Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6676590 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin guzel bir hafta olsun stadimiza gunes dogmus siz hala uyuyorsunuz  :kop: :kop:

Çevrimdışı Yakup

Günaydınlar. Hafta sonu yeniden o istediğimiz çalışma hızına doğru bir ivme yakalanmış  :ok: :ok:

Allah emekçilerimizin yardımcısı olsun.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı SDemirsoy

anıtlar ön cephenin yıkılacağı hiç bir projeye onay vermezdi vermedide arkadaşların yanıldığı bir şey var bizim stadımız tarihi eser değil tarihi bir lokasyonda yapılıyor ve şehrin imajlarından biri dolmabahçe tarafındaki cephenin haklı yere korunması isteniyordu bir eser tarihi eser olmasa bile bırakacaksınki tarihi eser olsun bazı yapılar şehir kimliği olduğu için korunur inönü stadıda istanbulun kimliklerinden biri zaten şu anda yapılanda yenileme projesi eskisinin karakteristlik özelliklerini taşıyor ön cephede mümkün olduğu kadar gizleniyor yeni ve modern bir yapıya dönüştürüyor ve bittikten sonra gene çivi çaktırmazlar anıtlar kurulu tarafından yapının korunması kötü bir şey değilki tam tersine değerine değer katar birde simetriden bahseden arkadaşların simetriyle ilgili yanlış bilgiye sahip olduğunu düşünüyorum bizde esasıyla simetriyi bozan yeni açıktır hiç kimse yeni açığı niye böyle yaptık demiyor eski açık numaralı ve kapalının devamı niteliğinde ama yeni açığın bu stadla alakası bile yok simetrisi bozuk diyen arkadaşlar 15 sıraya itiraz ediyorsunuzda 30 sıraya neden etmiyorsunuz 15 sıra bozarken 30 sıra bozmuyormu arkadaşlar eski açığın 15 sıra olması gerçekten kapasiteyi etkilemiyor taş çatlasa 750-800 koltuk gibi fark ediyor ama oranın alçaklığı bizim stadımıza mimari bir fark getiriyor zaten her şeyden önemlisi kapasite sınırı var istersen yüzbin kişilik stad yap devlet 42000 bilet satabilirsin diyor ve bunun sadece anıtlarla ilgisi yok bilimum kurumun şartı yani anıtlar ellibin yapın derse genede yapamayız emniyet belediye valilik kültür bakanlığı hepsi karşı buna insanlar sokaklarında bir bina yapılıyormuş gibi konuşuyor hiç kimse yapılan yapının öneminin farkında değil
  Günaydın  @Necmi

Çevrimdışı ahmett.67

Bugün için en merak ettiğim şey, yeni açıktaki çalışan eleman sayısı... Bakalım izin bitti mi? Canlı yayın olmadığı için ben göremiyorum.. Kartal gözlü biri aranıyor. :D

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı ONUR KOLCU

CUMLETEN GUNAYDIN NUMARALININ YÜKSELDİĞİNİDE GÖRDÜKYA..

BUNDAN SONRA HERŞEY DAHA İYİ OLACAK ARTIK YANLAMASINA İNŞAAT YOK HEP DİKİNE İNŞALLAH EN KISA SÜREDE KABA İNŞAAT BİTER YENİ SEZONDA STADIMIZDA OYNARIZ MAÇLARI.

Çevrimdışı Serkan7738

Dün skype konuşmasından biraz bilgiler verelim bu hafta obitaşa sayıları tam hatırlamamakla beraber 30 demirci 25 kalıpçı girişi olmuş eski açık bütün temel tamamlandı artık eski açıkta temel atılacak yer kalmadı, yine eski açık rampanın altındaki su ve elektrik hattını belediye bu hafta kaldırıyor ve rampa aşağı iniyor mabet 20 gün sonra numaralı ve eski açığın birleşeceğini söyledi, araç girişleri numaralı altından oyuncu çıkış tünelinin yanında açık bırakılan alandan yapılacak

Çevrimdışı mimaralper

anıtlar ön cephenin yıkılacağı hiç bir projeye onay vermezdi vermedide arkadaşların yanıldığı bir şey var bizim stadımız tarihi eser değil tarihi bir lokasyonda yapılıyor ve şehrin imajlarından biri dolmabahçe tarafındaki cephenin haklı yere korunması isteniyordu bir eser tarihi eser olmasa bile bırakacaksınki tarihi eser olsun bazı yapılar şehir kimliği olduğu için korunur inönü stadıda istanbulun kimliklerinden biri zaten şu anda yapılanda yenileme projesi eskisinin karakteristlik özelliklerini taşıyor ön cephede mümkün olduğu kadar gizleniyor yeni ve modern bir yapıya dönüştürüyor ve bittikten sonra gene çivi çaktırmazlar anıtlar kurulu tarafından yapının korunması kötü bir şey değilki tam tersine değerine değer katar birde simetriden bahseden arkadaşların simetriyle ilgili yanlış bilgiye sahip olduğunu düşünüyorum bizde esasıyla simetriyi bozan yeni açıktır hiç kimse yeni açığı niye böyle yaptık demiyor eski açık numaralı ve kapalının devamı niteliğinde ama yeni açığın bu stadla alakası bile yok simetrisi bozuk diyen arkadaşlar 15 sıraya itiraz ediyorsunuzda 30 sıraya neden etmiyorsunuz 15 sıra bozarken 30 sıra bozmuyormu arkadaşlar eski açığın 15 sıra olması gerçekten kapasiteyi etkilemiyor taş çatlasa 750-800 koltuk gibi fark ediyor ama oranın alçaklığı bizim stadımıza mimari bir fark getiriyor zaten her şeyden önemlisi kapasite sınırı var istersen yüzbin kişilik stad yap devlet 42000 bilet satabilirsin diyor ve bunun sadece anıtlarla ilgisi yok bilimum kurumun şartı yani anıtlar ellibin yapın derse genede yapamayız emniyet belediye valilik kültür bakanlığı hepsi karşı buna insanlar sokaklarında bir bina yapılıyormuş gibi konuşuyor hiç kimse yapılan yapının öneminin farkında değil
Necmi abi çok güzel anlatmış forumun bi köşesinde sürekli durmalı bence bu yazı :claps: eski açık projenin en önemli bölgesidir ve çok güzel biçimde çözülmüş stadın üst tribünlerinden boğaz manzarası kesilmesin diye eski açığın statiği hesaplanarak kolonları bile seyreltilmiş. bitince göz kamaştırıcak bu stad

Çevrimdışı tayfun

Bugün için en merak ettiğim şey, yeni açıktaki çalışan eleman sayısı... Bakalım izin bitti mi? Canlı yayın olmadığı için ben göremiyorum.. Kartal gözlü biri aranıyor. :D
sabah 07.50 gibi oralardaydım abi,eski açık sağlam kalabalıktı,yeni açık da çalışan 10 civarı kişi vardı ama reklam panolarından az bir kısmı görünüyordu yeni açığın.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ahmett.67

sabah 07.50 gibi oralardaydım abi,eski açık sağlam kalabalıktı,yeni açık da çalışan 10 civarı kişi vardı ama reklam panolarından az bir kısmı görünüyordu yeni açığın.
Yeni açığın kalabalık olduğu günler gelecek mi ? Merak içindeyim...

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

Yeni açığın kalabalık olduğu günler gelecek mi ? Merak içindeyim...
dünkü fotoğrafları görmedinmi baya kalabalıktı  bugünden itibaren dahada kalabalıklaşır

Çevrimdışı Buraks36

artık kamera miadını doldurdu sanırım hem görüntü çok kötü hemde ikide bir kopuyoo  :s20:

Çevrimdışı quentine83

kameranın sağında eski açık testere kirişlerinin orta kolonlarının demirleri mi dikilmiş.yoksa ben mi benzettim acaba??
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Buraks36

kameranın sağında eski açık testere kirişlerinin orta kolonlarının demirleri mi dikilmiş.yoksa ben mi benzettim acaba??
doğru tespit  :ok:

Çevrimdışı Emre.Guler

Beni en çok düşündüren konulardan bir tanesi taraftarlara sunulan porje ile ortaya çıkan sonuç arasındaki farklar. İnşallah biz de böyle sürprizlerle karşılaşmayız

Çevrimdışı Türkay

Rasim Ozan Kütahyalı gene boş boş konuşmuş
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ilhan

Rasim Ozan Kütahyalı gene boş boş konuşmuş
Bu gereksiz adamın adını anıp forumu kirletmeyelim arkadaşlar.

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

trabzon akyazı stadının kamerası mükemmel olmuş her ayrıntıyı gösteriyo bizdede öyle bir kamera olsa keşke çokmu maliyeti var acaba

Çevrimdışı Altuğ

trabzon akyazı stadının kamerası mükemmel olmuş her ayrıntıyı gösteriyo bizdede öyle bir kamera olsa keşke çokmu maliyeti var acaba

Yok hocam maliyet gerektirecek birşey yok açıkcası versinler bana izin ben kamerayı uygun yere montajını yapayım live yayın için tüm gereksinimleride alt yapısı vs. ben karşılayım. @bjk_mabet'e duyurulur  :bandit:

Çevrimdışı yigitcan1903

Kamera böyle kalacaksa olanı da söksünler
Gerek yok artık

Çevrimdışı Oktay

Yok hocam maliyet gerektirecek birşey yok açıkcası versinler bana izin ben kamerayı uygun yere montajını yapayım live yayın için tüm gereksinimleride alt yapısı vs. ben karşılayım. @bjk_mabet'e duyurulur  :bandit:
@Altuğ yaparmısın böyle bi kıyagı bize :D :D

Çevrimdışı Altuğ

Şuan ki mevcut net bağlantısı yeterli. Tek gereksinim daha iyi yayın yapabilecek bir kamera ve konum.

Çevrimdışı quentine83

paletli vinç  napıyor çalışıyor mu ??
İsmet Yarkın ONUR