Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6683133 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

numaralıda döküm var.. obitaş sinirimi kaldırıyor gene... çok öndeler gibi 8-10 gün tatil yaptılar  :by2:

Çevrimdışı sado

tabi ki artardı, yeni açık  gibi olsaydı sanırım 2-3 bin fazla olurdu kardeşim. :)

Haklısın ahmet abi en az 2-3 bin artardı  :ok:
bir gülüşü var sanırsın; Beşiktaş sahaya çıkıyor

Çevrimdışı sado

kardeşim stat bu hali ile bile 50 bini karşılar meraklanma, anıtlar kurulu belki doğru bir değerlendirme yapmadı ama boğazda gerçekten öyle ahım şahım büyük bir stata gerek yok beşiktaşa aşık olduğumuz kadar boğazımıza da aşığız o stat zaten 50 bin alır gerisi teferruat

zaten stad büyüsün demek ıstemedım ki , eskı acıgın tribün yükseklıgı yenı acıkla eşit olsun demek ıstedım o zaman görüntü olarak ta cok güzel olurdu.Zaten eskı acıkta catıyı destekleyen kolanlar yükseklıgı aşıyor tribüne hangı mantıkla ızın vermezler onu anlamıyorum..

Çevrimiçi Necmi

tabi ki artardı, yeni açık  gibi olsaydı sanırım 2-3 bin fazla olurdu kardeşim. :)
bu konuda yanılıyorsunuz kenarlar alçak değil ortaya doğru alçalıyor en uzun yerinde 120 bilemedin 130 koltuk kaybı var 40-50 koltuklu sıraya kadar düşüyor ortalamasını alsak 90 koltuk 8 sırada 720 koltuk eder kayıp o oranın alçak olması kapasitemizi pek etkilemiyor kaldıkı orasını 15 sıra değil 50 sırada yapsan kapasitemiz gene değişmiyor izin verilen kadar yani 42000 bizim sorunumuz koltuk yeri açmak değil devleti daha yüksek bir rakama ikna etmek insanlar sanıyorki eski açık yükselince 50000 olacak numaralı alt katın kapasitesi 3000 -3500 gibi zaten eski açıktaki avuç içi kadar yer nasıl 2-3 bin olsun :)

Çevrimdışı ahmet türker

zaten stad büyüsün demek ıstemedım ki , eskı acıgın tribün yükseklıgı yenı acıkla eşit olsun demek ıstedım o zaman görüntü olarak ta cok güzel olurdu.Zaten eskı acıkta catıyı destekleyen kolanlar yükseklıgı aşıyor tribüne hangı mantıkla ızın vermezler onu anlamıyorum..
bu konu burada çok tartışıldı değerli kardeşim ,neticede bu stadın bu şekilde bile yapılmasına şükredelim ,bittiği zaman çok güzel olacak . bu stad burada yapılmasın diye kariyerini ortaya koyanlar olmuş ,beceripte yapanlara çok büyük teşekkürler etmemiz lazım değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı sado

bu konuda yanılıyorsunuz kenarlar alçak değil ortaya doğru alçalıyor en uzun yerinde 120 bilemedin 130 koltuk kaybı var 40-50 koltuklu sıraya kadar düşüyor ortalamasını alsak 90 koltuk 8 sırada 720 koltuk eder kayıp o oranın alçak olması kapasitemizi pek etkilemiyor kaldıkı orasını 15 sıra değil 50 sırada yapsan kapasitemiz gene değişmiyor izin verilen kadar yani 42000 bizim sorunumuz koltuk yeri açmak değil devleti daha yüksek bir rakama ikna etmek insanlar sanıyorki eski açık yükselince 50000 olacak numaralı alt katın kapasitesi 3000 -3500 gibi zaten eski açıktaki avuç içi kadar yer nasıl 2-3 bin olsun :)

Anlasıldı yanı necmi abı dıyorsun resmı olarak ızın verılen rakam bu , yoksa stad bu halıyle ıstense daha yüksek kapasitede acılabılır :)

Çevrimdışı sado

bu konu burada çok tartışıldı değerli kardeşim ,neticede bu stadın bu şekilde bile yapılmasına şükredelim ,bittiği zaman çok güzel olacak . bu stad burada yapılmasın diye kariyerini ortaya koyanlar olmuş ,beceripte yapanlara çok büyük teşekkürler etmemiz lazım değerli kardeşim. :)

O konuda şüphe yok ahmet abım haklısın zaten burada yapanlardan her kımse Allah razı olsun bu sekılde felan sonucta ortada büyük emek var benım sitemim sadece anıtlar kurulu ve bizim önümüze taş koyanlara :)

Çevrimdışı ahmet türker

ben yeni açık gibi olsaydı dedim ,yeni açıkla aradaki fark kaç koltuk acaba  ? sen daha iyi bilirsin ,aradaki fark ne kadarsa o kadar fark ederdi . bu stadın kapasitesi bize yeter değerli kardeşim. :)

Çevrimiçi Necmi

Anlasıldı yanı necmi abı dıyorsun resmı olarak ızın verılen rakam bu , yoksa stad bu halıyle ıstense daha yüksek kapasitede acılabılır :)
ben bir şey demiyorum :bandit: bakın matematik mantık hepsini kullanın bu stadın alt kat locasının hizasında eski stadımızın çimleri vardı kuledeki araç girişinden anlarsınız ve yükseklik eski stadımızla aynı ordan yukarı eski stadda 32000 sığdırdık birde saymaya bile gerek olmayan eski açık vardı :D şimdi boydan boya alt tribün kazandık eskiden eski açık kapasite 3 veya 4 bin di şimdi 12 - 13 binin üzerinde gerisini kafanızda siz canlandırın

Çevrimiçi Necmi

ben yeni açık gibi olsaydı dedim ,yeni açıkla aradaki fark kaç koltuk acaba  ? sen daha iyi bilirsin ,aradaki fark ne kadarsa o kadar fark ederdi . bu stadın kapasitesi bize yeter değerli kardeşim. :)
50 60 locaya tamam deseydik eski açık yeni açık gibi yapılabilirdi kapasiteyi 3 bin arttıracağım diye 80 civarı locadan vazmı geçilseydi bizim locaların %60 ından fazlası eski açıkta

Çevrimdışı Salih A.

ben bir şey demiyorum :bandit: bakın matematik mantık hepsini kullanın bu stadın alt kat locasının hizasında eski stadımızın çimleri vardı kuledeki araç girişinden anlarsınız ve yükseklik eski stadımızla aynı ordan yukarı eski stadda 32000 sığdırdık birde saymaya bile gerek olmayan eski açık vardı :D şimdi boydan boya alt tribün kazandık eskiden eski açık kapasite 3 veya 4 bin di şimdi 12 - 13 binin üzerinde gerisini kafanızda siz canlandırın
@Necmi abi kesinlike katılıyorum :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı ahmet türker

ben de senin rakamlarına dayanarak 2-3 bin farkeder dedim. dün yeni açık 15 bin üzeri eski açık 13 bin demiştin ,ona istinaden sado kardeşime 2-3 bin farkeder dedim . :)

Çevrimdışı ZEKI

İsmail F. foursquare hesabından alıntıdır. 20 dk. önce

Tam @Efe nin isteyecegi bir kamera acisi :D :D

Çevrimdışı sado

Çok haklısın necmı abi tamamen ızınden dolayı kapasiteyı böyle söyluyorlar , ilerde izin alırsak dıyede stadımız yapılabılcek en büyük ebatlarda yapıldı anladıgım kadarıyla.

Peki necmı abı eskı stadımızın yüksekligi ile sımdı kı yapılan stadımızın çatı dahil yükseklıgı aynı mı olucak ?

Çevrimdışı ahmet türker

50 60 locaya tamam deseydik eski açık yeni açık gibi yapılabilirdi kapasiteyi 3 bin arttıracağım diye 80 civarı locadan vazmı geçilseydi bizim locaların %60 ından fazlası eski açıkta
tabi canım parayı localar kazandırıyor . :)

Çevrimdışı ozan062

Ayrıca en ilginç taraftar topluluğuyuz.tek tek saymaya kalksam sayfalar yetmez ama birkaç tanesaymak gerekir mesela mustafa hergün üşenmeden aylarca fotoğraf çekti.aktar mesela göz göre göre obitaşi cansiperane savundu :D mangalı ve maçöncesi sürprizleri cabası mabet ayrı bir vaka yada kerem .ozan 062 yi saymazsam olmaz. :tabe:

:kuserim
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

Çok haklısın necmı abi tamamen ızınden dolayı kapasiteyı böyle söyluyorlar , ilerde izin alırsak dıyede stadımız yapılabılcek en büyük ebatlarda yapıldı anladıgım kadarıyla.

Peki necmı abı eskı stadımızın yüksekligi ile sımdı kı yapılan stadımızın çatı dahil yükseklıgı aynı mı olucak ?
eski stadımızda en yüksek yer bildiğiniz gibi yeni açıktı stad oradan baz alındı her yer o yükseklikte yapıldı aslında kapalı ve numaralı eskiye göre daha yüksek

Çevrimiçi murat

Yeni açık ile eski açık farkını üstte yapılmayan 6-7 sıra değil yeni aaçıktaki boydan boya uzanan ikinci katın alta doğru uuzanan 6 sıra dan her sırada ortalama  350 koltuktan yaklaşık 2100 koltuk bir taraftaki tribün yırtığının eksik olması alt katta çıkiş tüneli olmaması etkiliyor.üstte kazanılan benim tahminim yaklaşık 1250 civarı bir koltuk var.eski açık ile yeni açık arasında yaklaşık 3700 kişilik bir fark var.eğer alttaki sıra 26 değildedaha ffazla olursa her sıra için 350 daha eklenir.ben en azından 1 sıra daha ekleneceğini düşünüyorüm
[ Son Düzenleme: 12 Ekim 2014, 00:39:12 MURAT ]

Çevrimiçi murat

benim Görüşüm yüzde 40 eski açıkta yüzde a60 kapalı ve numaralıda

Çevrimiçi Necmi

Yeni açık ile eski açık farkını üstte yapılmayan 6-7 sıra değil yeni aaçıktaki boydan boya uzanan ikinci katın alta doğru uuzanan 6 sıra dan her sırada ortalama  350 koltuktan yaklaşık 2100 koltuk bir taraftaki tribün yırtığının eksik olması alt katta çıkiş tüneli olmaması etkiliyor.üstte kazanılan benim tahminim yaklaşık 1250 civarı bir koltuk var.eski açık ile yeni açık arasında yaklaşık 3700 kişilik bir fark var.eğer alttaki sıra 26 değildedaha ffazla olursa her sıra için 350 daha eklenir.ben en azından 1 sıra daha evleneceğini düşünüyorüm
yanılıyorsun orta sıralarda 350 koltuk olmaz orta sıralar ortalamayı verir senin dediğin gibi olması için yeni açık kapasitesinin 20000 olması lazımki buna pek imkan yok :D

Çevrimiçi Necmi

bu iş görüşle olmaz otur say bakalım öylemi numaralı kapalı locaları en büyük localar artı kapalının altında bir tane loca var

Çevrimdışı ahmet türker

kapalıda alt kat  loca yerleri  1903 tribününe mi dahil yoksa çıkış mı.?

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ahmet türker

bu iş görüşle olmaz otur say bakalım öylemi numaralı kapalı locaları en büyük localar artı kapalının altında bir tane loca var
bir sorum daha olacak locaları satarken loca başı mı satıyorlar yoksa koltuk sayısına göre mi .bir de localar en az şu kadar koltukla mı satılıyor. :)

Çevrimiçi murat

yanılıyorsun orta sıralarda 350 koltuk olmaz orta sıralar ortalamayı verir senin dediğin gibi olması için yeni açık kapasitesinin 20000 olması lazımki buna pek imkan yok :D
Necmi abi oralar kılçıksız tribün çıkışı yok.normalde ortalama 900 civarında bunun içinde basın tribünu kayıpları yırtık kayıpları vip koltuk kayıpları tünel kayıpları var.belki 350 değildir ince ince hesap etmedim ama en az 300 vardır bir sırada.