Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6682485 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

eski açıkta 92 loca var numaralıda 42 loca var kapalıda 22 loca var  :bandit:

Çevrimdışı ahmet türker

9 loca fazla çıkardın gibime geldi ,sanki 147 loca olacak denmişti. :)

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi oralar kılçıksız tribün çıkışı yok.normalde ortalama 900 civarında bunun içinde basın tribünu kayıpları yırtık kayıpları vip koltuk kayıpları tünel kayıpları var.belki 350 değildir ince ince hesap etmedim ama en az 300 vardır bir sırada.
300 ün biraz fazlasıda vardır giriş tünelleri yok ama onun yerindede merdiven var :D çıkış tüneli yapmadılarda oraya koltuk koymadılarki yerine çıkış merdiveni yaptılar

Çevrimdışı ilhan

Abi eski açıkta 92 loca olmasının sebebi nedir. En güzel maç numaralı ve kapalıdan seyredilir mantığı ile soruyorum yanlış anlaşılmasın

Çevrimiçi Necmi

9 loca fazla çıkardın gibime geldi ,sanki 147 loca olacak denmişti. :)
:D ben çıkarmadım Ahmet abi projede böyle sattıkları locaların yerlerini gösteren numaralı proje var projeler bölümünde görebilirsin eski açık birinci katta 46 loca var ikinci katta aynı numaralıda birinci katta 21 loca var ikinci katta aynı kapalıda numaralının aynısı yanlız alt katta bir tane 1903 locası var

Çevrimiçi Necmi

Abi eski açıkta 92 loca olmasının sebebi nedir. En güzel maç numaralı ve kapalıdan seyredilir mantığı ile soruyorum yanlış anlaşılmasın
o kadar sığıyor yapmasalarmıydı :D

Çevrimiçi murat

bu iş görüşle olmaz otur say bakalım öylemi numaralı kapalı locaları en büyük localar artı kapalının altında bir tane loca var
Metre bazında değerlendirdim.yoksa eski açığa boydan boya tek loca yapılırsa veya tam tersi herşey altüst olur yada fiyat bazında değerlendirsek belki kapalının tek kattaki locaları eski açıktan daha fazla geli getirir.sayı bazında değerlendirmek çokta doğru olmaz.eski açik locaları 4 er kişilik 200 tane olsa numaralı ve kapalı 200 kişilik 4 tane olsa eski açık locaların yüzde 98 ini kaplamış mı olacaktı :evillol: aktar İsmail sağilsun :D

Çevrimdışı ahmet türker

:D ben çıkarmadım Ahmet abi projede böyle sattıkları locaların yerlerini gösteren numaralı proje var projeler bölümünde görebilirsin eski açık birinci katta 46 loca var ikinci katta aynı numaralıda birinci katta 21 loca var ikinci katta aynı kapalıda numaralının aynısı yanlız alt katta bir tane 1903 locası var
o zaman  loca sayısı 156 ya çıkmış sevgili kardeşim ,bu da çok iyi bir haber olmuş oldu. :)

Çevrimdışı ilhan

o kadar sığıyor yapmasalarmıydı :D
Yok abi onu demek istemedim. Eski açıkta neden fazla numaralı ve kapalıda daha fazla olması gerekmez miydi seyir açısından.

Çevrimdışı samet41

Stad tam olarak kac bin olacak kapasitesi renktaslılar ? :)

Çevrimiçi murat

300 ün biraz fazlasıda vardır giriş tünelleri yok ama onun yerindede merdiven var :D çıkış tüneli yapmadılarda oraya koltuk koymadılarki yerine çıkış merdiveni yaptılar
Merdiven 3 veya 4 sıra çıkış tüneli yanılmıyorsam 8 sıra ve bir tünel boyu 7 sıra :icool:

Çevrimiçi Necmi

Metre bazında değerlendirdim.yoksa eski açığa boydan boya tek loca yapılırsa veya tam tersi herşey altüst olur yada fiyat bazında değerlendirsek belki kapalının tek kattaki locaları eski açıktan daha fazla geli getirir.sayı bazında değerlendirmek çokta doğru olmaz.eski açik locaları 4 er kişilik 200 tane olsa numaralı ve kapalı 200 kişilik 4 tane olsa eski açık locaların yüzde 98 ini kaplamış mı olacaktı :evillol: aktar İsmail sağilsun :D
bende şimdi aynı şeyi söyleyecektim aylardır obitaşcılar bile bu kadar kıvırmıyordu :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi murat

O ne demek :iscrewy:

Çevrimiçi murat

bende şimdi aynı şeyi söyleyecektim aylardır obitaşcılar bile bu kadar kıvırmıyordu :kop: :kop: :kop: :kop:
Ama benimki gerçeklerle örtüşüyor :evillol:

Çevrimdışı samet41

Stad 41.903 kisi ya artırılabilirmi diyorum bu kapasite yani ?

Çevrimiçi Necmi

Merdiven 3 veya 4 sıra çıkış tüneli yanılmıyorsam 8 sıra ve bir tünel boyu 7 sıra :icool:
merdiven 4 sıra yani iki metre tünel 6 sıra yani 3 metre :) yeni açıkta tünellerin olmaması 144 koltuk kazandırır tüm stadda alt kat tünellerinin olmaması 540 koltuk kazandırır öyle abartılacak bir durum yok 540 koltuk içinde 15 loca feda edilmez

Çevrimdışı ahmet türker

müsade edilen resmi rakam 42000. kardeşim . :)

Çevrimiçi Necmi

yanlış forumdasın burda renkli yok :D

Çevrimdışı samet41

Stad bu ligin son macına yetişebilecekmi acaba bu hızla sizce???

Çevrimdışı ahmet türker

Ama benimki gerçeklerle örtüşüyor :evillol:
murat kardeşim yani şimdi şöyle mi oluyor .eski açıkta 4 er koltuklu küçük localar var onun için sayısı fazla .

Çevrimdışı ahmet türker

Yok abi onu demek istemedim. Eski açıkta neden fazla numaralı ve kapalıda daha fazla olması gerekmez miydi seyir açısından.
değerli kardeşim benim anladığım eski açık locaları küçük küçük ,onun için sayısı fazla . :)

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Necmi

murat kardeşim yani şimdi şöyle mi oluyor .eski açıkta 4 er koltuklu küçük localar var onun için sayısı fazla .
Ahmet abi kıvırıyor 4 koltuklu locamız yok :D en küçük locamız sekiz kişilik :evillol:

Çevrimiçi murat

merdiven 4 sıra yani iki metre tünel 6 sıra yani 3 metre :) yeni açıkta tünellerin olmaması 144 koltuk kazandırır tüm stadda alt kat tünellerinin olmaması 540 koltuk kazandırır öyle abartılacak bir durum yok 540 koltuk içinde 15 loca feda edilmez
Yok beni tünel düşmanı ilan etme hemen bende katılıyorum sana.sadece yeni açıkla eski açığın sayı farkının nereden oluştuğunu açıklamaya çalışıyordum.yaklaşık olarak eski açık ile yeni açık arasında 4000 fark var.bundaki etmenleri ortaya koydum

Çevrimdışı Efe

numaralı bembeyaz olmuş daha şimdiden  :D demekki beton hemen geldi sabaha kalmayacak gibi görünüyor  :super: 2. kat localar geliyor :super:
Şampiyon Beşiktaş JK