Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6686596 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Ağustos'a yetişmez demek karamsarlık değil gayet makul bence.

Daha yeni açık olduğu gibi duruyor, başkan sürekli olarak çatı bizi uğraştıracak diyor, yani öyle 2 ayda falan bitecek iş değil çatı en az 6 ay sürer, Ocak 2016 en makul tarih şu anda.
sana gore oyle yaz ayi geldiginde stad bitecek o zaman goruruz bitip bitmedigini :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak

Merhaba arkadaşlar eskiaçık ve numaralı birleşince paletli vinç nereden çıkacak.Tırın üzerinde geldi tünel yapılırsa oradan çıkabilirmi

Bunu bende merak ettim şimdi çünkü gelirken bayağı zorlanmıştı sanki onu taşıyan tır şimdi ise öyle manevra alanı olmayacağı için geldiği gibi çıkması mümkün gözükmüyor. Gelirken zaten tamamen sökülmüş durumda değildi, çıkartılırken muhtemelen en küçük parçalarına kadar sökülür de çıkarılır olmadı numaralı tarafında ki yoldan başka bir vinç yardımı ile parçalar çıkartılabilir :D

Çevrimdışı Efe

Bunu bende merak ettim şimdi çünkü gelirken bayağı zorlanmıştı sanki onu taşıyan tır şimdi ise öyle manevra alanı olmayacağı için geldiği gibi çıkması mümkün gözükmüyor. Gelirken zaten tamamen sökülmüş durumda değildi, çıkartılırken muhtemelen en küçük parçalarına kadar sökülür de çıkarılır olmadı numaralı tarafında ki yoldan başka bir vinç yardımı ile parçalar çıkartılabilir :D
bursa stadina ikidebi girip cikiyor bu vincler bizimkinede girip cikar kapalilar yeterli buyuklukte tir donebilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı WarrChief

Desso ile anlaşılacaksa ayrıca stadın içinde Desso için bir depo kurulacak bildiğim kadarıyla bakım için. Gerekli ekipman,cihaz v.b malzemeler burda tutulacak.

süpersin hocam sonuna kadar katılıyorum yazdıklarına
sayın keceli baya ugrasmıstı stad yıkılmadan once bu konular için olusabilecek bütün sıkıntılar için ama dinleyen olmadı tabi umarızki gezivari seyler tekrar yasanmazki bizde su stadımızı bitiririz

Çevrimdışı Efe

:D  :dontknow: uyduramadım o rakamlara
zaten uymasida imkansiz imkansizi yaptirmaya calisiyorlar bu 50 binlik stada 42 bin koltuk taktirmak istiyorlar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi sanada küfekinin toplam maliyetini sormak istiyordum  :)
metrajları bilmeden söylemenin imkanı yok içerdeki kolonlarda küfegi kaplanacakmış değişiklik olmuş 15000 metre kare civarı sadece dış kaplama var ama dediğim gibi projeyi bilmeden hesap çıkmaz kule kısmına dış peyzaja ne yapılacak bilmiyorum tamamen tahmini bir şey söyledim 10000 metrekareye yakın sadece kolonlar tutar üst kirişler var kolonların alt kısmında kaplanacak duvarlar var sadece cephe belli gibi oda söylediğim gibi bir rakam çıkar 4-5 milyon bu işler tutar piyasa fiyatıyla ama Başkanın fiyatıyla ne tutar :alala: bilemem adam cimri çok kaba taslak konuşursam iç hariç dış cephe tarihi kuleler dahil 10 M götürür gibime geliyor birde tabiki iç kısımlar var ve tam anlamıyla muamma mimarla konuşmamdan anladığım kadarıyla çünkü hiç bir bilgi vermiyor :D içerde ne yapılacağı net değil şu an yap boz aşamasında @ahmetx

Çevrimdışı ahmet türker

zaten uymasida imkansiz imkansizi yaptirmaya calisiyorlar bu 50 binlik stada 42 bin koltuk taktirmak istiyorlar :)
boş ver kardeşim , gün ola harman ola ,bu memleketten kimler geldi kimler geçti , stad büyük olduktan sonra elbet izin veren çıkar bir gün.  :)

Çevrimdışı Türkay

Y.D dün Rivaya Arsenal stadının zemininden getireceğiz dedi. Hibrit olduğunu bilmiyo çimin
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmetx

metrajları bilmeden söylemenin imkanı yok içerdeki kolonlarda küfegi kaplanacakmış değişiklik olmuş 15000 metre kare civarı sadece dış kaplama var ama dediğim gibi projeyi bilmeden hesap çıkmaz kule kısmına dış peyzaja ne yapılacak bilmiyorum tamamen tahmini bir şey söyledim 10000 metrekareye yakın sadece kolonlar tutar üst kirişler var kolonların alt kısmında kaplanacak duvarlar var sadece cephe belli gibi oda söylediğim gibi bir rakam çıkar 4-5 milyon bu işler tutar piyasa fiyatıyla ama Başkanın fiyatıyla ne tutar :alala: bilemem adam cimri çok kaba taslak konuşursam iç hariç dış cephe tarihi kuleler dahil 10 M götürür gibime geliyor birde tabiki iç kısımlar var ve tam anlamıyla muamma mimarla konuşmamdan anladığım kadarıyla çünkü hiç bir bilgi vermiyor :D içerde ne yapılacağı net değil şu an yap boz aşamasında @ahmetx
ciddi maliyeti var bu işin demek ki  :alala: iç tarafda olacaksa mükemmel olur görüntü açısından.  :sevinc
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı WarrChief

fazla izin yapmadı normal bu 8 gün bu gün sona eriyor insanlar memleketlerine gidiyor kaç günde dönebilirki bırakalım dinlensinler hasret gidersinler bu son izinleriydi @aktar_ismail

abi sen sevmezsin ama :D

onder ozenin ünlü lafı

"katılmıyorum"

artik bayram yok  :D

olurmu hocam yılbası var bunun içinde bir hafta tatil yapılacak bundan eminim
[ Son Düzenleme: 10 Ekim 2014, 18:14:40 WarrChief ]

Çevrimiçi Necmi

bende 50+ diye hesaplıyordum ama bu şekilde anca 48000 olur gibi geliyor :bandit: çünkü VIP lerde bu kapasitenin içinde

Çevrimdışı ahmetx

bu arada maracananın çatısı bizimkinin bir benzeri olması açısından inceledim (tabii ki daha geniş ) Eylül 2012 de çelik halatları sermeye başlamışlar,Nisan 2013 de tamamını bitirmişler.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

onder ozenin ünlü lafı

"katılmıyorum"

artik tatil yok isler gecikti kapatmak icin calismalar artacaktir bitene kadarda durmayacaklar bence bu arada numaralida hala calisma suruyor beton olacak gibi tablada
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bende 50+ diye hesaplıyordum ama bu şekilde anca 48000 olur gibi geliyor :bandit: çünkü VIP lerde bu kapasitenin içinde
48 de yeter hayir demem :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı WarrChief

bu arada maracananın çatısı bizimkinin bir benzeri olması açısından inceledim (tabii ki daha geniş ) Eylül 2012 de çelik halatları sermeye başlamışlar,Nisan 2013 de tamamını bitirmişler.

o yapılarda 6bin insan calıstırmıslar yalnız:D adamlarda alan var dısarda birleştirip içerde yerleştiriyorlar

ne sorucam hocam sana su füme merdivenler olacakmıydı?? o kaplamayı yapıcaklarmı sen bilirsin bence yapılmıcaktır
düşünülmüyordur bile??

Çevrimdışı ahmetx

toplam koltuk 42 binden aşağı olmazsa benim için yeterli ama 48 bine kimse hayır demez :ok:

Çevrimiçi Necmi

abi sen sevmezsin ama :D

onder ozenin ünlü lafı

"katılmıyorum"

bir yılbaşı yaşadık ne olacağını biliyoruz 31 aralık çalışıldı 1 ocak tatil oldu oda yanlış hatırlamıyorsam kar yağışına denk gelmişti bu sene aralığa kadar kar yağmazsa sonra yağsa bile bizi etkilemez ama tabiki geçen yılbaşı obitaş yoktu yılbaşında nasıl bir tavır alır bilemem

Çevrimdışı ahmetx

o yapılarda 6bin insan calıstırmıslar yalnız:D adamlarda alan var dısarda birleştirip içerde yerleştiriyorlar

ne sorucam hocam sana su füme merdivenler olacakmıydı?? o kaplamayı yapıcaklarmı sen bilirsin bence yapılmıcaktır
düşünülmüyordur bile??
çatı için 6 bin kişi biraz fazla değil mi? :biggrinking:
hocam füme hakkında hiç bilgi yok biz gündem edelim de yaparlarsa ne ala  :eyes

Çevrimdışı WarrChief

çatı için 6 bin kişi biraz fazla değil mi? :biggrinking:
hocam füme hakkında hiç bilgi yok biz gündem edelim de yaparlarsa ne ala  :eyes

heheh yok yok corinthians için o miktarda insan tüm yapı için calısmıs ordada en azından bi 2*3bin kişi calısmıstır tamamı için o rakam :evillol:

o fümelerle beraber su locaların onundeki kocaman alanada istiyorum birseyler mesela oralara donen reklamlar oluyorya led ekranlı bilmiyorum cok basketbol sahasına doner oyle ama ona benziyen hareketli birseyler iyi gider orasının ham beton olması cok cırt olabilir hos goruntu olmaz gerçi simdi aklıma geldi oralara pankartlarda konulur ortulur birsekilde

bir yılbaşı yaşadık ne olacağını biliyoruz 31 aralık çalışıldı 1 ocak tatil oldu oda yanlış hatırlamıyorsam kar yağışına denk gelmişti bu sene aralığa kadar kar yağmazsa sonra yağsa bile bizi etkilemez ama tabiki geçen yılbaşı obitaş yoktu yılbaşında nasıl bir tavır alır bilemem

aynen zaten çiçeklerden yana problem yok sorun obitas  o aralar gerçi 15 kişilik ekipede kalmıs olabilir son rutuslar ama bellide olmaz

[ Son Düzenleme: 10 Ekim 2014, 18:30:33 WarrChief ]

Çevrimiçi Necmi

heheh yok yok corinthians için o miktarda insan tüm yapı için calısmıs ordada en azından bi 2*3bin kişi calısmıstır tamamı için o rakam :evillol:

o fümelerle beraber su locaların onundeki kocaman alanada istiyorum birseyler mesela oralara donen reklamlar oluyorya led ekranlı bilmiyorum cok basketbol sahasına doner oyle ama ona benziyen hareketli birseyler iyi gider orasının ham beton olması cok cırt olabilir hos goruntu olmaz

aynen zaten çiçeklerden yana problem yok sorun obitas  o aralar gerçi 15 kişilik ekipede kalmıs olabilir son rutuslar ama bellide olmaz

Empisayn'da olmalı :D

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı ahmetx

o fümelerle beraber su locaların onundeki kocaman alanada istiyorum birseyler mesela oralara donen reklamlar oluyorya led ekranlı bilmiyorum cok basketbol sahasına doner oyle ama ona benziyen hareketli birseyler iyi gider orasının ham beton olması cok cırt olabilir hos goruntu olmaz

görünen beton kısımların koltuk renkleriyle aynı renkte kaplanması lazım,bir iç mimarla çalışıyorlardır umarım o detaylara dikkat ederler.

Çevrimiçi Necmi

empisayn nedir diye kimse sormayacak mı. :lol:
herkes tecrübeli bu konuda Tolga atlardı ama geçen canı fena yandı :D