Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6676605 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Isciler donmus belli cok iyi calisma var bu hafta full bu sekilde gecer baya yol alinir havalar guzelken eski aciktada hafriyat oldu bakalim ne kadar alan actilar temel icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dropoon

benim bu numaralı eski açık arasına kafam hiç mi hiç basmadı. nası olcak öyle parça parça statik falan sorun doğurmuyor mu

Çevrimdışı Caner

güneş panelleri buraya mı konacak yoksa

o da tam belli değilmiş yeni açıkta bir yerlere düşünülüyomuş kesinlik yok yani

Çevrimdışı Serjo

benim bu numaralı eski açık arasına kafam hiç mi hiç basmadı. nası olcak öyle parça parça statik falan sorun doğurmuyor mu

mabet uzun uzun anlattı onu ,ama ben anlayamadım  :biggrinking:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı ofcbjk

Çevrimdışı dropoon

yokmu dünkü skype sohbetinin tapesi falan :D

Çevrimdışı Serkan7738

Orası 20 gün içinde birleşecek öncelikle numaralının arka kısmında yer alan tünel yapılacak orası mukavemet kazandıktan sonra rampa indirilip araç trafiği numaralının altına verilecek ve eski açık numaralı birleşecek statikle bir ilgisi yok

Çevrimdışı ALI RIZA

çatının üstün de güneş panelleri yoktur eski açık kulelerin orada ön tarfında güneş panelleri olacak o da skorbord vs elektrik üretimi karşılar sadece bu kadar

yokmu dünkü skype sohbetinin tapesi falan :D

baktım yoktu silinmiş  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı asi_kartal

Yok mu daha önce bilmediğimiz özel 1 2 bilgi çok merak ettim :)
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Serkan7738

Yok mu daha önce bilmediğimiz özel 1 2 bilgi çok merak ettim :)

Numaralı üst testere kirişlerini belki hazır çelikten görebiliriz betonlamayla uğraşmayız  :ok:

Çevrimdışı SDemirsoy

@fuatavni:Dün akşam yapılan skype konuşmalarının tapeleri elimde Güneş Paneli mi ? Korkma Titre... GS

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı ALI RIZA

aaa bende kayıtlıymış  :biggrinking:
burada bile 1. sıradayım  :kop: :kop: :kop:
ben skypeyi güncelledim gitti sanırım :) tekrar bakayım

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Numaralı üst testere kirişlerini belki hazır çelikten görebiliriz betonlamayla uğraşmayız  :ok:
Aynısı keşke yeni açık içinde yapılabilse(ydi)..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı manyak1903

Yok hocam maliyet gerektirecek birşey yok açıkcası versinler bana izin ben kamerayı uygun yere montajını yapayım live yayın için tüm gereksinimleride alt yapısı vs. ben karşılayım. @bjk_mabet'e duyurulur  :bandit:
bal damlıyor  :claps:
maliyet konusuna da açıklık getirmişsin.daha da yapılmıyorsa herhalde görülmesini istemediğimiz bir şeyler var :evillol:

@bjk_mabet stat maliyeti için , sadece stadın yapımında kullanılacak şeffaf bir hesap açılsa ve oraya para yatırsa taraftar , böyle bir şey mümkün mü ? cebimizdeki direkt stada gitse ? böyle bir şey şeffaf bir şekilde sadece stadı yapmak için yapılırsa yoğun bir yüklenme olacağını düşünüyorum.

taraftar stadını yapıyor diye.

kulüp tarafından böyle proje yapılamıyorsa , dışarıdan bir kişinin hesabı olsa direkt stada maddi katkı yapabilir mi ? sorum ürün,kombine gibi katkıların dışında.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı attila_metu

paletli baba yine öteki köşeye gitmiş. ha gayret bitecek..

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı yavvuzz

Oncelikle dunku muhabbet cok iyiydi daha fazla katilimli daha iyilerine kismet diyoruz. Dun mabet stat ile alakali durumlari anlatitken ozellikle maddi durumlari resmen huzunlendim . İcim burkuldu ve suan orda manevi degerlerin ayakta tuttugu bir yapit ortaya konmaya calisiliyor . Bu nedenle elimizden gelenin en iyisini sevdalisi oldugumuz ve bizim oldugunu unutmamiz gereken klubumuze vermemiz lazim . Herkes kendi capinda gereksinimleri lisansli urunlerden karsilamali diye dusunuyorum . Unutmayalim ki bu klup bize tuketilecek bir miras olsun diye birakilmadi , sahip cikilip yasatilacak ve her zaman adilin calisanin hak edenin yaninda olalim diye birakildi ...

Çevrimdışı idilahmet

bal damlıyor  :claps:
maliyet konusuna da açıklık getirmişsin.daha da yapılmıyorsa herhalde görülmesini istemediğimiz bir şeyler var :evillol:

@bjk_mabet stat maliyeti için , sadece stadın yapımında kullanılacak şeffaf bir hesap açılsa ve oraya para yatırsa taraftar , böyle bir şey mümkün mü ? cebimizdeki direkt stada gitse ? böyle bir şey şeffaf bir şekilde sadece stadı yapmak için yapılırsa yoğun bir yüklenme olacağını düşünüyorum.

taraftar stadını yapıyor diye.

kulüp tarafından böyle proje yapılamıyorsa , dışarıdan bir kişinin hesabı olsa direkt stada maddi katkı yapabilir mi ? sorum ürün,kombine gibi katkıların dışında.

yardım hesabı olacağı için valilikten izin alman gerekir. belli şartlarda ve süreli izin veriliyor diye biliyorum.

Çevrimdışı SDemirsoy

yardım hesabı olacağı için valilikten izin alman gerekir. belli şartlarda ve süreli izin veriliyor diye biliyorum.
Valilik federasyon Gençilk spor bakanlığı vs prosedürü çok o işin ama bence olmasın milletin dilinden kurtulamayız her ne kadar niyetimiz iyi olsa bile

Çevrimdışı Serkan7738

Zamaninda GS yapti da dalga konusu oldu bagis hesabi

Çevrimdışı asi_kartal

Arkadaşlar vodafone arena kapalı tribün ile Şükrü saraçoğlu kapalı tribün uzunluklarını-yüksekliklerini bilen var mı ? (Fenerin kapalı üstte 8 çıkış var  :busted_cop: Ayrıca söylemeden geçemiyeceğim fenerli ziyaretçi arkadaşlar alınmasın bu stada nasıl güzel diyorlar ya  :alala:)

[ Son Düzenleme: 13 Ekim 2014, 16:20:19 asi_kartal ]
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı pascal26

Bursa stadı Avrupa'dan ödül almış. Ama Kamusal Yapılar dalında.  :evillol:
Adliye saraylarıyla fln yarıştırdılar heralde..

http://www.milliyet.com.tr/timsah-arena-bitmeden-odul-kazandi--bursaspor-1925757-skorergaleri/

Çevrimdışı quentine83

yeni inönü foto atsa çok iyi olurdu.susuzluğumuzu alırdı... :super:
İsmet Yarkın ONUR