Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6678359 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Serkan7738

aklımıza gelebilecek bütün sorulara cevap aldık :sevinc :sevinc  @SDemirsoy

Çevrimdışı Caner

Maşallah iyi miydi Rakam idare eder mi :D  :kop:

Valla ben gayet tatmin edici buldum =D

Çevrimdışı iyimserure

Bence de çok keyifli bir sohbet oldu dün gece, umarım en kısa zamanda tekrarlanır. Her stadın kendine ait bir karakteristik özelliği vardır akıllarda kalan, eğer sıradan bir oluşum değilse. Bence bizim stadın en önemli karakteristiği de eski açığa doğru azalan yüksekliği ve deniz manzarası olacaktır. Ayrıca stadın bu şekli bize her zaman İnönü'yü hatırlatacak, anıların eskimemesini sağlayacaktır. Göreceksiniz, koltuklar konduktan sonra eski açık da o kadar çirkin görünmeyecek.

Çevrimdışı yigitcan1903

Maşallah iyi miydi Rakam idare eder mi :D  :kop:
Samet seni savaşa çağırıyolardı en son ne oldu  :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

bizlede paylaşmak ister misiniz
Valla ben gayet tatmin edici buldum =D
  :naughty:

Çevrimdışı ahmetx

koltuk renk dağılımı,merdiven rengi ve çatı örtüsü hakkında biraz bilgilendirin bizi o zaman  :eyes
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Serkan7738

bizlede paylaşmak ister misiniz   :naughty:

Tabiki nedemek istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz ben tek tek not aldım :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Hazır Ol (.) dediler sadece :D @yigitcan1903
Açılış maçından önce savaş çıkarmayın deseydin  :D

Çevrimdışı Türkay

Koltuk rengi hakkında bilgi verdi mi Mabet abi?  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Serkan7738

koltuk renk dağılımı,merdiven rengi ve çatı örtüsü hakkında biraz bilgilendirin bizi o zaman  :eyes

aaa bunlar hiç aklımıza gelmedi :s20: :ebebe: :boxin: :by2: :sevinc @ @ahmetx

Çevrimdışı pascal26

Efe ilk günden beri biliyorum bu muhabbetleri. Zaten üzüntümüz birşey yapamıyor oluşumuz. Diğer taraftan yönetimin bu konuyla ilgili tüm kartlarını gerçekten oynayıp oynamadığı. Bunları hiçbir zaman bilemeyeceğiz. Ben şahsen yönetimin lobi çalışmasını iyi yapamadığını düşünüyorum. Her yönetimde bu tarz işleri kafadan kopartacak adamların olması lazım. Bizim yönetimde o karakterde adam yok. Yönetimi seviyorum. İyi niyetliler. Ama tuttuğunu koparan bir adam olsa, bugün o tribünler de hepimizin içine sinecekti.

Arkadaşım, tuttuğunu koparıp eski açığı istediğin gibi şimdilik yapsan bile dava açılmayacağını ve sonucunda traşlanmayacağını sana kimse garanti edemez.

Aksine yönetim, davalar açıldığında eski açık yüksekliğini koz olarak kullanacak. Muhtemelen iddianamadeki iddialardan biri stadın boğaziçinin tarihi ve doğal ön görünümünü bozduğu olacak. Burada stadın eski ve yeni fotoları da kulanılarak savunma yapılacaktır. Ve 1 e 1 olmasa da yani kolonlar dikilse de eski dokunun ve yerine yapılan eski yapının dikkate alındığı ve projede gözetildiği söylenecektir. Bilirkişi olarak da muhtemelen beğenmediğimiz Anıtlar Kurulu görüşü alınacaktır. Uzman bi hukukçu arkadaş varsa detaylı bilgi verebilir.
Ayrıca Z.burnu'na yapılan kuleler için çıkan mahkeme kararına da bi bakın derim.

Çevrimdışı SDemirsoy

Açılış maçından önce savaş çıkarmayın deseydin  :D
Sorma gerçekten öyle bir şey olursa Çok üzülürüm Harbiden yani  :(

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Sorma gerçekten öyle bir şey olursa Çok üzülürüm Harbiden yani  :(
Allah savaş vermesin zaten

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ALI RIZA

:kop:
peki neler konuştunuz o zaman :alala:
hal hatır hava dan suda :) stattan çatıdan kapasiteden açılıştan açılış resmi maçından golünden  :kop: :kop:
kapasite 41903

Çevrimdışı Serkan7738

Mabet yine uyutmuş hikayelerle demekki  :evillol:

okadar çok teknik detay konuştuk ki bi ara kendimi şarkı söylerken buldum :)

Çevrimdışı ERAY G

Sana saygım sonsuz Necmi abi yeşil ve teknolojik meselesi bir tarafa ama bu stadyum kesinlikle standart bir stadyum değil,mükemmel bence  :)

San Mames'te çatıda hava boşlukları bırakılmamış. Adamlar işi bilmiyor çimler bozulacak mı demeliyiz? yoksa hava boşluğu gerekliliği yanlış mı ?

Çevrimdışı Sedat

Konu Dışı...
Bağdat Caddesi Kartal yuvasında 'Gururlan' t-shirtlerimiz satışta.

[ Son Düzenleme: 13 Ekim 2014, 13:31:47 Polemick1903 ]
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı yigitcan1903

Konu Dışı...
Bağdat Caddesi Kartal yuvasında 'Gururlan' t-shirt'ümüz satışta.

Vay güzel olmuş  :)

Çevrimdışı Efe

Numaralida beton var eski acik yeni acik numarali kalip iskele isleri suruyor isler cok hizli bugun :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy