Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6676900 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TURKahvesi

şu aralar maddi yönden sıkıntıda olan yönetim (özellikle stadımız için) futbolcularımız kendi aralarıında para toplasalar çok iyi olurdu

atıyorum futbolcu başına 1 milyar lira verse toplamda nerden baksan 20-25 milyar lira toplanabilirdi neden olmasın

hem bu hareketiyle Türk spor kamoyunu bırak dünya spor kamoyunda gündem olurdu,dikkat çekerdi,örnek olurdu vs vs.. futbolcularımız

bu fikrim çok mu aşırı kaçmakta bilmiyorum ama...  :ebebe:

Tolga kaptanımız bu işi yapabilir istese.

Çevrimdışı capo di capi

şu aralar maddi yönden sıkıntıda olan yönetim (özellikle stadımız için) futbolcularımız kendi aralarıında para toplasalar çok iyi olurdu

atıyorum futbolcu başına 1 milyar lira verse toplamda nerden baksan 20-25 milyar lira toplanabilirdi neden olmasın

hem bu hareketiyle Türk spor kamoyunu bırak dünya spor kamoyunda gündem olurdu,dikkat çekerdi,örnek olurdu vs vs.. futbolcularımız

Bana kalırsa saçma.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Futbolcular bildiğim kadarıyla zaten loca ve vip koltuk alarak kendilerince gerekeni yerine getiriyorlar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cagdas44

Akşamkş konuşma için başta @bjk_mabet olmak üzere herkese teşekkür ederim :) Dün akşamki konuşmadan sonra lisanslı ürün alma düşüncem daha bir depreşti :) en kısa zamanda yeni sipariş vereyim ben  :D

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi San Mamesi unutma lütfen :D
katılmıyorum + bir özelliği olmayan diğer yeni stadlara benzeyen standart bir stad San Mames ben estetik açıdan diğerlerinden ayrılan stad olarak söylemiştim artı içinde kullanılan teknoloji yeşil stad olması stadvision teknolojisi konumu içindeki taraftar bunların hiç biri yokki

Çevrimdışı Necmi

Timsah kafası klasik şark zevksizliği çok komik yahu :kop:
bizdede kartal olmasını isteyen vardı :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı combomaxs

Aksamki konusma icin herkeze Teşekkürler arada yaplim bole ben sercan :)

Çevrimdışı quentine83

bir ara öyle bir proje vardı.fena da durmuyodu aslında.tabi iş inşaat a dökülünce biraz ergen hevesi gibi kalıyor.bursa nında vazgeçmesi gerekiyordu bu işten.
ayrıca san mames göz zevkini doyuran çok güzel bir stat.canlı renkteki kırmızı koltuklarında etkisi fazla bence
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Deniz

Beyler cidden stadi yapmak icin paramiz yok.iki paket sigara parasina atki bere eldiven alabilirsiniz kartal yuvalarindan.illa forma almaniza gerek yok herkes butcesi yettigi oranda katkida bulunsun.verdiginiz 20 liranin mabette bir tugla bir demir oldugunu unutmayin.hep destek tam destek :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

katılmıyorum + bir özelliği olmayan diğer yeni stadlara benzeyen standart bir stad San Mames ben estetik açıdan diğerlerinden ayrılan stad olarak söylemiştim artı içinde kullanılan teknoloji yeşil stad olması stadvision teknolojisi konumu içindeki taraftar bunların hiç biri yokki

Sana saygım sonsuz Necmi abi yeşil ve teknolojik meselesi bir tarafa ama bu stadyum kesinlikle standart bir stadyum değil,mükemmel bence  :)

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Türkay

Bence bizim mabet te ki iniş çıkışlar çok estetik oluyor. Mesela Emirates de de öyle hatta daha fazla ama çok hoş bence

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yakup

Bence bizim mabet te ki iniş çıkışlar çok estetik oluyor. Mesela Emirates de de öyle hatta daha fazla ama çok hoş bence

@Necmi abi bu açı bizim kombine aldığımız açıya yakın galiba. biz diğer kalede yine gol mü oldu diye uğraşacak mıyız  :lol: :lol: o zaman reklamlar ve seyirciler siyah olsun o kısımda  :lol: :lol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ahmetx

@Necmi abi bu açı bizim kombine aldığımız açıya yakın galiba. biz diğer kalede yine gol mü oldu diye uğraşacak mıyız  :lol: :lol: o zaman reklamlar ve seyirciler siyah olsun o kısımda  :lol: :lol:
çok daha yakın olacak,emirates de kale arkaları çok uzak. :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serkan7738

söylemeden duramıycam akşamki konuşmanın tadı damağımda kaldı :)

Çevrimdışı SDemirsoy

ben şuan çimlere kilitlendim abi mükemmel tam mangallık @aktar_ismail

Çevrimdışı Oktay

o stat gibi olyadı keşke  bu stat gibi olsaydı keşke diyerek taklitci ve başkasının mimari başarısına özenmeyeye gerek yok,kendi cizgini ve klasını  yaratıp bunu stadyumla birleştirip insanları sen kendine  hayran bırakacaksın :D :D :D :D :D

Çevrimdışı ALI RIZA

söylemeden duramıycam akşamki konuşmanın tadı damağımda kaldı :)
evet yakın gelecekte gene bir @bjk_mabet ile söyleşi günleri yapılır...

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı pascal26

elle tutulur hiç bir tarafı yok anıtlar kurulu denen kurumun söylediğinin.yiyolarda silüeti bozuyor diye traşlasınlar gökkafesi ...o zaman inanalım samimiyete çevre doğa uyumuna

Olur mu hiç. Mimarlar Odasından Yeşili Koruma Dernekleri vesairesine kadar bi ton kurulıuş dava açmak için stadın bitmesini bekliyordur muhtemelen.
Anıtlar Kurulu'nun görüşünü davada mutlaka bilirkişi görüşü olarak lehimize kullanırız. Dua edelim ki Anıtlar Kurulu böyle bi projeye izin verdi. Eski açığa 2. katı yapmamıza ve üstünü kapatmamıza izin verdi. 
Stadın bu şekilde oraya yapılıyor olması mucize gibi bişey.

Çevrimdışı Caner

Beni de çok etkiledi akşam ki söyleşi. Gerçekten bjk_mabet abimiz sağolsun her şeyi söyledi biz daha sormadan dün gece. Çok keyifliydi. Yani şimdi soracağım, merak ettiğim hiçbir şey yok. Bundan sonra sadece tadını çıkarıcam herhalde stadın  :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Beni de çok etkiledi akşam ki söyleşi. Gerçekten bjk_mabet abimiz sağolsun her şeyi söyledi biz daha sormadan dün gece. Çok keyifliydi. Yani şimdi soracağım, merak ettiğim hiçbir şey yok. Bundan sonra sadece tadını çıkarıcam herhalde stadın  :)
kapasite dedi mi  :naughty: @Caner

Çevrimdışı ahmetx

o stat gibi olyadı keşke  bu stat gibi olsaydı keşke diyerek taklitci ve başkasının mimari başarısına özenmeyeye gerek yok,kendi cizgini ve klasını  yaratıp bunu stadyumla birleştirip insanları sen kendine  hayran bırakacaksın :D :D :D :D :D
küfekili dış sütunlar mükemmel zaten,bizim stadyumun iç kısmı için söylüyorum detaylara dikkat edilir,kaliteli malzeme kullanılır,renk uyumuna dikkat edilirse müthiş bir stad ortaya çıkacak,eski açığın kısa olması falan hikaye bence  :ok:

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ALI RIZA

BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE, BİR DE SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE ?
lafa gelince gülerek anlatıyor tıs tıs ederek sanki otobüs pzzzzvnnnnk, adam a bakarım zaten değil madam ROK...(ünlem)