Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6686724 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

şu an bile eski açık kapalıdan fazla kontenjana sahip kapalı 9000 olması lazım eski açık 13000 kapasiteye sahip diye biliyorum yeni açık 15000 in üzerinde numaralıda 7 veya 8000 olması gerekiyor
45 bini bulduk bu aciklamayla :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Buraks36

mabet twitterda foto paylaşmış bilginize arkadaşlar @FARUK

Çevrimdışı Efe

Mabet soteye yatmis bizi gozetliyor nasıl mabet iyimisin  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı kaankartal

HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KARTAL !

Çevrimdışı yigitcan1903

Ankara'ya kimler geliyor  :D
Abi Metin beye söyler misin kombinelilere bilet çıkacak dedi bugün için çıkmadı  :D

Çevrimiçi Necmi

bu gün bana birşeyler oldu, sormak istadiğimi bir türlü soramadım , aslında eşit merdiven sayılarına göre ,taban alanı hangisi büyük diye soracaktım cevabını vermişsin teşekkür ederim değerli kardeşim. :)
anlamadım soruyu toptan hepsinin cevabını verdim :D

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı bjk_mabet

Abi Metin beye söyler misin kombinelilere bilet çıkacak dedi bugün için çıkmadı  :D
konbine geceli olucak biliyorum ben

Çevrimdışı kaankartal

Kombineler geçerli olacakmış,bugün bi haber sitesinde okudum.
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KARTAL !

Çevrimdışı yigitcan1903

konbine geceli olucak biliyorum ben
Dün röportaj vermiş de BJK TV'ye orda salı gününe kadar biletlerini alabilecek kombine sahipleri dedi
Sanırım elimizdeki kartlara tanımlama yapmaktansa tek maçlık giriş kartı verilecek

Çevrimdışı Sutlas

Ağustos'a yetişmez demek karamsarlık değil gayet makul bence.

Daha yeni açık olduğu gibi duruyor, başkan sürekli olarak çatı bizi uğraştıracak diyor, yani öyle 2 ayda falan bitecek iş değil çatı en az 6 ay sürer, Ocak 2016 en makul tarih şu anda.

Çevrimdışı Türkay

22.30 da Mabet abi Vip koltuklarını paylaşacakmış. Gerçi o koltuklara belki hiç oturamayacağım ama insan merak ediyor işte.  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı yigitcan1903

%99 Ankara yolcusuyuz...
%99 deyince o Trabzonlu adam geldi bak yine aklıma  :akuma:

Çevrimdışı SDemirsoy

Ankara'ya kimler geliyor  :D
ordan bi anıtlar kurulu yaparsın artık çayları beğenmiyorlar mış  :D @bjk_mabet

Çevrimdışı ahmetx

22.30 da Mabet abi Vip koltuklarını paylaşacakmış. Gerçi o koltuklara belki hiç oturamayacağım ama insan merak ediyor işte.  :lol:

ben de merak ediyorum,belli olmaz bir gün oturabiliriz. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimiçi Necmi

%99 Ankara yolcusuyuz...
iyide şu bilet işini öğrenebildinmi kombineler geçiyormu büyük ihtimal geçmez ama en azından bize öncelik sağlarlar bilet alımında :D

Çevrimdışı ahmetx

Necmi abi stadın kapasitesini söylemiş bu arada  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

@bjk_mabet koltuk renk dağılımında ve çatı örtüsü hakkında netleşen bir bilgi var mı?

Çevrimdışı ahmetx

@Necmi abi sanada küfekinin toplam maliyetini sormak istiyordum  :)

Çevrimdışı yigitcan1903

iyide şu bilet işini öğrenebildinmi kombineler geçiyormu büyük ihtimal geçmez ama en azından bize öncelik sağlarlar bilet alımında :D
Geçer Necmi abi geçer,niye geçmesin
Bugün çıkmamasının sebebi sanırım çözüm aramaları kombineliler için
[ Son Düzenleme: 10 Ekim 2014, 17:48:58 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı kaanzor

Ankarada bu seneki en kalabalık taraftar topluluğu olucaz lig maçları için konuşuyorum.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.