrimdışı Deniz Sezgün

@CanEmre Eline sağlık abi. Benmi yanlış gördüm yoksa rampayı direk eski açık çıkışla mı birleştirmişler? O zaman artık eski açık numaralı birleşimine bir engel yok.

Çevrimdışı FARUK

rampada kepçe ve silindir çalışıyordu ama yakın foto alamadım oradan  :ok:

abi eski açık yırtığa rampa yapmışlar arka rampadan inen yolu da oraya çevirmiş gibi görünüyor
@bjk_mabet e soralım var mı böyle birşey :)

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı ugurkartalizma

Bugün gerçekten çok iyi çalışıyolar

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 15 Ekim 2014, 13:47:44
  • İstanbul (Kurtuluş)

Çevrimdışı Efe

abi eski açık yırtığa rampa yapmışlar arka rampadan inen yolu da oraya çevirmiş gibi görünüyor
bu ihtimaller dahilinde suan numarali eski acik alt kisim isleri bitene kadar giris cikic cikis kapisindan olabilir @bjk_mabet bi aciklama yapabilir bu konuda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 15 Ekim 2014, 13:49:08
  • İstanbul (Kurtuluş)
@CanEmre Eline sağlık abi. Benmi yanlış gördüm yoksa rampayı direk eski açık çıkışla mı birleştirmişler? O zaman artık eski açık numaralı birleşimine bir engel yok.
ben de öyle gördüm çıplak gözle ama orada su borusu filan deplase olacak demişti mabet emin olamıyorum o yüzden

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 15 Ekim 2014, 13:50:28
  • İstanbul (Kurtuluş)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@CanEmre abi eline koluna yüreğine sağlık çok güzel fotograflar.. :

telefondan  fotograf nasıl atılıyo banada bi anlatsanız ya :) çekiyorum gönderemiyorum. .

Çevrimdışı Efe

Evt simdi fotoya iyice yakından baktim cikis kapsinin girisine ve cikisina toprakla duzenleme yapilmis ve rampadan ona dogru egim veriliyor giris cikis bay pas ediliyor ve numarali eski acik birlesimi icin heran gibi en gel kalmiyor artik :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı rubi_tobin

Kameranın çekimi (ki çözünürlüğü düşürülmüş) birde yayın çekimi kalitesi
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Bu rampa olayı çok iyi oldu tekrar eline sağlık abi  :ok:

Çevrimdışı Efe

@CanEmre abi eline koluna yüreğine sağlık çok güzel fotograflar.. :

telefondan  fotograf nasıl atılıyo banada bi anlatsanız ya :) çekiyorum gönderemiyorum. .
fotolarin boyutunu ufaltim 2 yada 3 adet olarak atabilirsin oburturlu boyut buyuk oladugu icin atamiyor cihazlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

ben de öyle gördüm çıplak gözle ama orada su borusu filan deplase olacak demişti mabet emin olamıyorum o yüzden

onu rampanın aşağıya indirilebilmesi için demişti abi şuan yapılan için bir engel yok ama
mabet en doğru bilgiyi verir

Çevrimdışı ONUR KOLCU

fotolarin boyutunu ufaltim 2 yada 3 adet olarak atabilirsin oburturlu boyut buyuk oladugu icin atamiyor cihazlar

telefondan nasıl küçülteceğiz boyutunu efe .

Çevrimdışı Efe

Kameranın çekimi (ki çözünürlüğü düşürülmüş) birde yayın çekimi kalitesi
yeni acik bile net gorunuyor  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

telefondan nasıl küçülteceğiz boyutunu efe .
android kullaniyorsan simple images editor diye bi uygulama var onu indir ondan ufalta bilirsin benzer uygulamalarda var ama bu en kolayi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

@CanEmre Abi eline sağlık obitaş testereleri kalıplamaya başlamış demir örmeleri sürüyor  :super: @Efe

Çevrimdışı Efe

@CanEmre Abi eline sağlık obitaş testereleri kalıplamaya başlamış demir örmeleri sürüyor  :super: @Efe
evt samet yukarida soylemistim cok iyi gidiyorlar bu ay sonuna kadar iyi is cikacak gibi gorunuyor yeni acikta 3 tabla atmalari lazim 16 gunde yapabilirlerse buyuk is cikarmis olurlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

m f blok,sıra 17 (p),koltuk 36 dan alabildim,d blok yıldırım hızıyla tükendi.Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. :ok:
[ Son Düzenleme: 15 Ekim 2014, 14:19:11 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum