Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6673442 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

bilge kardeşimden, an itibarı ile ritz carltondan bir foto..
Teşekkürler foto için

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kutay K.

Teşekkürler foto için

Rica ederim.. sıkıntıdaydım ben de.. az da olsa iyi geldi.. :)

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ahmet türken

Çevrimdışı ayayhan

Çevrimdışı Deniz

Samet Demirsoy ‏@SDemirsoy_  13 dk.13 dakika önce
@bjk_mabet kimi çıkartcaz abi burda defileye asdfg  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ayayhan

Çevrimdışı ayayhan

Çevrimdışı ayayhan

Çevrimdışı melofaz

Vip koltuklar on numara gonul isterki tum koltuklar ole olsun ama turkiye buna hazır degil henuz  :bawling:
Mum Olmak Kolay Degildir..Işık Saçmak İçin Önce Yanmak Gerekir...

Çevrimdışı ayayhan

bu arada milli takım a2 maçında kerim frei döktürüyor

Çevrimdışı FARUK

@bjk_mabet

1)Vip koltuklar 2...
2)Vip koltuklar...
3)Eski acik cikiş tüneli...
4)Moda salonu...
5)Eski açik rampa çalışmaları...
6)Zemin örnekleri...
[ Son Düzenleme: 14 Ekim 2014, 16:56:50 FARUK ]

Çevrimdışı Deniz

A2 maçını izliyorum.Karaktersiz a spor spikerleri:

"göksel başkan stadı Beşiktaşa vermemekte haklı zemin kötü olur,2 maçı kaldırmaz" diyor.şeref yoksunları.

Çevrimdışı ahmetx

@FARUK bu koltuklar numaralı 1.katta kullanılacak mı?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

A2 maçını izliyorum.Karaktersiz a spor spikerleri:

"göksel başkan stadı Beşiktaşa vermemekte haklı zemin kötü olur,2 maçı kaldırmaz" diyor.şeref yoksunları.
Göksel Gümüşdağ>havuz medyası>atv>spiker>beşiktaş başakşehire gelmesin. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Rampada yine calisma var ne olacak bu rampanin hali :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı AdemG

pek yazmam ancak su tespit icin tebrik etmek istedim.. tabi birde goksel gumusdaginda soluna birilerini yazmak gerekirdi..

Çevrimdışı FARUK

hocam ilk koltuk fotoları çıktığında bunlar da vardı
hangileri numaralıdaki vip de, hangisi 1903 tribünü ve localarda olur, yada konuşuldu mu hatırlamıyorum.

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

pek yazmam ancak su tespit icin tebrik etmek istedim.. tabi birde goksel gumusdaginda soluna birilerini yazmak gerekirdi..
bukadar saçmalık olmaz ankara sporun gerçek başkanı melih gökçek kim aynı düşünceden bişeyi söylerken yazarken düşünün demekki stadın verilmeme sebebi sizin düşündükleriniz değil
[ Son Düzenleme: 14 Ekim 2014, 17:32:47 hüseyin yılmaz54 ]

Çevrimdışı murat

soluna da yazıp sayfayı dahada kirletmemek istemiştir :D

Çevrimdışı Emre.Guler

bu arada milli takım a2 maçında kerim frei döktürüyor

nereden izliyorsun?

Çevrimdışı murat

bukadar saçmalık olmaz ankara sporun gerçek başkanı melih gökçek kim aynı düşünceden bişeyi söylerken yazarken düşünün
ankaraya kadar sürsek yeter demişlerdir. :D daha nereye gidecektik.

Çevrimdışı ahmetx

hocam sizin gibi arifler understand yani  :ok: