Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6689891 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

telloya jant kapğağı atmışlardı o maçta :kop:
Beyaz şahinden alınmış jant kapağı  :evillol:

Çevrimdışı yigitcan1903

Sampiyon oldugumuz sezon, Ankaraspor'la oynadigimiz ve 1-4 kazandigimiz maci izlemistim Yenikent ASAS stadinda. O zaman yeni acilmisti, dedikleri kadar iyi bir stat degil ama Turkiye'deki her stat olimpiyat stadindan iyidir. Istanbul'da yasayan bir Angarali olarak hemserilerime guveniyorum, yalniz birakmazlar Besiktas'imizi
Stat yenilendi baya iyi durumda şu an eskiye nispetle

Çevrimdışı bjk_mabet

abi süper ne kelime ya daha güzel bir haber alamazdım heralde bugün  :super:
Emin misin? :D
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı combomaxs

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı TØLGA

Adanaya da gelsin Beşiktaş   :iblush::bandit:
deniz gel sunuda kesinlestirelim sen adanadamisin amerikadami??  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Abdullah

Emin misin? :D
Abi vurun beni ya kalbim kaldırmaz bir günde iki güzel haberi hiç olmadı yani  :evillol:
Ver abi haberi ne oldu daha güzel  :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

@Abdullah Türk yeni passolig alan arkadaslar kartin gelmesi sıkıntı degil bilet cıktiginda bilet alin yeterki
Bitmeden ben balikesir deplasmanina gittim gecen hafta tek gecislik pass karti aliyorsun
Giselerden giriyorsun no sikinti
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Sadece meraktan sordum... :D
Abi yeme bizi ne oldu duvarı mı yıkıyoruz. 360 skorboard mı yapıyoz ne oldu abiii  :evillol:

Çevrimdışı pascal26

Yok inanmayız walla  :)  Kesin bi bomba haber var..

Çevrimdışı yavvuzz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Haldun

Çevrimdışı bangelero torpedo

:utan bazı kişileri ayrı tutalım
Evet, seni ayrı tutalım, sen tüm maçlara tüm şartlara rağmen gidiyorsun sanırım.
Şimdi ben, ankaralı bir beşiktaşlı olarak maça gitek için naapcam? Pasolig alıp bilet mi alcam? Paso lig alıp istanbuldaki kombine sahibi arkadaşlarımdan kartlarını mı isticem? pasolip olmadan kapıdan mı bilet alcam? nedir?
biri açıklarsa sevinirim.
BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞLI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN...

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah Türk yeni passolig alan arkadaslar kartin gelmesi sıkıntı degil bilet cıktiginda bilet alin yeterki
Bitmeden ben balikesir deplasmanina gittim gecen hafta tek gecislik pass karti aliyorsun
Giselerden giriyorsun no sikinti
@1903tolga bilgi için teşekkürler  :)
Tolga numaralı inşaatı ne zaman başlayacakmış biliyor musun ya  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

O kadar da olmaz heralde. :evillol: Ankara'ya bekleriz @Deniz İstanbul'dan daha yakın en azından.  :)
Daha bayramdan önce geldim :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

deniz gel sunuda kesinlestirelim sen adanadamisin amerikadami??  :biggrinking:
Her yil 7 ay adana 5 ay amerika :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

Daha bayramdan önce geldim :)
Bir daha gel maça gel buluşur tanışırız  :tabe:

Çevrimdışı Deniz

Abi uzun suredir suskunsun Almeida nin gole suskunlugu gibi Demba Ba ol at iki gol sevinelim :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Bir daha gel maça gel buluşur tanışırız  :tabe:
Robot projesi sunumu var gelemiyorum malesef :(.baska zamana kismet.sunum basarili olursa yarismaya ankaraya gelecez zaten tanisiriz kardesim :)

Çevrimdışı TØLGA

@1903tolga bilgi için teşekkürler  :)
Tolga numaralı inşaatı ne zaman başlayacakmış biliyor musun ya  :evillol: :evillol:
mabet bugun bombayi birakcak stadin altinda tarihi eser cikti onu sattik 360 scorbord geliyor stada :sevinc :sevinc
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Robot projesi sunumu var gelemiyorum malesef :(.baska zamana kismet.sunum basarili olursa yarismaya ankaraya gelecez zaten tanisiriz kardesim :)
:( kötü olmuş. Neyse başka zaman inşallah. Takım burada kazanınca belki kalan maçlar hep burada oynanır  :bandit: