Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688276 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Obitaşın tribün kısmını bitirmesi çatının başlamasına yeterli olacak mı ? çatı gerilirken arka tarafı yapma gibi bir şansı var mı böyle bir plan söz konusu mu ?
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Necmi

Eğer çıkışlar locaların oraya alınırsa birinci sıradaki tüm locaları kaybedeceğimizden koltuk karı değil zarar olurdu bize. Çıkışı iki loca arasına alarak koltuk kazanıp iki loca kaybedelimle olmuyor, locaların dolaşım alanları var o alanları loca sahibine sunmaz zorundasınız, dolayısıyla 40-50 koltuk kazanacağız diye kaybedeceğimiz localar astar yüzü ilişkisinde direkt bir astar alıcaz diye yatak odası takımından olmaya dönerdi. @Necmi abi doğru anlatabildim mi?
koltuk kazanmıyoruzki sonuçta çıkış koymazsan aynı yerden yol geçecek koltuk konmayacakki bana bütünlük olayı saçma geliyor ha yol olmuş ha tünel girişi olmuş aynı şey iki bölümü birinde tünel diğerinde yol bölüyor her iki durumdada oturduğun yerden yan bölümü görebiliyorsun kaldıkı girişi 3 metre yukarı çıkartmakmı bütünlük sağlayacak bütün çıkışlarımız yukarda zaten Sebanın cenazesinde gördük o çıkışlar görünmüyor insanların arasında kayboluyor bütünlük denen şey nedir ben anlamıyorum

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yeni açık tribün kısmı kolonlarıyla bitirilirse, arka taraf inceden devam eder. Çatıda başlamış olur böylece.

Çevrimdışı Deniz

@SDemirsoy u geçerek 9 Numara Demba BA pozisyonunu aldım  :bandit:  :evillol: .

Arkadaşlar üye olmayıp ziyaretçi takip edenlerin aramıza katılmasını, sizleri de daha fazla çevrim içi olmaya ve daha fazla paylaşım yapmaya çapırıyoruz bilgi paylaştıkça çoğalır  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Obitaşın tribün kısmını bitirmesi çatının başlamasına yeterli olacak mı ? çatı gerilirken arka tarafı yapma gibi bir şansı var mı böyle bir plan söz konusu mu ?
tribun kısmınin bitirilmesi cati icin yeterli obitas tum yeni acik kabasini anca subat sonu bitirir hatta martada sarka bilir ama ocak ortasina kadar tribun ve sutunlati bitirmeli onlar acil suan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmett.67

yok var calisma obitas calisiyor bugun :icool:
Hayaletler mi çalışıyor orada. :D

Çevrimdışı Serkan7738

Arkadaşlar üye olmayıp ziyaretçi takip edenlerin aramıza katılmasını, sizleri de daha fazla çevrim içi olmaya ve daha fazla paylaşım yapmaya çapırıyoruz bilgi paylaştıkça çoğalır  :)

Buna nerden bakıyoruz @Deniz

Çevrimdışı melih

Dün bütün gün sadece 4 parça prekast yerleştirilmiş. timelapse videoda sadece oraya baktım
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı WarrChief

zamanı geldiğinde birkaç tane o vinclerden olacak hızlanacak prekast takılmaları bence o kadar kasmayın:)) ortam musait oldugunda bunu yaparlar illaki onunla beraber koltukların takılmasıda baya zaman alacak

Çevrimdışı SDemirsoy

haydaaa 10 numarada ben varım  :D

Çevrimdışı ZEKI

@Efe valla bugun taksimde isim vardi ise gitmeden cekeyim dedim. Ama twitterdan arkadaslara gonderebildim. Sagolsunlar yuklemisler. Tesekkurler @FARUK bu arada  numaralida tabla calismalari vardi obitascilarda az da olsa calismaya baslamislar. Ramazan bayrami gibi sessiz degildi.

Çevrimdışı quentine83

bunun tam listesi var mı kardeşim.merak ettim bende kendimi...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı SDemirsoy

@Efe valla bugun taksimde isim vardi ise gitmeden cekeyim dedim. Ama twitterdan arkadaslara gonderebildim. Sagolsunlar yuklemisler. Tesekkurler @FARUK bu arada  numaralida tabla calismalari vardi obitascilarda az da olsa calismaya baslamislar. Ramazan bayrami gibi sessiz degildi.
eline sağlık abi teşekkür ederiz  :claps:

Çevrimdışı ilhan

Dün bütün gün sadece 4 parça prekast yerleştirilmiş. timelapse videoda sadece oraya baktım
Doğrusunu söylemek gerekirse Prekast beni pek kas(t)mıyor. Numaralı ve yeni açığın hızına göre paletli çalışma temposunu ayarlar.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Günde 4-5 prekast yerleştirince kota dolmuş gibi bitiriyorlar işi. :) entresan

Çevrimdışı Geovani

Eski açık bitsin artık çok uzadı prekastçılarada iş çıksın
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı ahmet türker

fotolar için teşekkürler kardeşim. :)

Çevrimdışı WarrChief

asterasa gidiyorum gelen olursa haber etsin

su unlu gazetecinin bir iddası vardı(fatih dogan) sorta  gelecek reklam cok buyuk ses getircek diye haber yok daha:(((

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Deniz

bunun tam listesi var mı kardeşim.merak ettim bende kendimi...
Yok abi ilk 10 u gösteriyor  :)

Çevrimdışı ahmetx

bizim çıkışlar süper yahu deryada damla gibi kalıyor,merdiven yolları umarım yayla gibi olmaz. :sevinc

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı kaanzor

Eski açıkta kolanlar kalıplanıyor görüş açısı epey düşecek 2 haftaya kadar numaralıda bu akşam tabla betonu atılır diyorum ben  :D
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.