Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6682943 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı emmioglu

skorbord ve bannerrun için ihale yapılacakmı bilen yada fikri olan varmı? :akuma: :akuma: :akuma: :akuma: :akuma:

Çevrimdışı ilhan

Bu forum'da adanalı çooook 3 kişi ile sınırlı değil arkadaşım  :ok:  :D :bandit: sadece böyleyiz :aman:
İyi ki 3 kişi demişim Adanalılar login  :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Salih A.

Adanalı sayısı artıyor biraz daha artsın bir ara kebaba gideriz  :bandit:
@Deniz adana dediniz canım ciğer çekti valla @Necmi abi konuyla alakası yok ama idare edin
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimiçi Necmi

skorbord ve bannerrun için ihale yapılacakmı bilen yada fikri olan varmı? :akuma: :akuma: :akuma: :akuma: :akuma:
her şey için ihale yapılmazki bazı kalemler için gider iyi olanı seçersin ihale herkesin yapabileceği ve fazla sıkıntı yaratmayacak şeylerde açılır skorbort öyle bir şey değil gidersin yapabilecek en iyi firmaya sipariş edersin :)

Çevrimdışı Deniz

@Deniz adana dediniz canım ciğer çekti valla @Necmi abi konuyla alakası yok ama idare edin
Valla abi ne yalan söyleyim benim de çekti birazdan arabaya atlayıp gidecem sanırım  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ilhan mansız

quaresma oyuna girdi. fransa portekiz habertürk

Çevrimdışı Salih A.

Valla abi ne yalan söyleyim benim de çekti birazdan arabaya atlayıp gidecem sanırım  :D
bayadır yapamıyordum misis te de bir sıkma yapın bari ben hayali ile takılırım :)

Çevrimiçi murat

:utan arkadaşlar abartmayalım başka bir takım tutuyorsan bu takım tutmaktır ama Beşiktaşlı olmak bir yaşam biçimidir. Sabah işine gitmeden gidip fotoğraf çekmektir, bir Beşiktaş formalı gördüğünde kardeşini görmektir bizi adlandırdıkları sıfatlar boş değil 111 yıllık bir camianın içine işlemiş olgulardır. O yüzden taraftarlarımız aykırıdır kulübümüz farklıdır. Bizim takımımız unutmayalım Şerefin attığı temel üzerine kurulmuştur. Bu benimle ilgili değil hepimizde var şu forumun 4 aylık geçmişini okuyun birde renkli forumlara göz atın ne demek istediğimi anlarsınız. Bu forumu açmaya karar verdiğimde çevremdekilerle tartışıyorduk yapılması çok zor bir iş büyük sıkıntılar çıkar küfürler hakaretler hukuksal durumlar ben genele bir forum açmıyorumki dedim Beşiktaş taraftarı farklıdır o dedikleriniz olmaz ve haklı çıktım içimizdeki en sivrisi bile diğer renkli forumlara baktığımda zemzemle yıkanmış gibi emin olun hepimiz böyle bir camianın parçası olduğumuz için gurur duymalıyız
Ayrıca en ilginç taraftar topluluğuyuz.tek tek saymaya kalksam sayfalar yetmez ama birkaç tanesaymak gerekir mesela mustafa hergün üşenmeden aylarca fotoğraf çekti.aktar mesela göz göre göre obitaşi cansiperane savundu :D mangalı ve maçöncesi sürprizleri cabası mabet ayrı bir vaka yada kerem .ozan 062 yi saymazsam olmaz. :tabe:

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Herkese iyi akşamlar. Kapalı tribünün prekastları monte edildikten sonra çıkış merdivenleri de konacak mı?
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı Deniz

bayadır yapamıyordum misis te de bir sıkma yapın bari ben hayali ile takılırım :)
Bayramda oraya sıkmaya gittik abi  :) .Sıcacık Çayla sıkma...
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

:utan arkadaşlar abartmayalım başka bir takım tutuyorsan bu takım tutmaktır ama Beşiktaşlı olmak bir yaşam biçimidir. Sabah işine gitmeden gidip fotoğraf çekmektir, bir Beşiktaş formalı gördüğünde kardeşini görmektir bizi adlandırdıkları sıfatlar boş değil 111 yıllık bir camianın içine işlemiş olgulardır. O yüzden taraftarlarımız aykırıdır kulübümüz farklıdır. Bizim takımımız unutmayalım Şerefin attığı temel üzerine kurulmuştur. Bu benimle ilgili değil hepimizde var şu forumun 4 aylık geçmişini okuyun birde renkli forumlara göz atın ne demek istediğimi anlarsınız. Bu forumu açmaya karar verdiğimde çevremdekilerle tartışıyorduk yapılması çok zor bir iş büyük sıkıntılar çıkar küfürler hakaretler hukuksal durumlar ben genele bir forum açmıyorumki dedim Beşiktaş taraftarı farklıdır o dedikleriniz olmaz ve haklı çıktım içimizdeki en sivrisi bile diğer renkli forumlara baktığımda zemzemle yıkanmış gibi emin olun hepimiz böyle bir camianın parçası olduğumuz için gurur duymalıyız

sizinle ankaradaki maça gelecektim abi işyerinde iziin gününü ayarlayamadım.. yoksa listeye benide yaz diyecektim : )

Çevrimdışı Salih A.

Bayramda oraya sıkmaya gittik abi  :) .Sıcacık Çayla sıkma...
zalımsın deniz zalııımmmm

Çevrimdışı Deniz

Herkese iyi akşamlar. Kapalı tribünün prekastları monte edildikten sonra çıkış merdivenleri de konacak mı?
Belli değil ama hemen koymazlar muhtemelen.Prekastlar tamamen bittikten sonra gelirler koyarlar boyarlar uygun renge (siyah olur inş)

Çevrimdışı ilhan mansız

Hangi kanalda.gözlerimizin pası silinsin.tr liginden sonra iyi gider
habertürk. Necmi hocam pm attım

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Salih A.

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı ahmet türker

:ok:  :ok:  :ok:

Çevrimdışı Salih A.

arkadaşlar merakla beklediğim Gurur LAN tişörtlerimiz pazartesi satışa çıkacakmış bilginiz olsun

Çevrimdışı Ekrem

İsmail F. foursquare hesabından alıntıdır. 20 dk. önce

Çevrimdışı sado

Bu anıtlar kurulu kadar gereksız bırk kurum yoktur sırf zarar ziyan eskı acıkta tribün yükseklıgıne karısıyor madem ona karısıyon çatı kolanlarına nasıl ızın verıyon , ona izin verdın tribünlerı nıye alcak tutuyon güzelim stadımızı bı tarafını eksık bıraktı. Kapasite dıyor herkes bırıncı sorun orası normel olsaydı artardı sanırım baya sayı.  :s20:
bir gülüşü var sanırsın; Beşiktaş sahaya çıkıyor

Çevrimdışı ahmet türker

Bu anıtlar kurulu kadar gereksız bırk kurum yoktur sırf zarar ziyan eskı acıkta tribün yükseklıgıne karısıyor madem ona karısıyon çatı kolanlarına nasıl ızın verıyon , ona izin verdın tribünlerı nıye alcak tutuyon güzelim stadımızı bı tarafını eksık bıraktı. Kapasite dıyor herkes bırıncı sorun orası normel olsaydı artardı sanırım baya sayı.  :s20:
tabi ki artardı, yeni açık  gibi olsaydı sanırım 2-3 bin fazla olurdu kardeşim. :)

Çevrimdışı Salih A.

kardeşim stat bu hali ile bile 50 bini karşılar meraklanma, anıtlar kurulu belki doğru bir değerlendirme yapmadı ama boğazda gerçekten öyle ahım şahım büyük bir stata gerek yok beşiktaşa aşık olduğumuz kadar boğazımıza da aşığız o stat zaten 50 bin alır gerisi teferruat