Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6681401 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi kıvırıyor 4 koltuklu locamız yok :D en küçük locamız sekiz kişilik :evillol:
:kop:  :kop:

Çevrimdışı Efe

Abi eski açıkta 92 loca olmasının sebebi nedir. En güzel maç numaralı ve kapalıdan seyredilir mantığı ile soruyorum yanlış anlaşılmasın
eski açığı düz olarak inşaa etsek kapalıdan çok daha uzun olur necmi abi boyuları vermişti doğal olarak locada çok daha fazla :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

murat kardeşim yani şimdi şöyle mi oluyor .eski açıkta 4 er koltuklu küçük localar var onun için sayısı fazla .
yok abi algı operasyonu yaptım 4 koltuklu loca yok ama oradaki localar daha ufak sayı ondan çok metre bazında ise daha az :D

Çevrimdışı ahmet türker

numaralı bembeyaz olmuş daha şimdiden  :D demekki beton hemen geldi sabaha kalmayacak gibi görünüyor  :super: 2. kat localar geliyor :super:
bir sürü beton mikseri vardı efe kardeşim. :)

Çevrimdışı ilhan

eski açığı düz olarak inşaa etsek kapalıdan çok daha uzun olur necmi abi boyuları vermişti doğal olarak locada çok daha fazla :ok:
:ok:

Çevrimdışı ilhan

numaralı bembeyaz olmuş daha şimdiden  :D demekki beton hemen geldi sabaha kalmayacak gibi görünüyor  :super: 2. kat localar geliyor :super:
Valla Efe öyle bi beton yediki numaralı ben diyeyim 10, sende 20 mikser :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı ahmet türker

yok abi algı operasyonu yaptım 4 koltuklu loca yok ama oradaki localar daha ufak sayı ondan çok metre bazında ise daha az :D
bir de efe kardeşimin dediği gibi eski açık daha uzun galiba . :)

Çevrimdışı Efe

çiçekler dahada hızlanıp numaralıyı kısa sürede bitirecek bundan sonrada işçiler 1 aylığına obitaşa gidecek sadece şuan ki tahimindir kafama esti yazdım ama olursada şaşırmam :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Kapalıdan çok olur ama kapalı+ numaralıdan çok olmaz.eşit boylarda loca yapılırsa kapalı+ numaralı eski açıktaki loca sayısından çok olur.Necmi abi toplam loca sayısının yüzde 60 ı eski açıkta diyor rakam olarak doğru olsada hiçbir bakımdan gerçeği yansıtmıyor.ne toplam seyirci sayısında nede gelirde gerçekle bağdaşmıyor.metre bazındada doğru veri değil.sadece loca sayısı fazla :evillol:

Çevrimiçi murat

bir de efe kardeşimin dediği gibi eski açık daha uzun galiba . :)
Alttan kısa olsa da üstten epey bir uzun.ortalama olarak yaklaşık Yüzde 30 gibi daha büyük

Çevrimiçi murat

Necmi abi sessiz kaldı uzun bir yazı patlatacak galiba :tabe: :D

Çevrimiçi Necmi

eski açık üst = 32 loca
eski açık alt = 46 loca
numaralı üst = 24 loca
Numaralı alt = 22 loca
Kapalı üst = 24 loca
Kapalı alt = 1 loca
toplam 149 loca bunlar kesin sayılar tabi projede oynama yapmadılarsa eski açık üst köşede on localık bir yerde loca yok

Çevrimdışı Efe

eski açık üst = 32 loca
eski açık alt = 46 loca
numaralı üst = 24 loca
Numaralı alt = 22 loca
Kapalı üst = 24 loca
Kapalı alt = 1 loca
toplam 149 loca bunlar kesin sayılar tabi projede oynama yapmadılarsa eski açık üst köşede on localık bir yerde loca yok

loca olmayan bölüm bjk tv olacak galiba :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Kapalıdan çok olur ama kapalı+ numaralıdan çok olmaz.eşit boylarda loca yapılırsa kapalı+ numaralı eski açıktaki loca sayısından çok olur.Necmi abi toplam loca sayısının yüzde 60 ı eski açıkta diyor rakam olarak doğru olsada hiçbir bakımdan gerçeği yansıtmıyor.ne toplam seyirci sayısında nede gelirde gerçekle bağdaşmıyor.metre bazındada doğru veri değil.sadece loca sayısı fazla :evillol:
loca sayısının fazla olduğunu söylemem nasıl gerçekle bağdaşmıyor :alala: ben daha fazla kazanıyoruz demedim daha fazla kapasitesi varda demedim daha fazla loca var dedim bu nasıl gerçek dışı oluyorki  aktar kokusu alıyorum burda :D

Çevrimiçi murat

loca sayısının fazla olduğunu söylemem nasıl gerçekle bağdaşmıyor :alala: ben daha fazla kazanıyoruz demedim daha fazla kapasitesi varda demedim daha fazla loca var dedim bu nasıl gerçek dışı oluyorki  aktar kokusu alıyorum burda :D
O zaman projeyi yanlış çizmişler kapalı veya numaralı yi locasız yapıp yeni açığı localı yapsalarmış aynı şekilde loca sayısı artardı.yada numaralı ve kapalıyı daha küçük localarla doldursalardı.1903 locası dev gibi  :bandit:

Çevrimdışı ahmet türker

loca olmayan bölüm bjk tv olacak galiba :)
projede öyle gözüküyordu, eski açık numaralı köşesinde bjk tv vardı.

Çevrimdışı ilhan

Necmi abi bi yol haritası çizip "Sivas Maçı İçin Ankara'ya" başlığına attım ama Murat beğenmedi bide sen bak, çözene mangal benden  :lol: :lol:

Çevrimiçi murat

Necmi abi bi yol haritası çizip "Sivas Maçı İçin Ankara'ya" başlığına attım ama Murat beğenmedi bide sen bak, çözene mangal benden  :lol: :lol:
Bu haritadan çözebilecek ben bir tek @Efe olur diyorum.

Çevrimiçi Necmi

benim araçta navigasyon var bize yolu gösterir ama haritayı güncellemem gerekir :D

Çevrimdışı ilhan

Valla Murat kardeşim kana karıştı 50' lik, bu saate bu kadar, olmadı gelirim Bolu Dağına İsmail'in yerinde bi et yer geliriz maça  :akuma: :akuma:

Çevrimiçi murat

Valla Murat kardeşim kana karıştı 50' lik, bu saate bu kadar, olmadı gelirim Bolu Dağına İsmail'in yerinde bi et yer geliriz maça  :akuma: :akuma:
Muhtemelen biz uğrarız  :D

Çevrimdışı Efe

numaralıda fışkırtıcı toplanıyor beton bitti :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

afiyet olsun . :)

Çevrimdışı Efe

ankara otobanına çıktıktan sonra sincan tabelaları var onları takip etmeniz yeteri olur heralde nerde bu harita bulamadım :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK