Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6675606 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Ahmet Ç. Foursquare hesabından alıntıdır

Çevrimdışı emmioglu

çatının parçalarının imalatı için kabanın bitip uydudan görüntü alınması ve ona göre üretilmesi gibi bir durum varmı?

Çevrimdışı dropoon

üst katların tüm testere kirişleri keşke çelikten olsaydı kapalıda dahil. hız olarak uçardı stad.

Çevrimdışı Necmi

çatının parçalarının imalatı için kabanın bitip uydudan görüntü alınması ve ona göre üretilmesi gibi bir durum varmı?
:alala: neden

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

:alala: belki daha öncesinde başka şeylerde olabilir :D

abi inan bana cok farklı bir heyecan bu.Bence hepimiz çok şanslıyız.Yani kaç taraftara kendi stadını kendi imkanlarınla yerinden çıkmadan yapma şansı göstermiş tarih allah aşkına .

Londraya gittim geldim ordaki proseduru bilmem ama koskoca arsenal stadını bırakıp Emirates taşınmadı mı?

Chelsea mevcut stadı küçük geldiği ve yerine daha büyüğü yapılamayacağı için eski elektrik santraline daha büyük stad yapmak istemiyor mu?

Bilmiyorum ben mi heyecanlıyım ama evde birine kızıyorum stada gidip inşaat izliyorum,Beşiktaş galip geliyor stada gidiyorum mağlup yine stada gidiyorum.

Bu sabaha karşı uyku tutmadı 5:30 da evden çıktım stada gittim izledim .

Bilemiyorum yani burda halimizi şükretmemiz gerekirken birde onu beğenmedim burası yamuk bu stad yetişmez mevcut şartları bu kadar çok eleştirmenin anlamını bulamıyorum.

İnşallah Beşiktaşımız çok çok daha iyi yerleri inşaat aş ile yaparda maddi anlamda çok daha güçlü oluruz.

Not:Süleyman Seba Spor salonu bölgesi bana biraz neyse mesaj alındı galiba :)

Çevrimdışı cagdas44

Fikir sahibi bilim kurgu filmlere senaryo yazabilecek kadar farklı düşünüyor  :alala:

Çevrimdışı A_Aydin

:alala: belki daha öncesinde başka şeylerde olabilir :D
Körle yatan şaşı kalkarmış derler harbiden doğru.Necmi Abi de Mabet e uydu ortaya bir bir bomba koydu ama patlamaz büyük ihtimal.

Çevrimdışı dropoon

Fikir sahibi bilim kurgu filmlere senaryo yazabilecek kadar farklı düşünüyor  :alala:

bu forumda ne uçuk fikirler var stad inşaatı ile ilgili ama kimse ses etmiyo pek.  :ebebe:

Çevrimdışı Efe

Bugun foto gelmedi pek ama cok iyo calisma oldu yarin ki fotolarda degisim belii olacak bu hafta ilerlemenin iyi olacagi dusunuyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dropoon

Bugun foto gelmedi pek ama cok iyo calisma oldu yarin ki fotolarda degisim belii olacak bu hafta ilerlemenin iyi olacagi dusunuyorum

numaralıda durum nedir tam olarak, fotolardan yada kameradan tam anlaşılamıyor varmı detaylı bilgi

Çevrimdışı Necmi

abi inan bana cok farklı bir heyecan bu.Bence hepimiz çok şanslıyız.Yani kaç taraftara kendi stadını kendi imkanlarınla yerinden çıkmadan yapma şansı göstermiş tarih allah aşkına .

Londraya gittim geldim ordaki proseduru bilmem ama koskoca arsenal stadını bırakıp Emirates taşınmadı mı?

Chelsea mevcut stadı küçük geldiği ve yerine daha büyüğü yapılamayacağı için eski elektrik santraline daha büyük stad yapmak istemiyor mu?

Bilmiyorum ben mi heyecanlıyım ama evde birine kızıyorum stada gidip inşaat izliyorum,Beşiktaş galip geliyor stada gidiyorum mağlup yine stada gidiyorum.

Bu sabaha karşı uyku tutmadı 5:30 da evden çıktım stada gittim izledim .

Bilemiyorum yani burda halimizi şükretmemiz gerekirken birde onu beğenmedim burası yamuk bu stad yetişmez mevcut şartları bu kadar çok eleştirmenin anlamını bulamıyorum.

İnşallah Beşiktaşımız çok çok daha iyi yerleri inşaat aş ile yaparda maddi anlamda çok daha güçlü oluruz.

Not:Süleyman Seba Spor salonu bölgesi bana biraz neyse mesaj alındı galiba :)

kışın 3-4 defa olimpiyata giden orda her stada razı olur emin ol  :D

Çevrimdışı Necmi

Körle yatan şaşı kalkarmış derler harbiden doğru.Necmi Abi de Mabet e uydu ortaya bir bir bomba koydu ama patlamaz büyük ihtimal.
:boom:

Çevrimdışı asi_kartal

@asi_kartal
saraçoğlu maraton tribünü 127 m zannedersem,yükseklik 28 m
Bizim ki ne kadar ?  :D
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı ahmet türker

Yönetime ve inşaat aş ye kızmamak lazım.

Yepyeni bir firma ve ilk işi İstanbul'un en değerli noktasında en çok izin alınarak tamamlanıcak olan stadı yapmak.

Buna tabi ilave olarak dünya kadar borç ve Uefa tarafından sıkı takipte soz konusu.

Ben su ana kadar gecen sure icerisinde iyi bir performans sergilendiğini düşünüyorum.

Daha iyi olabilir miydi tabiki tartışılabilir ama çalışan emekçilerin,abilerimizin kardeşlerimizin bu konuda yıpratılmaması gerektiğini düşünüyorum.

@bjk_mabet mesela hangimizden daha az ister stadın imkanlarının en iyi şekilde kullanılmasını ?

Burda her yönümüzle tüm ekibe destek olmak boynumuzun borcudur bana göre .

İnşallah önümüzdeki projelerde ki buna en yakını yeni basketbol salonumuz olarak duruyor daha tecrübeli daha hızlı bir sonuç elde etmeye.
   :ok:

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Aynen abi biliyorum

Avrupa maçında 2.5 saatte stada geldim akıllara zarar bir trafik.Koşar adım stada girdim ama tuvalete gitmem gerekti.Güç bela yetiştim tam o anda trübünden gooolll sesi geldi.

Yani şimdi bir tarafta tuvalete yetişebilmenin sevinci aynı anda gol olmuş o ayrı bir mutluluk öbür tarafta koştur koştur maça gelmişsin ama golü görememişsin

Son dakikalarda gol yedik üstüne de 1-1 bitti maç

inşallah çok çabuk ve en sağlıklı şekilde biterde allah izin verirde taşınırız.

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi 2 senelik hasretten sonraki ilk maçı düşündükçe tüylerim üçlü çekiyor  :busted_cop:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı murat

Aynen abi biliyorum

Avrupa maçında 2.5 saatte stada geldim akıllara zarar bir trafik.Koşar adım stada girdim ama tuvalete gitmem gerekti.Güç bela yetiştim tam o anda trübünden gooolll sesi geldi.

Yani şimdi bir tarafta tuvalete yetişebilmenin sevinci aynı anda gol olmuş o ayrı bir mutluluk öbür tarafta koştur koştur maça gelmişsin ama golü görememişsin

Son dakikalarda gol yedik üstüne de 1-1 bitti maç

inşallah çok çabuk ve en sağlıklı şekilde biterde allah izin verirde taşınırız.
beraber gitseydik bunların hiçbirini yaşamazdın :tabe:

Edit: son dakika gollerine henüz birşey yapamıyoruz :D
[ Son Düzenleme: 13 Ekim 2014, 20:25:13 MURAT ]

Çevrimdışı bjk_mabet

Çelik testerelerin üstüne prekast geldiği zaman dışarıdan bakılınca görüntü kirliliği olacak.Bir taraf beton diğer taraf çelik.Kimin aklına gelmişse çok yanlış düşünmüş.
çelikler görünmeyecek betonlanacaklar...yapılırsa tabi celik işi %90 yapılacak gibi ama belli olmaz..
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

hayır yok uydu resimlerine ihtiyaç yok çünki tüm ölçümlerimizi yapabiliyoruz :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı yigitcan1903

@bjk_mabet
Membranın PTFE mi PVC mi olacağına dair bir kararsızlık var mı?
Kesinleşti mi?

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet
Membranın PTFE mi PVC mi olacağına dair bir kararsızlık var mı?
Kesinleşti mi?
ptfe

Çevrimdışı Anıl

ptfe
Abi, Wimbledon Merkez Kort'un üstü açılır kapanılır ve kaplaması da ptfe ancak sert bir malzeme. Bizim çatı, çatı yüksekliğinden bakıldığında düz mü görünecek yoksa Commerzbank Arena'da ki gibi dalgalı bir görünüm sağlayacak yumuşak bir malzeme mi kullanılacak :) @bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

Abi, Wimbledon Merkez Kort'un üstü açılır kapanılır ve kaplaması da ptfe ancak sert bir malzeme. Bizim çatı, çatı yüksekliğinden bakıldığında düz mü görünecek yoksa Commerzbank Arena'da ki gibi dalgalı bir görünüm sağlayacak yumuşak bir malzeme mi kullanılacak :) @bjk_mabet
maketteki gibi dalgalı olucak suyu toplaması için...ama öyle balon gibi şişkin değil..