Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6675540 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

numaralı nın yeniaçık tarafında arka köşedeki kalıplanan kısmına beton atılıyor galiba
1-2 güne kat tablası için hazırlığı görürüz orda

Çevrimdışı kahyaoglueren

Hepinizi perşembe günü Hentbol maçımıza bekliyorum abilerim.Şampiyonlar ligi maçı.Geçen senenin şampiyonuna karşı oynuyoruz.İzmitimizde maç.Ücretsiz girişler.Eminim Atatürk Olimpiyat stadına gitmekten kısa sürer. :icool:     saat 20.30 da.@bjk_mabet @Necmi abiler bir toplantı da İzmitte yapalım.Ulaşım cidden kolay. :ok:
[ Son Düzenleme: 13 Ekim 2014, 20:53:27 kahyaoglueren ]

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı dropoon

@bjk_mabet koltuk renklerinde durum nedir?

umarım pixel uygulanmaz yazılar hariç. yeni açıkta vodafone logosu şık dururdu.

Çevrimdışı bjk_mabet

umarım pixel uygulanmaz yazılar hariç. yeni açıkta vodafone logosu şık dururdu.
henüz karar verilmedi ama güzel bi grafik olucak sanırım :) biraz sabır
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

@bjk_mabet abi çatal merdivenler stat dolu olunca sırıtır mı sence?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı FARUK

sonunda numaralı da diğer tribünlerde olmayan katın göründüğü maket fotosu buldum :)
hatta yolun yükseldiği kısımda sütunlar arasında birşeyler görünüyor

Çevrimdışı yigitcan1903

henüz karar verilmedi ama güzel bi grafik olucak sanırım :) biraz sabır
Allansen zebra gibi bir şey yapmayın

Çevrimdışı Furkan Sarper

sonunda numaralı da diğer tribünlerde olmayan katın göründüğü maket fotosu buldum :)
hatta yolun yükseldiği kısımda sütunlar arasında birşeyler görünüyor

Hic fark etmemistim abi :) o sutun arasindakiler ne acaba

Çevrimdışı Efe

numaralıda durum nedir tam olarak, fotolardan yada kameradan tam anlaşılamıyor varmı detaylı bilgi
numaralida 2.kat localar icin kolonlat dikiliyor tablaya baslayacaklar yakinda ayrica yanda 1.katcloca tablasi vardi oda kaliplandi ve demirleme basladi bu ay sonuna kadar 2.kat loca tablalarinin yarisini bitrir cicekler ve 2. Kat testere kirislerine baslar ay basi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

numaralı nın yeniaçık tarafında arka köşedeki kalıplanan kısmına beton atılıyor galiba
1-2 güne kat tablası için hazırlığı görürüz orda
2.kat loca kati ilk tablasi gelecek hafta biter ay sonuna kadar 2. Bolumude bitebilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kartal06

ptfe

Mabet çatı görseller de ki gibi şeffaf mı olacak? Nasıl olacak tam olarak?

Çevrimdışı asi_kartal

Ben vodafone dan ic dizayn icin guzel kaliteli farkli seyler b3kliyrm..
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Necmi

Hepinizi perşembe günü Hentbol maçımıza bekliyorum abilerim.Şampiyonlar ligi maçı.Geçen senenin şampiyonuna karşı oynuyoruz.İzmitimizde maç.Ücretsiz girişler.Eminim Atatürk Olimpiyat stadına gitmekten kısa sürer. :icool:     saat 20.30 da.@bjk_mabet @Necmi abiler bir toplantı da İzmitte yapalım.Ulaşım cidden kolay. :ok:
perşembe zor malesef

Çevrimdışı ALI RIZA

@rubi_tobin  kamera işi taşımanın zorluğunu anlatır mısın nesi zor fiber kablo uzatıla bilir...

ysariusta

• Ziyaretçi

@bjk_mabet, yeni açığın orada kalıp yapılıyordu. Konteynerlerin önünde vinç falan var, o kısımda. Anlatabildim mi bilmiyorum. Ne yapılıyor o kısımda...resimde görebilirsin
[ Son Düzenleme: 13 Ekim 2014, 22:10:42 ysariusta ]

Çevrimdışı rubi_tobin

@rubi_tobin  kamera işi taşımanın zorluğunu anlatır mısın nesi zor fiber kablo uzatıla bilir...
Elbette uzatilir ancak basina birsey gelmemesinin garantisi yok. Ayakbagi olmamasi lazim calisma alaninda. Halledecegiz ama biraz zaman lazim.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı murat

letonya maçının kamera açısını beğenen varmı?

Çevrimdışı ALI RIZA

Elbette uzatilir ancak basina birsey gelmemesinin garantisi yok. Ayakbagi olmamasi lazim calisma alaninda. Halledecegiz ama biraz zaman lazim.
mesela süzere tepeye rahatlıkla uzatılır oradan stat a görüntü verilir...! 1000m fiber kablo gider gayet sorunsuz gider hem hiçbir sıkıntıda olmaz süzerin elektrik yokuştan giden kablo vardır oradan çekilebilir

Çevrimiçi Kartal Ç

letonya maçının kamera açısını beğenen varmı?

uzak taç çizgisindeki pozisyonları göremiyoruz ki :D futboldan soğutuyor beni bu açılar. neerde pürömiyer lig çekimleri pehh  :bandit:

Çevrimdışı murat

uzak taç çizgisindeki pozisyonları göremiyoruz ki :D futboldan soğutuyor beni bu açılar. neerde pürömiyer lig çekimleri pehh  :bandit:
premier lig açısına yakın bir çekim görünüyor belki 1-2 metre alçak.ben hiç haz etmiyorum premier lig açsından.

Çevrimdışı TØLGA

mesela süzere tepeye rahatlıkla uzatılır oradan stat a görüntü verilir.... 1000m fiber kablo gider gayet sorunsuz gider hem hiçbir sıkıntıda olmaz süzerin elektrik yokuştan giden kablo vardır oradan çekilebilir
süzer buna müsade edermi isteeeee???? :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı rubi_tobin

mesela süzere tepeye rahatlıkla uzatılır oradan stat a görüntü verilir.... 1000m fiber kablo gider gayet sorunsuz gider hem hiçbir sıkıntıda olmaz süzerin elektrik yokuştan giden kablo vardır oradan çekilebilir
Ahh ah Süzerde işler o kadar kolay olmuyor
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı combomaxs

@bjk_mabet, yeni açığın orada kalıp yapılıyordu. Konteynerlerin önünde vinç falan var, o kısımda. Anlatabildim mi bilmiyorum. Ne yapılıyor o kısımda...resimde görebilirsin

bunu bende merak ediyorum