Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6682897 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

efe bana grobeton atılmış ve temel örülüyor gibi geldi :)
yakindan foto lazim o bolumden o zaman :icool: :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

@AŞO ve @Zafer_Başkan arkadaşlarımız da geliyor.
kesinmi listeye alayım @aktar_ismail
biletleri hangi tribünden alacağımızı pazartesi akşamı belirleriz gelecek olanlara PM atarım ankaradan gelecek olanlarada etkinlik sayfasında not düşerim

Çevrimdışı ALI RIZA

@bjk_mabet yok mu _? obitaş emekçileri ne zaman gelecekler kapalının çatı montajı ne zaman başlanacak ihsan bey ortadan başlanacak demişti _?

kesinmi listeye alayım @aktar_ismail
biletleri hangi tribünden alacağımızı pazartesi akşamı belirleriz gelecek olanlara PM atarım ankaradan gelecek olanlarada etkinlik sayfasında not düşerim
Onlar kendi ekipleriyle gelecekler ama bize katılırlar Ankara'da.

Çevrimdışı Deniz

Ankara'ya mutlaka gelirsin o zaman  :D
2 hafta önce ordaydım abi malum okul yüzünden gelemeyecem proje sunumları var :dry:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Ankara buluşmasına katılacak tüm arkadaşlara özel üretimim ATOM BOMBASI hediye edeceğim,  ilgilenenlere duyurulur.  :busted_cop:
:alala: patlamayalım oralarda :D

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet yok mu _? obitaş emekçileri ne zaman gelecekler kapalının çatı montajı ne zaman başlanacak ihsan bey ortadan başlanacak demişti _?
ihsan bey mabet değil miydi ? :alala:  (tolgayı analım istedim  :evillol: :evillol:)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Onlar kendi ekipleriyle gelecekler ama bize katılırlar Ankara'da.
samette kendi ekibiyle geliyor :) olimpiyattan daha kalabalık olacağız gibi :tabe:

@Efe geçen gün Bursa'daydım.  Stat bir harika.

Çevrimdışı yigitcan1903

2 hafta önce ordaydım abi malum okul yüzünden gelemeyecem proje sunumları var :dry:
:dry: Geleydin iyiydi
17.hafta bekliyorum o zaman  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

İnşallah orda olacam 17. hafta :) .Bu arada forum nerden bilet alıyor ? kapalı tarafından alın bari kale arkasını boşverin :bandit:

Çevrimiçi Necmi

@Efe geçen gün Bursa'daydım.  Stat bir harika.
birde düz olsaymış stad süper olacakmış dikine yapmışlar :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Neyseeeee   :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı berk_bjk

Numaralıda 1 ay sonra ilk üst kat testere kirişlerini görür müyüz sizce?

Çevrimiçi Necmi

İnşallah orda olacam 17. hafta :) .Bu arada forum nerden bilet alıyor ? kapalı tarafından alın bari kale arkasını boşverin :bandit:
kapalı uymaz bize maraton daha iyi olur diye düşünüyorum E veya D den olabilir ama pazartesi gece karar veririz salı günü almış oluruz

Merdivenlerden daha hızlı kaçabilmek için bu şekilde tasarlamışlar stadı  :lol:

Çevrimiçi Necmi

Numaralıda 1 ay sonra ilk üst kat testere kirişlerini görür müyüz sizce?
hayır göremeyiz orda localar bittikten sonra bir kat daha var üst testereler iki partide yapılacak sanırım diğer tribünlerden farklı olacak belki bir ay sonra alt kısmını yapmaya başlayabilirler ama kalıplar eski açıkta kullandıkları kalıplarsa mecburen oranın bitmesi beklenir.

Çevrimdışı Serkan7738

daha yeni açık tarafında boşluklar var değerli kardeşim. :)

Ahmet Abi o bölüm için yeni açık üst testere kirişlerini beklememiz gerekiyor o yüzden saymadım orayı :D

Çevrimdışı Deniz

kapalı uymaz bize maraton daha iyi olur diye düşünüyorum E veya D den olabilir ama pazartesi gece karar veririz salı günü almış oluruz
Kameranın çektiği yere geçin Necmi abi stad boş görünmesin :)

Çevrimiçi Necmi

kaçınılmaz sonu geciktirmeye çalışıyor :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Kameranın çektiği yere geçin Necmi abi stad boş görünmesin :)
kamera kapalıdadır büyük ihtimal bizde karşısında maratonda oluruz :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Pazartesi 14.00'te çıkıyor Necmi abi
Biz pazar gece ya da pazartesi sabah karar verelim
Maraton bence de iyidir
Kale arkaları biraz eski İnönü gibi

Çevrimdışı ALI RIZA

hayır göremeyiz orda localar bittikten sonra bir kat daha var üst testereler iki partide yapılacak sanırım diğer tribünlerden farklı olacak belki bir ay sonra alt kısmını yapmaya başlayabilirler ama kalıplar eski açıkta kullandıkları kalıplarsa mecburen oranın bitmesi beklenir.
testere kirişler maliyeti ne kadar _? sanayi gidip kalıpçıya ebatlarını verseler 1 hafta da çıkartır... getirsinler fazladan zarar ne kadar olacak _? :akuma:

Çevrimdışı Efe

umut yıldırım foursquare hesabından alıntıdır

numaralı arka köşe temeli yapılır mı acaba araçları numaralı temeline çıkarabilmek için
1. kat tablası atılırsa alttan trafiği verip aradaki yolu iptal edebiliriz bekleyip görelim :)
:You_Rock_Emoticon: :You_Rock_Emoticon:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK