Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6681477 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 11 Ekim 2014, 22:17:40
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Bedavamı yaptırıyorsun stadın maliyetinin üzerinde bir para ödüyor birde nerdeyse bütün haklarıda bir sırala bilelim ben isim hakkını biliyorum birde vodafone iletişim merkezi için bir mağaza verdin birde 5 yıllığına forma göğüs reklamı karşılığında aldığın 145 M$ ve stadın multimedya teknolojisi daha ne yapacaklardı vodafone ın hisselerinimi vereceklerdi kaldıki bunu milletin göğüs reklamı alamadıkları dönemde yaptın kendinizi kimle mukayese ediyorsunuz bilmem ama unutmayın bu stada yani olmayan stada verdiler bu parayı hemde herkes Beşiktaş bu stadı yapamaz derken lansmanı yapan Beşiktaş yapma nedenide loca ve VIP leri satmak inşaata kamerayı niye koyacak bu işten kulübün nasıl bir menfaati var hiç hak etmeyen taraftarın gönlünümü hoş tutacak bak protesto edene defalarca söyledim sözüm yok ama 13000 kombine sattığın yerde stada 3000 taraftar gidiyorsa biraz üşümeleri ve ıslanmaları Beşiktaştan önemliyse bu taraftara yapılan her şey çoktur sadece kombine almak da önemli değil önemli olan takımı yanlız bırakmamak taraftarın takımını düşünmediği yerde kulüp taraftarı neden düşünecek o lansmanı sana yapmadı yaptığı kişilerede 110 tane loca sattı 30 taneside rezerve edildi sen beğensende beğenmesende lansman karşılığını aldı senin beğenmen için yapmadılar beğendirmek istedikleri kişilere yaptılar sonuca bakılırsa beğendirdiler :) taraftar diyorsunuz ya ben bu taraftarı göremiyorum  15 M tarftarımız varmış ama satılan forma 120000 alım gücü olmayanlara bir şey demiyorum ama alım gücü olan bu kadarmı bu arada istanbul dışında olupta sırf destek için kombine alan arkadaşları ayrı tutuyorum esasen onları alkışlamak gerekiyor en büyük özveri onların, arkadaşlar eleştirelim ama doğru eleştirelim her konuda değil bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir ama bu yönetimin hiçmi doğru yaptığı bir şey yok passoyu bende eleştiriyorum mesela ama passo olmasaydıda biz buna benzer bir sisteme geçiyorduk her sene 3-4 maç sahamız kapanıyor yönetim eleştirirken biraz kendimizide eleştirelim
+1903

Çevrimdışı ahmet türker

stad bir şekilde biter Ahmet abi bizim yapabileceğimiz çok bir şey yok olanıda yapmaya çalışıyoruz ama takımı başarılıyken yanlız bırakmanın mazereti yok benim tepkim ona Beşiktaş taraftarı bu değil herkes zaten saldırıyor şuraya bakın istanbulda saha bulamadık o zaman herkese inat destek olacağız. Başka türlü bu gemi yürümez
ben sağlık sebeplerimde maça gidemiyorum ama, her ay kartal yuvasından bir şeyler aldırmaya çalışıyorum ,elimizden ne geliyorsa sonuna kadar destek olacağız.  başka çaresi yok değerli kardeşim. :)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 11 Ekim 2014, 22:20:03
stad bir şekilde biter Ahmet abi bizim yapabileceğimiz çok bir şey yok olanıda yapmaya çalışıyoruz ama takımı başarılıyken yanlız bırakmanın mazereti yok benim tepkim ona Beşiktaş taraftarı bu değil herkes zaten saldırıyor şuraya bakın istanbulda saha bulamadık o zaman herkese inat destek olacağız. Başka türlü bu gemi yürümez
@Necmi abi her sözüne imzamı atar oldum,BEŞİKTAŞLILIK'TA İDOLÜMSÜN  :ok: :icool: :) he ayrıca 1903

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi her sözüne imzamı atar oldum,BEŞİKTAŞLILIK'TA İDOLÜMSÜN  :ok: :icool: :) he ayrıca 1903
sadece Beşiktaşmı başka şeyde değil yani :alala: :evillol:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 11 Ekim 2014, 22:25:39
sadece Beşiktaşmı başka şeyde değil yani :alala: :evillol:
@Necmi abi beşiktaşlılık diğerlerini kapsamıyor mu zaten ??  :icool: :D

Çevrimdışı WarrChief

ben yinede yonetime kırgınım yani niye bir donem turkiyenin encok kapasitesine sahip bizim izmirdeki stada gelmezler:(( biz son buca macı haric butun kupalarımızı turkiye kupalarını burada aldık burası bize ugurlu geliyorken neden ankara:(( verilmiş karar tabi o ayrı necmi abimizinde dediği gibi tam destek yola devam ben asterastan cok partizandaki maça gidicem büyük ihtimal dayagın tillahını yicez ama deger :lol: anlık fotolarla destek isteriz türkiden:D

Çevrimdışı yigitcan1903

iki defa alıntılayınca dua dahamı etkili oluyor :D
Gerçekten olur abi iki kere etmiş sayılır  :tabe: :D

Çevrimiçi Necmi

ben yinede yonetime kırgınım yani niye bir donem turkiyenin encok kapasitesine sahip bizim izmirdeki stada gelmezler:(( biz son buca macı haric butun kupalarımızı turkiye kupalarını burada aldık burası bize ugurlu geliyorken neden ankara:(( verilmiş karar tabi o ayrı necmi abimizinde dediği gibi tam destek yola devam ben asterastan cok partizandaki maça gidicem büyük ihtimal dayagın tillahını yicez ama deger :lol: anlık fotolarla destek isteriz türkiden:D
izmirde sahalar kötüymüş sanırım ama bu gidişle orayada geliriz :D

Çevrimiçi Necmi

Gerçekten olur abi iki kere etmiş sayılır  :tabe: :D
hımmm  :alala: o zaman burda bir dua yazalım sık sık alıntılayalım kaç defa alıntılarsan o kadar etkili olur :D haddiiii leyyyn şimdi bu mesajı on kişiye gönder dileğin olur lafınada inanıyorsundur :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

hımmm  :alala: o zaman burda bir dua yazalım sık sık alıntılayalım kaç defa alıntılarsan o kadar etkili olur :D haddiiii leyyyn şimdi bu mesajı on kişiye gönder dileğin olur lafınada inanıyorsundur :evillol:
:kop:  :kop:

Çevrimdışı ahmet türker

Bende Adanalıyım  :)
öyle söylemiyeceksin, biz adanalıyız diyeceksin . :) adanalı arkadaşlarım var onlar öyle söylüyor. :)  :)

Çevrimdışı ilhan mansız

Necmi hocamın yazdıklarına katılmamak mümkün değil, Aslına bakılırsa yönetimin 3 yıllık performansını çok çok başarılı buluyorum. Uçurumun kenarında aldıkları kaza yapmış arabayı tamir etmek için olağanüstü çaba gösterdiler ve çok büyük bir yatırım yaptılar. Finansal açıdan, idari açıdan ve sportif açıdan kesinlikle başarılılar. Gelinen noktada gese ve fenerin yarısı bütçeli bir takıma sahip olmamıza ve doğru düzgün bir stadımız dahi olmamasına karşın lideriz ve bu takım, bu yönetim desteği kesinlikle hak ediyor. Maç Ankara da İzmir de veya başka bir yerde olmuş fark etmez. Gücü yeten herkesin mutlaka destek olması gerekir. Şurada 6 ay sonra inşallah yeni stadımızda olacağız. Çorbada ne kadar tuzumuz olursa o kadar iyidir.

Çevrimdışı ahmet türker

Necmi hocamın yazdıklarına katılmamak mümkün değil, Aslına bakılırsa yönetimin 3 yıllık performansını çok çok başarılı buluyorum. Uçurumun kenarında aldıkları kaza yapmış arabayı tamir etmek için olağanüstü çaba gösterdiler ve çok büyük bir yatırım yaptılar. Finansal açıdan, idari açıdan ve sportif açıdan kesinlikle başarılılar. Gelinen noktada gese ve fenerin yarısı bütçeli bir takıma sahip olmamıza ve doğru düzgün bir stadımız dahi olmamasına karşın lideriz ve bu takım, bu yönetim desteği kesinlikle hak ediyor. Maç Ankara da İzmir de veya başka bir yerde olmuş fark etmez. Gücü yeten herkesin mutlaka destek olması gerekir. Şurada 6 ay sonra inşallah yeni stadımızda olacağız. Çorbada ne kadar tuzumuz olursa o kadar iyidir.
:ok:  :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@Necmi abi hayatımda tanıdıgım en iyi en cefakar en fedakar BJK taraftarıdır.. harbiden helal olsun.. saygıyla  egiliyorum önünde ..

:pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

Çevrimdışı ilhan

Çevrimiçi murat

iki defa alıntılayınca dua dahamı etkili oluyor :D
Cep telefonundan yaşıyorum bu sıkıntıyı.fazla dua göz çıkarmaz :D bu arada bugün posta gazetesinde bir haber vardı çok güldüm. :D

Çevrimiçi murat

öyle söylemiyeceksin, biz adanalıyız diyeceksin . :) adanalı arkadaşlarım var onlar öyle söylüyor. :)  :)
Aslında öylede demezler "adanalıyık Allahın adamıyık "derler

Çevrimdışı Deniz

Aslında öylede demezler "adanalıyık Allahın adamıyık "derler
Aynen öyle  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Adanalı sayısı artıyor biraz daha artsın bir ara kebaba gideriz  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

Yok abi o batıl inanç bu dua ama
Amin deyin lan de inşaat hızlansın  :lol:

Çevrimdışı mkandirmaz

Deniz ve Faruk'tan sonra 3. Adanalı kardeşimizde geldi
Bu forum'da adanalı çooook 3 kişi ile sınırlı değil arkadaşım  :ok:  :D :bandit: sadece böyleyiz :aman:
AdanaSpor

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi hayatımda tanıdıgım en iyi en cefakar en fedakar BJK taraftarıdır.. harbiden helal olsun.. saygıyla  egiliyorum önünde ..

:pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

:utan arkadaşlar abartmayalım başka bir takım tutuyorsan bu takım tutmaktır ama Beşiktaşlı olmak bir yaşam biçimidir. Sabah işine gitmeden gidip fotoğraf çekmektir, bir Beşiktaş formalı gördüğünde kardeşini görmektir bizi adlandırdıkları sıfatlar boş değil 111 yıllık bir camianın içine işlemiş olgulardır. O yüzden taraftarlarımız aykırıdır kulübümüz farklıdır. Bizim takımımız unutmayalım Şerefin attığı temel üzerine kurulmuştur. Bu benimle ilgili değil hepimizde var şu forumun 4 aylık geçmişini okuyun birde renkli forumlara göz atın ne demek istediğimi anlarsınız. Bu forumu açmaya karar verdiğimde çevremdekilerle tartışıyorduk yapılması çok zor bir iş büyük sıkıntılar çıkar küfürler hakaretler hukuksal durumlar ben genele bir forum açmıyorumki dedim Beşiktaş taraftarı farklıdır o dedikleriniz olmaz ve haklı çıktım içimizdeki en sivrisi bile diğer renkli forumlara baktığımda zemzemle yıkanmış gibi emin olun hepimiz böyle bir camianın parçası olduğumuz için gurur duymalıyız