Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6678084 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Türkay

Bunu daha önceden görmemistim. Bunun daha büyüğünü ve Baba Hakkı, Süleyman Seba gibi efsanelerin heykelleri stadın önünde ki boş alana dikilse çok hoş olur aslında.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

Eski acikta hafriyat var  :ebebe:
yeni acikta demirciler testere kirilserinde deli gibi calisiyorlar  :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

okadar çok teknik detay konuştuk ki bi ara kendimi şarkı söylerken buldum :)
bi ara biri beşiktaş marşı söylüyodu o senmiydin :D

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı asi_kartal

Dün ne konuşuldu bir arkadaş madde madde yazabilir mi acaba :)
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Serkan7738

bi ara biri beşiktaş marşı söylüyodu o senmiydin :D

aynen @Oktay çok pis gaza geldim :D

Çevrimdışı iyimserure

Çevrimdışı Serkan7738

güzel söyledin ama ağzına sağlık

o şarkıyı kaydedip üstüne forumdaki herkesin resmini koyucam :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ahmetx

Bunu daha önceden görmemistim. Bunun daha büyüğünü ve Baba Hakkı, Süleyman Seba gibi efsanelerin heykelleri stadın önünde ki boş alana dikilse çok hoş olur aslında.
Bu tür şeyleri beceremeyiz,ucuza kaçarız rezil ederiz,en güzeli sade kalsın.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

@bjk_mabet le hem hal olan müthiş ketum oluyor,nasıl etkiliyor insanları helal olsun gerçekten  :lol:
[ Son Düzenleme: 13 Ekim 2014, 13:57:37 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı bjk_mabet

Yok hocam maliyet gerektirecek birşey yok açıkcası versinler bana izin ben kamerayı uygun yere montajını yapayım live yayın için tüm gereksinimleride alt yapısı vs. ben karşılayım. @bjk_mabet'e duyurulur  :bandit:
bknz: @rubi_tobin
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Erdinç

@bjk_mabet okumadan üflüyor  :evillol: millet bildiğinide unutuyor  :bandit:

Çevrimdışı Factatum

Yahu en azından bir kaç şey paylaşın ki, Istanbul dışında oturanları da mesut etmiş olun.  :D

Çevrimdışı ahmetx

Şu güzelliğe bakar mısınız,insanı kendinden geçiriyor.  :sevinc

Çevrimdışı ALI RIZA

Yok hocam maliyet gerektirecek birşey yok açıkcası versinler bana izin ben kamerayı uygun yere montajını yapayım live yayın için tüm gereksinimleride alt yapısı vs. ben karşılayım. @bjk_mabet'e duyurulur  :bandit:
+1903 güvenlik kamerası cctv ağ sistem vs bilgiliyiz  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Türkay

Konu Dışı | Pazartesi'ne rağmen, Bağdat Caddesi Kartal Yuvası imza törenine ilgi çok büyük. Pektemek ve Atiba formaları imzalıyor

Çevrimdışı Efe

Konu Dışı | Pazartesi'ne rağmen, Bağdat Caddesi Kartal Yuvası imza törenine ilgi çok büyük. Pektemek ve Atiba formaları imzalıyor

bi kac bin forma satsak bare bugun :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 13 Ekim 2014, 14:13:49
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Bugun isler masallah tikirinda yok mu fotograf atacak bir babayigit Romalilar ?? Bjk mabet abi sana zahnet olmazsa atarsan cok iyi olur abi   :D :lol:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 13 Ekim 2014, 14:15:01
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Bence biz bu iste bayagi gec kaldik fb boyle binlerce fotma satti

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Katılıyorum havanın güzel olduğu günlerde ve haftasonu bu tip organizasyonları çoğaltmak lazım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Hangi tribünden alınacak şimdi biletler?
Kombineye göre mi alınacak belli değil

Çevrimdışı Türkay

bi kac bin forma satsak bare bugun :icool:

Aynen biraz canlı para gelmeli kulübe.  :bandit:

Çevrimdışı Türkay

Bunun devamı gelecektir mutlaka, gelmeli yani Anadolu da falan dolaşmalı futbolcular imza için.