Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6675525 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

yazıldı mı daha önce bilmiyorum ama kameranın yeri ne zaman değişecek ?
bir sonra ki kameranın lig tv kamerası olma olasılığı çok fazla :) :) :) :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı asi_kartal

Necmi abi her ne kadar asil simetriyi bozan yeni acik desende mersinin kale arkasi 2.kat tribunlerine bi bak derim cok kotu duruyo. Bende diyorim ki sira sayisi 15 dusen yerler 18 19 sira olsaydi bu kadar basit durmazdi. Yani sorun cok alcak gorunmesi 4 5 sira daha yuksek olsydi supr olurdu..
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Caner

yazıldı mı daha önce bilmiyorum ama kameranın yeri ne zaman değişecek ?

Ne zaman değişeceğini bilmiyorum ama yakın bir zamanda değişmeyecek onu biliyoruz

Çevrimdışı ahmet türker

Ufak bi revizeyle olabilecek bi seye engel konulmasi ne kadar sacma. Bazi arkadaslar suan ki gorunum icin iyi diyebilir ama cogu kisi icin 15. siraya dusen yer cok kotu ayrica bunun kapasiteyle alakasi yok arkadslar tamamen estetik icin bu haykirislar ve anitlar kurulu denilen bir kurumun akla mantiga sigmayan engellemesinedr. Sinirden uykum kacti  :s20:
rahat olun değerli kardeşim artık yapılacak bir şey yok ,uykularını kaçırma, güzel bir iş yapılıyor keyfine varmaya çalışalım. :)

Çevrimdışı Deniz

bir sonra ki kameranın lig tv kamerası olma olasılığı çok fazla :) :) :) :)
gece gece sesli güldüm  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı emmioglu

çatı için bahsedilen özel malzeme nedir arkadaşlar membran olacak diye yazılsada benim hala umudum var polikarbon vs.   

Çevrimdışı bjk_mabet

rahat olun değerli kardeşim artık yapılacak bir şey yok ,uykularını kaçırma, güzel bir iş yapılıyor keyfine varmaya çalışalım. :)
tecübe budur işte ahmet abi...en zor anda en rahat çümleyi kurabilmektir en içten şekilde :ok:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Caner

@bjk_mabet  Abi eski açıkta prekast işi ne zaman hızlanmaya başlar artık? Skype'ta da sordum ama sonra net gidince düştüm belki cevaplamışsındır bilmiyorum ama eski açık biti bitecek, numaralı da sona yaklaşıyor artık 1 ay sonra falan ufaktan prekast takılacak duruma gelir, yani bir anda çok fazla prekast takılacak bir durum çıkacak. Şu andaki hızından çok daha hızlı olacaktır di mi prekast?

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Deniz

Öneriler çoktur tabi ama bazı şeyler bizim bilmediğimizden farklı gerekçelerle yapılamıyor olabilir.

Mesela benim de kafamdan geçen stadın 3 tribünü yani Kapalı,Numaralı,Yeni açık aynı boyda ve 2 kat loca şeklinde olacaktı,eski açık tribünü de kule seviyesini geçmeyecek şekilde tek kat şeklinde ve locasız olacaktı böylelikle 3 tribün aynı sadece 1 tribün farklı olacak ve daha fazla simetriye uyacaktı :)

Olabilir miydi ? Belki ama olmadığına göre stada küsüp üzülmeye gerek yok böyle de çok güzel  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

Ufak bi revizeyle olabilecek bi seye engel konulmasi ne kadar sacma. Bazi arkadaslar suan ki gorunum icin iyi diyebilir ama cogu kisi icin 15. siraya dusen yer cok kotu ayrica bunun kapasiteyle alakasi yok arkadslar tamamen estetik icin bu haykirislar ve anitlar kurulu denilen bir kurumun akla mantiga sigmayan engellemesinedr. Sinirden uykum kacti  :s20:
Dostum çok kötü demekle beğenmiyorum demek arasında dağlar kadar fark var birinde kendi zevkine uymadığını söylersin diyerinde direk stadı kötülersin kötü dediğin stad Beşiktaşın bundan sonraki yuvası ve artı yapana çizene büyük saygısızlık beğenmeye bilirsin ama çoğunluğun beğendiği bir şeye çok kötü diyemezsin kötü damgası vurmak bize nasıl bir artı kazandıracak  yarın bu kelimelerini kopyalayıp renkli forumlarında yayınlayıp stadımızın çok kötü bir stad olduğunu Beşiktaşlılarda söylüyor dediklerinde mutlumu olacaksın emin ol senin kullandığın kelimeleri renkli forumlarında kullanmıyorlar en fazla söyledikleri ben beğenmedim oluyor arkadaş ne kadar meraklısınız kendinize ait olanı kötülemeye ilk yapılmadan önce çıkış tünelleri içinde onlarca laf söylendi vay efendim çok fazlaymış çok büyükmüş ne zaman yapıldı bitti gördüler kimsenin sesi çıkmaz oldu bir şeyi eleştirmek için önce görmen lazım gürmediğin bir şeye kötü demen tek kelimeyle çamur atmaktır alınma böyle yapıyorsun demiyorum ama kelimelerini doğru seçmen lazım biter beğenmediğini söylersin şu an için böyle bir karara olumsuz baktığını söyleyebilirsin ama görmediğin bir şeye kötü diyemezsin müsade et önce bitsin çatı kapansın koltuklar yerleşsin tribünler kendini bir göstersin ondan sonra beğenmiyorsan fikrini söyle

Çevrimdışı ahmet türker

tecübe budur işte ahmet abi...en zor anda en rahat çümleyi kurabilmektir en içten şekilde :ok:
çok değil 3 yıl önce başkan deseydiki biz buraya 42 bin görünümlü 48 bin kişilik stad yapacağız , hepimiz havalara uçardık ,3yıl önce artık buraya stad yaptırmazlar diyorduk ertuğrul günay şiddetle karşı çıkıyordu değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı asi_kartal

Abi belki kelimede telafuz hatasi yapmis olabilirim ama benim sitemim ne o projeyi cizende ne oraya stad yapanda ne muhendislere sadece anitlar kurulunadir.  Daha bitmedn elestrmyin diyorsun ama yukarda da yazdim mersin stadina goz at baska bisey demiyorum.. Ben stadi genel olarak cok begenuyrm sadece eski acigin 15 sira olan yerini begenmiyrm bunun sorumlularida acik ve net ortada.
[ Son Düzenleme: 13 Ekim 2014, 03:10:44 asi_kartal ]

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi her ne kadar asil simetriyi bozan yeni acik desende mersinin kale arkasi 2.kat tribunlerine bi bak derim cok kotu duruyo. Bende diyorim ki sira sayisi 15 dusen yerler 18 19 sira olsaydi bu kadar basit durmazdi. Yani sorun cok alcak gorunmesi 4 5 sira daha yuksek olsydi supr olurdu..
sabret kardeşim bitsin bence öyle karar ver bir şeyin güzelliğini değerlendirirken bir çok olgu dikkate alınır senin fikrin böyle olabilir ama çoğunluğun fikri böyle demen biraz yanlış bu forumu ele alalım 1000 civarı üye var eski açık alçak olduğu için bu stadın kötü olduğunu söyleyecek on kişi bulamazsın bak ben ezbere konuşmuyorum hemen hemen buraya mesaj atan herkesin fikirlerini biliyorum o yüzdende bu kadar net konuşabiliyorum bu stadın cephesinin olmadığı paradan kaçıldığını söyleyenlerde oldu ama bilmeden konuşuyorlar işi metrekareye vurduğunda taş kaplama türkiyedeki her stadı kaplar yani bayağı büyük bir cephesi var artı maliyet olarakta gene öyle dünyada en pahalı malzeme doğal olandır birde artı doğal taş mermer sektöründeki en pahalı malzemelerdendir

Çevrimdışı Deniz

Abi belki kelimede telafuz hatasi yapmis olabilirim ama benim sitemim ne o projeyi cizende ne oraya stad yapanda ne muhendislere sadece anitlar kurulunadir.  Daha bitmedn elestrmyin diyorsun ama yukarda da yazdim mersin stadina goz at baska bisey demiyorum.. Ben stadi genel olarak cok begenuyrm sadece eski acigin 15 sira olan yerini begenmiyrm bunun sorumlularida acik ve net ortada.
Mersinin üst tribünü 10 sıra değil mi ?

Çevrimdışı Necmi

Abi belki kelimede telafuz hatasi yapmis olabilirim ama benim sitemim ne o projeyi cizende ne oraya stad yapanda ne muhendislere sadece anitlar kurulunadir.  Daha bitmedn elestrmyin diyorsun ama yukarda da yazdim mersin stadina goz at baska bisey demiyorum..
dostum yazılarımdan alınma sakın ben Türkiyedeki bütün stadlara bakıyorum eğer bizim stadımız stadsa onlar değil yok onlar stadsa bizimki değil bunu Beşiktaşlı olduğum için söylemiyorum inan gerçekten oraya bir eser bırakıyoruz şundan eminim 50 yıl sonra bile bu stad parmakla gösterilecek birde Brasilia National Stadium bu stad bir harika belkide benim zevkim böyle ama bunlar eser niteliğinde diğer plastik kabukla kapladıkları stadyumlar yap boz gibi bir şey

Çevrimdışı asi_kartal

12 13 olmasi lazim google gorsellerde var kardes

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Deniz

12 13 olmasi lazim google gorsellerde var kardes
Ben 10 sayıyorum da hocam bizimki bu kadar kötü durmayacaktır  :ok:

Çevrimdışı asi_kartal

Abi stadimiz tek kelime ile muhtesem dedigim gibi kendi gorusum eski acigin 15 siraya dustugu yeri begenmedim sadece bi turlu icime sinmiyor keske orasi 19 20 sira olsaydi cok daha iyi olurdu.  Belki bu haliyle bitince daha iyi olur bilemiyoruz yada hep en iyisini istedigimiz icin psikolejik olarak oyle geliyo :)

Çevrimdışı Necmi

çatı için bahsedilen özel malzeme nedir arkadaşlar membran olacak diye yazılsada benim hala umudum var polikarbon vs.   
membran derken ne anlıyorsun allianz arena da membran yani geniş yelpazede kullanılan bir kelime bizimki PTFE mesh sanırım en son sunulan teklifte böyle yazıyordu ambians sağlanması istenilen özelliklere sahip tamamen yeni bir ürün diye biliyorum görünümü nasıl olacak derseniz bilmiyorum ama ondeki şeffaf kısımla arkadaki yarı şeffaf kısım aynı malzeme teklifte iki malzemeninde ismi aynıydı yani istenirse arka tarafta şeffaf yapılır istenmediği için yapılmıyor nedenide güneş ışığı gündüz etkinliklerinde çok rahatsız edici olur ve çeşitli ışık oyunlarını şeffaf çatıda yapamazsın estetikte olmaz yani maliyet sorunu değil kullanım problemlerinden dolayı şeffaf tercih edilmiyor makette güzel duruyor ama orjinalinde o kadar güzel duracağını tahmin etmiyorum bildiğiniz gibi toki stadının da çatısı böyleydi ama maliyetinden dolayı yapılmadı

Çevrimdışı Necmi

Abi stadimiz tek kelime ile muhtesem dedigim gibi kendi gorusum eski acigin 15 siraya dustugu yeri begenmedim sadece bi turlu icime sinmiyor keske orasi 19 20 sira olsaydi cok daha iyi olurdu.  Belki bu haliyle bitince daha iyi olur bilemiyoruz yada hep en iyisini istedigimiz icin psikolejik olarak oyle geliyo :)
o zaman şöyle söyleyeyim rahatla bizim eski açığın yüksekliği fenerin stadının en yüksek tribününden bir metre daha yüksek :D fenerin tribünler 28 metre bizim eski açık 29 metre diğerleride 33 metresahadan kafanı kaldırdığında o farkı oyuncu göremez yarın dışarı çıktığında bir tane yedi katlı bina bul bir bak bizim eski açık o yükseklikte olacak ben loca hizasından sahaya baktığımda sahada çalışan işçiler minicik görünüyordu Beşiktaşta oturuyorsun herhalde mabetle konuş müsait bir anda seni içeri alsın bir gör derim hemen orada fikrini değiştireceksin :D

Çevrimdışı Necmi

Mersinin üst tribünü 10 sıra değil mi ?
üstü 11 sıra en yüksek yerinde altı 21 sıra

Çevrimdışı sado

o zaman şöyle söyleyeyim rahatla bizim eski açığın yüksekliği fenerin stadının en yüksek tribününden bir metre daha yüksek :D fenerin tribünler 28 metre bizim eski açık 29 metre diğerleride 33 metresahadan kafanı kaldırdığında o farkı oyuncu göremez yarın dışarı çıktığında bir tane yedi katlı bina bul bir bak bizim eski açık o yükseklikte olacak ben loca hizasından sahaya baktığımda sahada çalışan işçiler minicik görünüyordu Beşiktaşta oturuyorsun herhalde mabetle konuş müsait bir anda seni içeri alsın bir gör derim hemen orada fikrini değiştireceksin :D

Necmi abi öncelıkle yazıların için cok tesekkürler cok aydınlatıcı ve güzel seyler yazmıssın.Son yazdıgın karşılastırmayı Toki arena ilede yaparmısın abi bizim stadın uzunluk ve yükseklıh ölculerini en yüksek yerlerının bilgin varsa tabı abi tokı arena hakkında.
bir gülüşü var sanırsın; Beşiktaş sahaya çıkıyor