Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6673403 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Erdinç

Günaydın saygıdeğer Beşiktaş ailesi.  :sevinc :sevinc :sevinc stadımızda hareketli bir gün olması dileğimle.

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Haldun

Günaydın saygıdeğer Beşiktaş ailesi.  :sevinc :sevinc :sevinc stadımızda hareketli bir gün olması dileğimle.
sabahın bu saatinde kalkıp da mutlu olan ilk defa birisini görüyorum günaydın herkese  :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydınlar @Necmi Abi süzer demişsin alırım bi dal  :D

Çevrimdışı Erdinç

eski açıkta iskeleler kuruluyor hareket hareket maşallah  :claps: :claps:

Çevrimdışı Yakup

@swiper1979 bir adet ekran görüntüsü alabilir miyim? Kurumda video vb. şeyler yasakta :eyes
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı SDemirsoy

eski açıkta iskeleler kuruluyor hareket hareket maşallah  :claps: :claps:
çabuk yükselsin ki kamera işi hızlansın Abi :)

Çevrimdışı SDemirsoy

@swiper1979 bir adet ekran görüntüsü alabilir miyim? Kurumda video vb. şeyler yasakta :eyes
@ilhaNouma Buyur Yakup Abi :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Satılıyor tabi orasını biliyorum biz bunu geliştiriyoruz.Bizim meret merkezle bağlantısını kaybedince kalktığı koordinatlara geri dönebiliyor,şarjı azalınca kumanda üssüne mesaj yolluyor sen indirmesen bile kalktığı koordinata kendisi geri geliyor kendini indiriyor,daha sessiz çalışıyor,daha yükseğe çıkabiliyor,fırtına vs gibi yüksek dirençler hissettiğinde durumu bildiriyor böylece havada terse dönüp düşmesi gibi bir durum olmuyor vs vs  :icool:  :)
Kıyamam, peki neyle besliyorsunuz bunu @Deniz  :kop: :kop: :kop: Günaydın millet

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Yakup

Çevrimdışı SDemirsoy

Paletli yeni açık köşesine doğru daldı kapalı prekastları için  :bandit:

Çevrimdışı ADEM ARSLAN

Günaydın arkadaşlar uzun süredir foruma giremiyordum uzun süreden sonra forma girip istanbul dışında olup stat özlemini gideren mustafaya bakıyım dedim göremedim mustafa iyi degilmi
A-DEM BA BA

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydın arkadaşlar uzun süredir foruma giremiyordum uzun süreden sonra forma girip istanbul dışında olup stat özlemini gideren mustafaya bakıyım dedim göremedim mustafa iyi degilmi
biraz Rahatsızlanmış Adem Abi Mustafa Geçmiş olsun Diyelim :ok:

Çevrimdışı ilhan

Yağmurlu bir Ankara sabahından herkese günaydın.
Bulutlar söz verdi,  pazara kadar dağılacaklar. 

Çevrimdışı Caner

Yeni açıkta üst testere kirişleri ne zaman başlayacak acaba?

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Abdullah

Yağmurlu bir Ankara sabahından herkese günaydın.
Bulutlar söz verdi,  pazara kadar dağılacaklar. 
Umarım dağılırlar yoksa  :by2: 

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Yakup

Çevrimdışı ahmetx

umarım pixel uygulanmaz yazılar hariç. yeni açıkta vodafone logosu şık dururdu.
pixelden kaçış görünmüyor hocam şu an dünyadaki yeni stadyumların bir çoğunda pixel uygulanmış  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Umarım dağılırlar yoksa  :by2: 
Yoksa yine maçtayız olmaz bişey  :D
Aldın mı biletini Abdullah

Çevrimdışı tayfun

eski açık köşeye dalmış çiçekler galiba...
konu dışı:facebookdan eklemek isteyenler olursa tayfun biçer deyin kime sorsanız gösterirler.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı yigitcan1903