Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6674697 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

Şurası azıcık yüksek ama sizin oralara yakın abi :)
locadan çekilmiş bizim 4-5 sıra daha aşağısı bu görüntüde tam kamera açısı olacak :D

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Deniz

süper bayılıyorum oyuncaklara :)
Oyuncak mı ?  :alala: .Sen de bizi Toys R us çı yaptın koskoca  İEEE robot kulübündeki 6 öğrenci ve 2 profesörün aylardır uğraştığı şeye oyuncak dedin alacağın olsun  :kop: :kop: .İnsansız hava aracı nerdeyse bizimki  :bandit: (arada kafayı yeyip seyhan nehrinin ılık sularına kendini atmasa iyi olacak  :evillol: )
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

ne niye :alala:
Yanıma oturacakmış da özel bir sebep mi var dedim abi bizi birlikte mi dövecen yoksa  :boxin:  :ebebe: :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Oyuncak mı ?  :alala: .Sen de bizi Toys R us çı yaptın koskoca  İEEE robot kulübündeki 6 öğrenci ve 2 profesörün aylardır uğraştığı şeye oyuncak dedin alacağın olsun  :kop: :kop: .İnsansız hava aracı nerdeyse bizimki  :bandit: (arada kafayı yeyip seyhan nehrinin ılık sularına kendini atmasa iyi olacak  :evillol: )
Boşa uğraşmışsınız  satılıyor :kop: :kop: http://www.dji.com/product/phantom-2-vision
İHA ya rakipsiniz yani statın üstünde uçurun  :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Efe

Yanıma oturacakmış da özel bir sebep mi var dedim abi bizi birlikte mi dövecen yoksa  :boxin:  :ebebe: :evillol:
seni döveceği kesin deniz  :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

dayağı hak etmişsin @Necmi abiden  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Boşa uğraşmışsınız  satılıyor :kop: :kop: http://www.dji.com/product/phantom-2-vision
İHA ya rakipsiniz yani statın üstünde uçurun  :sevinc :sevinc
Satılıyor tabi orasını biliyorum biz bunu geliştiriyoruz.Bizim meret merkezle bağlantısını kaybedince kalktığı koordinatlara geri dönebiliyor,şarjı azalınca kumanda üssüne mesaj yolluyor sen indirmesen bile kalktığı koordinata kendisi geri geliyor kendini indiriyor,daha sessiz çalışıyor,daha yükseğe çıkabiliyor,fırtına vs gibi yüksek dirençler hissettiğinde durumu bildiriyor böylece havada terse dönüp düşmesi gibi bir durum olmuyor vs vs  :icool:  :)

Çevrimdışı Deniz

seni döveceği kesin deniz  :biggrinking:
Öyle oldu valla abi  :D
dayağı hak etmişsin @Necmi abiden  :bandit: :bandit: :bandit:
Beni kesin dövecek de seni de pas geçeceğini hiç sanmıyorum  :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

Öyle oldu valla abi  :DBeni kesin dövecek de seni de pas geçeceğini hiç sanmıyorum  :kop: :kop:

yok dövmez necmi abi iyidir korkmayın o kadar  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Necmi

senin yanına değil rubi tobin pazar günü maçta yiğitcanın yanına oturacak yiğitcan artık gerekeni yapar :evillol:

Çevrimdışı Deniz

senin yanına değil rubi tobin pazar günü maçta yiğitcanın yanına oturacak yiğitcan artık gerekeni yapar :evillol:
Ayıktım mevzuya abi  :D

Çevrimdışı Deniz

yok dövmez necmi abi iyidir korkmayın o kadar  :icool:
İyiliğinden şüphemiz yok abi   :D

Çevrimdışı Efe

beton işlmeleri tamamlandı gibi görünüyor bende yatayım artık :uyucam:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Necmi

iyi geceler @Efe

Çevrimdışı murat

@Efe betonla mı çalışıyorsun :evillol:

Çevrimdışı sado

Necmi abi öncelıkle yazıların için cok tesekkürler cok aydınlatıcı ve güzel seyler yazmıssın.Son yazdıgın karşılastırmayı Toki arena ilede yaparmısın abi bizim stadın uzunluk ve yükseklıh ölculerini en yüksek yerlerının bilgin varsa tabı abi tokı arena hakkında.

@Necmi abi görmedın sanırım cevaplarsan sevınırm :)

Birde abi söyledıgın rakamlarda eskı acık fenerın en yüksek yerınden 1 metre kısa demıstın sanırım  mabetin verdigi cevap kafamı karıstırdı burdada baya kısa görunuyor

120 metre yükseklik 27,70
  :alala:
bir gülüşü var sanırsın; Beşiktaş sahaya çıkıyor

Çevrimdışı Anıl

locadan çekilmiş bizim 4-5 sıra daha aşağısı bu görüntüde tam kamera açısı olacak :D
Kamera 2. katın en aşağısından değil miydi @Necmi abi ?

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Yakup

Günaydınlar.

Geriden gelip yine okumamızı bitirdik. @Efe merdiven beyaz demişsin ama merdivenler kurallar gereği sarı olmak zorunda diye biliyorum. ya da toki gibi çözümle sarı bant ama beyaz yapılamıyor diye biliyorum  :alala: :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı yigitcan1903

:naughty:  :lol: