Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688592 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

kapalı üst prekastlar yeni açık birleşimi hariç yarın akşama kadar bitermi sizce ?
şuan eski açık yönüne doğru montaj yapıyorlar pas geçtiler o bölümü

Çevrimdışı Serkan7738

şuan eski açık yönüne doğru montaj yapıyorlar pas geçtiler o bölümü

yeni açıkta üst kat testereler yapılmadan oraya geçmeyecekler büyük ihtimalle o köşe kalacak ama şimdi izliyorum çok az biyer kaldı sağ üst tarafta yarın akşama kadar bitsede haftaya eski açığa geçse

Çevrimdışı ahmett.67

kapalı üst prekastlar yeni açık birleşimi hariç yarın akşama kadar bitermi sizce ?
Kapalı üst prekastların bu kadar yavaş takıldığını gördükten sonra, diğer üst prekastların hangi hızda takılacağını düşünemiyorum. İnşallah beni şaşırtırlar. Asker ocağında şafak sayar gibi prekastaların takılmasını bekliyoruz.

Çevrimdışı quentine83

bu arada çiçeklerin sevmediğim tek huyu numaralı yapımında da devam ediyor.numaralı kameraya yakın kısımdan itibaren her katta bir testere kiriş azalarak gidiyor.şu işleri yarım yapmaları beni sinir ediyor.iş planı bişey demiyoruz ama sonradan daha çok iş çıkarıyor.yani nerdeyse şuan numaralı bittikten sonra 5te 1 lik kısım yine kalacak daha sonraya...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı quentine83

bence prekastçılar kapalıyı salı günü mesai sonu teslim ederler.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Serkan7738

Efe yokken biraz yayın anlatımına ben devam edeyim numaralı yeni açık birleşiminde obitaş kalıpları söküyor

Çevrimdışı Efe

@rubi_tobin abi söylemişti zamanı var diye daha bekleyeceğiz abi..
bence zamani geldi artik yoksa kolonda baska bisey gorunmeyecek 1 haftaya kadar bi yarari olmayacak yani insallah yerini degistirirler 1haftaya kadar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Efe yokken biraz yayın anlatımına ben devam edeyim numaralı yeni açık birleşiminde obitaş kalıpları söküyor
obitas ust kat testerelerin oldugu bolumun araka tarafinda kaliplama yapiyor oraya biraz daha agarlik vermisler gelecek ekiplerde numaralida calisacak heralde biran once su 1.kati bitirip ust kata tam anlamiyla gecmeliler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

bugün gece numaralı 1. kat loca tablasında betonlama görebiliriz

Çevrimdışı cagdas44

daha önce konuşulmuştur ama sabah aklıma takıldı.biz bu çıkışları ortada yaparak localardan kar ettik.peki çıkışları yukarıdan yapsaydık kaç loca kaybedecektik.ve kaybettiğimiz locaların yerine kaç koltuk kazanacaktık.bunu hesaplayan oldumu acaba??(gerçi en büyük karımız tribün bütünlüğü ve görünüm olacaktı ama geçti artık)
saygılar.

Eğer çıkışlar locaların oraya alınırsa birinci sıradaki tüm locaları kaybedeceğimizden koltuk karı değil zarar olurdu bize. Çıkışı iki loca arasına alarak koltuk kazanıp iki loca kaybedelimle olmuyor, locaların dolaşım alanları var o alanları loca sahibine sunmaz zorundasınız, dolayısıyla 40-50 koltuk kazanacağız diye kaybedeceğimiz localar astar yüzü ilişkisinde direkt bir astar alıcaz diye yatak odası takımından olmaya dönerdi. @Necmi abi doğru anlatabildim mi?

Çevrimdışı Efe

Numaralı tablada baya calisma var beton yakin orda da :)
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

@quentine83 sıra azaltmak gibi bir huyları yoktur bence proje öyledir  :lol: :lol: Merak etme bir aya kadar sıra arttırmaya da başlarlar

Vodafone Arena 09.10.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.100
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı FARUK

@ZEKI abinin çekmiş olduğu 8 foto az sonra geliyor  :ok:
[ Son Düzenleme: 10 Ekim 2014, 12:04:20 FARUK ]

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı ahmetx

obitaş tribünleri bana vahşi batıda terkedilmiş kasabaları hatırlattı. :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

ysariusta

• Ziyaretçi

:kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

yok var calisma obitas calisiyor bugun :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

@ZEKI abi resimler için teşekkürler :claps: @FARUK u da unutmayalım :claps:

Çevrimdışı ahmetx

yok var calisma obitas calisiyor bugun :icool:
zeki abinin resimlerine göre söyledim.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı quentine83

yeni açık bitmez.... :s20:(acayip sinirim bozuldu şuan.insanın hergün gözünde büyür mü bi tribün .benim büyüyor.daha bi dünya iş var.)
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı yigitcan1903

Ankara 19 Mayıs'ta hareketlilik varmış sabahtan beri
Kartlarınızı ordan alabilirsiniz

Çevrimdışı ALI RIZA

Şu an obitaş hedefi Tribün bitirmek sonra arka tarafı yapmak... pazartesi sonrası çalışmalar tekrar hızlanır bayram yeni bitti hafta sonu işçiler gelir pazartesi başlanılır