Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6681197 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan

ankara otobanına çıktıktan sonra sincan tabelaları var onları takip etmeniz yeteri olur heralde nerde bu harita bulamadım :alala:
"Sivas Maçı İçin Ankara'ya" başlığında Efe

Çevrimdışı Efe

"Sivas Maçı İçin Ankara'ya" başlığında Efe

linki kopyalayıp atabilirmisin bulamadım :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

linki kopyalayıp atabilirmisin bulamadım :)
Etkinliklerimiz başlığı içinde

Çevrimdışı Salih A.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Efe

tmm gördüm aslında çok kolay hipodrom solda stadyum sağda kalıyor sizin geliş yönünüze göre ankara otobanına girdikten çok kısa süre sonra ayaş yoluna doğa kent konutları önünden sağa döneceksiniz o yol direk stada gidiyor askerdeyken etimesguta bu yollardan gitmiştim hipodromada ama karışık değil kolayca bulursunuz DOĞA KENT KONUTLARI aklınızda kalsın :icool:
[ Son Düzenleme: 12 Ekim 2014, 02:26:21 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

eski açık üst = 32 loca
eski açık alt = 46 loca
numaralı üst = 24 loca
Numaralı alt = 22 loca
Kapalı üst = 24 loca
Kapalı alt = 1 loca
toplam 149 loca bunlar kesin sayılar tabi projede oynama yapmadılarsa eski açık üst köşede on localık bir yerde loca yok
Necmi abi kapalı alt 1 loca derken  :alala: .21 locaya ne oldu ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Deniz

1903 locası
1903 tribünü 21 tane loca mı işgal ediyor iyi paraya satsaydık barı :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

orası komple koltuk olacak deniz ve çok iyi paraya satıyorlar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Tolga ortalarda görünmüyor denizin hesabı mı hackledi :D

Çevrimiçi murat

tmm gördüm aslında çok kolay hipodrom solda stadyum sağda kalıyor sizin geliş yönünüze göre ankara otobanına girdikten çok kısa süre sonra ayaş yoluna doğa kent konutları önünden sağa döneceksiniz o yol direk stada gidiyor askerdeyken etimesguta bu yollardan gitmiştim hipodromada ama karışık değil kolayca bulursunuz DOĞA KENT KONUTLARI aklınızda kalsın :icool:
Ayaş yollarından astım da geldim :evillol:

Çevrimdışı ilhan

tmm gördüm aslında çok kolay hipodrom solda stadyum sağda kalıyor sizin geliş yönünüze göre ankara otobanına girdikten çok kısa süre sonra ayaş yolundan doğa kent konutları önünden sağa döneceksiniz o yol direk stada gidiyor askerdeyken etimesguta bu yollardan gitmiştim hipodromada ama karışık değil kolayca bulursunuz DOĞA KENT KONUTLARI aklınızda kalsın :icool:
Hay aklınla bin yaşa kardeşim, ben o DOĞA KENT KONUTLARININ ordan sizi alırım. :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Efe

bu gecelik beton bitti bende yatayım iyi geceler  :uyucam:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

koltukların ortalama ederi 5000 $ iyimi :D

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı ilhan

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Geovani

@aktar_ismail kısmetse geliyorum necmi abi organizasyon yapıyor BEŞİKTAŞ nerede biz orada  :ok:
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Deniz

koltukların ortalama ederi 5000 $ iyimi :D
Oo iyiymiş abi :D
orası komple koltuk olacak deniz ve çok iyi paraya satıyorlar :icool:
Oturur muyuz biz de bir gün  :evillol: ?

Çevrimdışı Deniz