Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6677513 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Abdullah

Hangi tribünden alınacak şimdi biletler?
Kombineye göre mi alınacak belli değil
Abi Necmi abiyle konussana bi o konuyu :)

Çevrimdışı Factatum

Bugünden itibaren 90 dedim bitise geri sayim basladi kaba icin :icool:

Yeni açık otopark hariç, sanırım.

Çevrimdışı TALAT

Katılıyorum havanın güzel olduğu günlerde ve haftasonu bu tip organizasyonları çoğaltmak lazım.

bence tam zamanı. yeni sezon öncesinde zaten bir gazla insanlar formalarını, thsirtlerini alıyorlar. şimdi ise satışlar nispeten düşmüş iken canlandırmak mantıklı geliyor bana.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı yigitcan1903

Abi Necmi abiyle konussana bi o konuyu :)
Konuşacam da yok sanırım  :D
Yetkiliye soralım,nerede izliyoruz sayın @bjk_mabet

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bence tam zamanı. yeni sezon öncesinde zaten bir gazla insanlar formalarını, thsirtlerini alıyorlar. şimdi ise satışlar nispeten düşmüş iken canlandırmak mantıklı geliyor bana.
Doğru söylüyorsun. Burdan henüz sosyal medyada (Facebook, twitter, instragram) takımımızı takip etmeyen üye veya ziyaretçi arkadaşlar takip ederse ve kulübün paylaştığı bu tür etkinleri paylaşırsa çok iyi olacaktır, böylece mümkün olan her Beşiktaş'lıya ulaşmış oluruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Türkay

Acaba statta yüksek decibelli bir atmosfer Vodafone Arenanın tanıtımın da takım sahaya çıkarken gibi mi olacak? @bjk_mabet
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALI RIZA

Acaba statta yüksek decibelli bir atmosfer Vodafone Arenanın tanıtımın da takım sahaya çıkarken gibi mi olacak? @bjk_mabet
daha fazla... rekor kırılacak kıran olmayacak  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yeni statta oynayacağımız ilk maç İnönü'deki Liverpool maçını unutturacak gibime geliyor. O gün stat yıkılabilir :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Türkay

İlk maçta stadın sağlamlığını kontrol edecek taraftar.  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmet türker

bi ara biri beşiktaş marşı söylüyodu o senmiydin :D
ben de dün gece  girmek isterdim ama internet bilgim ona yetmedi ,çevrimde olmama rağmen giremedim . :)

Çevrimdışı WarrChief

Devreye sensör bağlantısı tasarlıyorum ama sensörlerim de açık bir gözüm burda  :D

%90 böyle bir görüntü olacak.Bence kötü durmuyor :)

bence duruyor roada yuksek bina yok adamlar catıyı gormuyor ama bizde oyle değilki be hocam:))

Çevrimdışı ALI RIZA

ben de dün gece  girmek isterdim ama internet bilgim ona yetmedi ,çevrimde olmama rağmen giremedim . :)
abisi sen http://www.skype.com/tr/download-skype/skype-for-windows/downloading/  sayfasına gir skype indir oradan sonra indir yerden yükleleme işlemini yap ileri iler de yüklenir sonra mail hesabın var mı _? ahmet abi varsa hotmail hesabın dan giriş yaparsın diğer bir sefere kullanırsın
takıldıgın alan olursa yazarsan ben direk bağlanıp sana yardımcı olurm...
http://besiktasarena.com/index.php?topic=65.100

Çevrimdışı serti67

@bjk_mabet le hem hal olan müthiş ketum oluyor,nasıl etkiliyor insanları helal olsun gerçekten  :lol:
neyle tehtıt edıyosaa sohbetten cıkan FBI ajanına baglıyo kendını golgesıne bıle bıse demıyo arkadass magduruzz ıkı kısının bıldıgı sır degıldır
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmet türker

abisi sen http://www.skype.com/tr/download-skype/skype-for-windows/downloading/  sayfasına gir skype indir oradan sonra indir yerden yükleleme işlemini yap ileri iler de yüklenir sonra mail hesabın var mı _? ahmet abi varsa hotmail hesabın dan giriş yaparsın diğer bir sefere kullanırsın
takıldıgın alan olursa yazarsan ben direk bağlanıp sana yardımcı olurm...
http://besiktasarena.com/index.php?topic=65.100
teşekkürler sağol değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı Caner

neyle tehtıt edıyosaa sohbetten cıkan FBI ajanına baglıyo kendını golgesıne bıle bıse demıyo arkadass magduruzz ıkı kısının bıldıgı sır degıldır

Vallahi ben de kızıyodum bazen böyle buluşmalara gidip sonra iki kelime laf etmeyenlere. Ama mabet abinin öyle bi tutumu var ki, bir çok şeyi rahatça söylüyo ve o onları bu kadar rahat söylemesine rağmen sen her yerde konuşmaman gerektiği hissiyatına kapılıyosun. Öyle güveniyor yani. Baya şey konuştuk ama çoğu zaten bilinmeyen şeyler değil. Burada yazılmayan bir kaç şeyin sebebi burayı herkes okuyor, biri bişey yazıcak şimdi ondan sonra tak malumhaber1903 yok derinbeşiktaş uğraş dur. Ama orada konuşulanlar kayıt olmuyor, bir dahakine daha organize olunur, skype'tan herkes katılır.

Çevrimdışı yigitcan1903

Hepimizin kasedi var elinde ondan bir şey diyemiyoruz  :evillol:

Çevrimdışı Caner

Bu arada mabet abinin dün akşam söylediği bve burada yazılmasının sakıncalı olmadığı bi iki bişey var;

çimin kesin hibrit olacağı, güneş panellerinin yeni açık tarafında dışta bi yerlere konulacağı, numaralının kirişlerinin büyük ihtimal çelik olacağı, yeni kamera açılarının olmasının çok zor olduğu bunlardan bir kaç tanesi şimdi diğerleri aklıma gelmiyor.

Çevrimdışı WarrChief

Bu arada mabet abinin dün akşam söylediği bve burada yazılmasının sakıncalı olmadığı bi iki bişey var;

çimin kesin hibrit olacağı, güneş panellerinin yeni açık tarafında dışta bi yerlere konulacağı, numaralının kirişlerinin büyük ihtimal çelik olacağı, yeni kamera açılarının olmasının çok zor olduğu bunlardan bir kaç tanesi şimdi diğerleri aklıma gelmiyor.

dışta derken o zaman catınnın oralara değil??

Çevrimdışı serti67

Vallahi ben de kızıyodum bazen böyle buluşmalara gidip sonra iki kelime laf etmeyenlere. Ama mabet abinin öyle bi tutumu var ki, bir çok şeyi rahatça söylüyo ve o onları bu kadar rahat söylemesine rağmen sen her yerde konuşmaman gerektiği hissiyatına kapılıyosun. Öyle güveniyor yani. Baya şey konuştuk ama çoğu zaten bilinmeyen şeyler değil. Burada yazılmayan bir kaç şeyin sebebi burayı herkes okuyor, biri bişey yazıcak şimdi ondan sonra tak malumhaber1903 yok derinbeşiktaş uğraş dur. Ama orada konuşulanlar kayıt olmuyor, bir dahakine daha organize olunur, skype'tan herkes katılır.
ısın sakası bende sohbete gelebılseydım emın ol kımseye bıse solelemk ıcın ugrasırdım adam hıpnoz edıyo cem yılmazın gosterısıne gıdıp gulerken bayılırsında cıkınca aynısını anlatamazsın yaa onun gıbı:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

Hepimizin kasedi var elinde ondan bir şey diyemiyoruz  :evillol:
kasetler konuluysa korkmayında konussuzzsa sıkıntıı:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Serkan7738

Mesela kamera konusunda akşamki duyduklarımdan sonra bidaha hiç sormam yeri nezaman değişecek diye herşeyin çok mantıklı bir açıklaması varmış stad hakkında şurasını beğenmedim burasını beğenmedim diye bir kelime bidaha ağzımdan hiç çıkmaz

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Efe

Yeni açık otopark hariç, sanırım.
tabi sadece tribunler ve sutunlar icin geri sayima basladim :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serjo

dışta derken o zaman catınnın oralara değil??

çatı'da değil evet

stad Ağustos'ta 100% bitecek gibi  :super:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı ahmetx

güneş panelleri buraya mı konacak yoksa

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum