Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6676859 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

Dün skype konuşmasından biraz bilgiler verelim bu hafta obitaşa sayıları tam hatırlamamakla beraber 30 demirci 25 kalıpçı girişi olmuş eski açık bütün temel tamamlandı artık eski açıkta temel atılacak yer kalmadı, yine eski açık rampanın altındaki su ve elektrik hattını belediye bu hafta kaldırıyor ve rampa aşağı iniyor mabet 20 gün sonra numaralı ve eski açığın birleşeceğini söyledi, araç girişleri numaralı altından oyuncu çıkış tünelinin yanında açık bırakılan alandan yapılacak

20 gün sonra numaralı ve eski açığın birleşeceğini söyledi,  bir ara yenı acık rampa ne zaman kalkacak diye günleri sayıyorduk şimdi sabırsızlıkla birleşimi bekleyecegim.. :)

Çevrimdışı Sutlas

Obitaş'a giren personelden çok çıkana bakmak lazım, her hafta 30 demirci 40 kalıpçı geldi deniyor, daha aynı anda toplam 50 kişi oldukları bile görülmedi.

Çevrimdışı Serkan7738

Obitaş'a giren personelden çok çıkana bakmak lazım, her hafta 30 demirci 40 kalıpçı geldi deniyor, daha aynı anda toplam 50 kişi oldukları bile görülmedi.

Obitaşta bayram iznine gitmeyen 50 çalışan vardı  :ok:

Çevrimdışı Oktay

muazzam bir fedakarlıkla  inşaat devam ediyor iş artık maddiyattan çıkıp maneviyat ve özveriyle devam eden bir stat imalatına döndü... özetle beşiktaşı sevenler olmasa bu stat buhale imkanı yok gelmezdi

bjk mabeti bir saate yakın dinledikten sonra vardığım sonuç

Çevrimdışı Efe

Bugünden itibaren 90 dedim bitise geri sayim basladi kaba icin :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı halvetifarazi

dostum yazılarımdan alınma sakın ben Türkiyedeki bütün stadlara bakıyorum eğer bizim stadımız stadsa onlar değil yok onlar stadsa bizimki değil bunu Beşiktaşlı olduğum için söylemiyorum inan gerçekten oraya bir eser bırakıyoruz şundan eminim 50 yıl sonra bile bu stad parmakla gösterilecek birde Brasilia National Stadium bu stad bir harika belkide benim zevkim böyle ama bunlar eser niteliğinde diğer plastik kabukla kapladıkları stadyumlar yap boz gibi bir şey
Necmi abi Bursa stadı da dahil mi? Bence onların stadı da hiç fena değil.

Çevrimdışı quentine83

@Efe çok yattın.mesaiye geç geldin bugün.ilk mesajın 11:27 de... :evillol:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı yigitcan1903

Necmi abi Bursa stadı da dahil mi? Bence onların stadı da hiç fena değil.
Bursanın stadı oyuncak timsah dışında güzel bence de

Çevrimdışı Serhat Akkaya

muazzam bir fedakarlıkla  inşaat devam ediyor iş artık maddiyattan çıkıp maneviyat ve özveriyle devam eden bir stat imalatına döndü... özetle beşiktaşı sevenler olmasa bu stat buhale imkanı yok gelmezdi

bjk mabeti bir saate yakın dinledikten sonra vardığım sonuç
Dünkü güzel konuşmaya katılamadım ama duyduklarımız ve sizlerden gelen yorumlar sevindirici. Bu muhteşem yapının ortaya çıkmasında devede tırnakta olsa emeğim emeğimiz geçtiği için gururluyum. Tarih böyle zor bir zamanda bu stadı yapanları altın harflerle yazacaktır. Herkesin eline, bileğine, yüreğine sağlık.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Sutlas

Bursa stadı zevksizlik abidesi olur ancak, timsah şeklinde bir stad yapmak kadar ergence bir düşünce olamaz.

Bursaspor'un sembolü niye timsah? 15 sene önce bir futbolcusu golden sonra timsah yürüyüşü yaptı diye.

Adamlar sanki Florida'da yaşıyor, timsahın ne alakası var Bursa yada Anadolu ile?

Timsah arena Bursaspor'un köksüzlüğünün en güzel göstergesi.

Çevrimdışı Efe

@Efe çok yattın.mesaiye geç geldin bugün.ilk mesajın 11:27 de... :evillol:
bugun is 12 de o yuzden uyudum  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

Dünkü güzel konuşmaya katılamadım ama duyduklarımız ve sizlerden gelen yorumlar sevindirici. Bu muhteşem yapının ortaya çıkmasında devede tırnakta olsa emeğim emeğimiz geçtiği için gururluyum. Tarih böyle zor bir zamanda bu stadı yapanları altın harflerle yazacaktır. Herkesin eline, bileğine, yüreğine sağlık.

sen vardın diye hatırlıyorum ben ya

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bursa stadı zevksizlik abidesi olur ancak, timsah şeklinde bir stad yapmak kadar ergence bir düşünce olamaz.

Bursaspor'un sembolü niye timsah? 15 sene önce bir futbolcusu golden sonra timsah yürüyüşü yaptı diye.

Adamlar sanki Florida'da yaşıyor, timsahın ne alakası var Bursa yada Anadolu ile?

Bir ara bizde de öyle arkadaşlar vardı stadın üstü kartal şeklinde olsun diyen ve bunu ciddi ciddi dile getirenler. Sanki stat değil Disneyland eğlence parkı yapıyoruz :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mimaralper

karşı tribüne bakın çıkışların sayısına bakın alttaki kaçış yollarının farkına bakın köşelere bakın hala kıyaslıyosanız bi göz doktoruna görünün :icool:
şaka bi yana bizim stadın yanına yaklaşamaz iyiki tek kat tribün yapmadılar bize 2 tribünün birleşim yerlerindeki detaylar rezil oluyor.

Çevrimdışı halvetifarazi

Timsah Çatısı olmasa bence on numara stad yapıyorlar oraya. Çatı harici güze stad bence.

Çevrimdışı serti67

hegun attıgın ılk msja gerısayım ıcın rakam koy beraber sayalım:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmetx

timsah arenanın beğendiğim tek tarafı kale arkaları ,biraz da yarım yamalak asma germe çatısı ,ayrıca o timsah kafası falan ve dış cephe o kadar basit çalışmalar ki içerde ki birazcık olan güzelliği de alıp götürecek.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

eski açıktaki alçalma içerde görüntüyü bozsa da dışardan daha güzel görüntüye neden oluyor yoksa bana mı öyle geliyor. :)

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Necmi abi her ne kadar asil simetriyi bozan yeni acik desende mersinin kale arkasi 2.kat tribunlerine bi bak derim cok kotu duruyo. Bende diyorim ki sira sayisi 15 dusen yerler 18 19 sira olsaydi bu kadar basit durmazdi. Yani sorun cok alcak gorunmesi 4 5 sira daha yuksek olsydi supr olurdu..
aynen 2m daha izin alsaydık,köşelerle aynı sayıda sıra olurdu ama herşeyde bir hayır vardır,ancak bu kadarına izin alabildik. :ok:

Çevrimdışı Yakup

karşı tribüne bakın çıkışların sayısına bakın alttaki kaçış yollarının farkına bakın köşelere bakın hala kıyaslıyosanız bi göz doktoruna görünün :icool:
şaka bi yana bizim stadın yanına yaklaşamaz iyiki tek kat tribün yapmadılar bize 2 tribünün birleşim yerlerindeki detaylar rezil oluyor.

Bunlarda deplasman tribün neresi?  :alala: :alala: :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ahmetx

dostum yazılarımdan alınma sakın ben Türkiyedeki bütün stadlara bakıyorum eğer bizim stadımız stadsa onlar değil yok onlar stadsa bizimki değil bunu Beşiktaşlı olduğum için söylemiyorum inan gerçekten oraya bir eser bırakıyoruz şundan eminim 50 yıl sonra bile bu stad parmakla gösterilecek birde Brasilia National Stadium bu stad bir harika belkide benim zevkim böyle ama bunlar eser niteliğinde diğer plastik kabukla kapladıkları stadyumlar yap boz gibi bir şey
@Necmi abi San Mamesi unutma lütfen :D

Çevrimdışı ahmetx

Bunlarda deplasman tribün neresi?  :alala: :alala: :alala:
köşelerden birisini yaparlar,muhtemelen fotoda görünen köşelerden biri olur.

Çevrimdışı ahmetx

Timsah kafası klasik şark zevksizliği çok komik yahu :kop: