Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6690326 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Abdullah

Ankara kesinleşti ben passolige dün başvurdum acaba maça kadar yetişirmi
abi ben de 1 saat önce başvurdum  :D yetişmeyecek büyük ihtimal kızılayda tandoğanda falan passo merkezleri var oradan tek seferlik maç bileti alacaz biletler satışa çıktığında birlikte alabiliriz veya kombinesini transfer edenler olursa yine aynı şekilde tek seferlik bileti alabilirsin o şekilde

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Zoro

bende şimdi başvurdum passolige. inşallah maç ankarada olur ve gideriz maça.

Çevrimdışı kaanzor

Ankara kesinleşti ben passolige dün başvurdum acaba maça kadar yetişirmi
yetişmese bile bilet alabiliyorsun dert etme  :busted_cop: :busted_cop:

bizde bugün kuzene başvuru yaptık mevzu çıktığı zaman
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Burak Akay

abi ben de 1 saat önce başvurdum  :D yetişmeyecek büyük ihtimal kızılayda tandoğanda falan passo merkezleri var oradan tek seferlik maç bileti alacaz biletler satışa çıktığında birlikte alabiliriz veya kombinesini transfer edenler olursa yine aynı şekilde tek seferlik bileti alabilirsin o şekilde
Tamamdır çözelim o işi :) :) süper olucak istanbuldan gelicek abilerimiz kardeşlerimizlede tanısma sansımız olucak süper oldu
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Deniz

Obitaş'ı tokatlamak lazım,  bu kadar izin mi olur.
Ocak ayına yetişir diyorduk ama bu kadar yatacaklarını tahmin etmemiştim.  Bu gidişle Mart ayında biter.  Hürmetler  :D
İsmail abi sen misin ? Kim hackledi hesabı  :alala:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar tekrar merhaba,
Forumun ankara kanadından sesleniyorum, bilenler bilir.
Ben Beşiktaşın Ankarada oynama ihtimalini sevdim :) Cebimde otlu peynir kokusu :P
Geyik bi kenara, kombine alan arkadaşların çoğunun yeni stadımızda yerini ayırtmak ve kulube katkı sağlamak amacıyla bu işlemi yaptıklarını düşünüyorum. Kim olimpiyat stadında tüm sezon maç izlemek (ki bu kombine almak manasına gelir) ister ki? Avrupa kupası maçlarımızda bile kombine sahiplerinin maça gelmediklerini düşünüyorum. Kaldı ki yağmur fırtına etkisi altındaki lig maçlarına gelsinler.
Bu nedenle, Kulubumuz iç saha maçlarını dışarıda (umarım ankarada) oynasa kombine sahipleri çok da itiraz etmezler bence. Çok itiraz edene bir maçlık parası iade edilsin, maksat haksız kazanç olmasın kulup adına  :tabe:

Ankaralıyım ama ASAŞ'ta maç izlemedim, umarım Beşiktaşımla aynı anda tanışırız bu stadda. Tribünler çok büyük süpriz olmazsa tamamen dolacaktır eminim.
Dereyi görmeden paçaları sıvamayalım yine de, ama heyecan verici bir gelişme bu gerçekten.

Ankarayı bilmeyenlere bi küçük bilgi; Stad Ankaranın kuzey batısında olup İstanbul yolu üzerindedir, İstanbula Ankara merkezden en az yarım saat daha yakındır.
:utan bazı kişileri ayrı tutalım

Çevrimdışı Abdullah

Şampiyonluk yolu ASAŞ'tan geçmişti

Beşiktaş'ın Sivasspor maçını oynayacağı Yenikent ASAŞ Stadı, siyah-beyazlılar için büyük önem taşıyor...

Spor Toto Süper Lig’in ilk 5 haftasında topladığı 11 puanla lider olan Beşiktaş, Ankara yolcusu!.

Ligde şimdiye kadar çıktığı 3 deplasmanda kazanan ancak iç saha maçlarını oynadığı Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki 2 karşılaşmada da berabere kalıp puan kaybeden Kara Kartal, Sivasspor müsabakasını Ankara Yenikent ASAŞ Stadı’nda gerçekleştirecek.

Hem zemin hem de iklim şartlarından dolayı Olimpiyat Stadı’ndan rahatsız olan Beşiktaş yönetimi, 6. haftadaki Sivasspor maçını Yenikent ASAŞ Stadı’nda oynama kararı aldı.

Yenikent ASAŞ Stadı ise Beşiktaş için farklı bir anlam taşıyor.

Nitekim Kara Kartal, ligde son şampiyonluğunu yaşadığı 2008-2009 sezonunun 31. haftasında bu statta liderliğe yükselmiş; kalan maçlarını da kazanıp mutlu sona ulaşmıştı.

O zaman Mustafa Denizli yönetimindeki Beşiktaş; 2008-2009 sezonunun 31. haftasına 59 puanla, 60 puanlı lider Sivasspor’un ardında 2. sırada girmişti.

Sivasspor’un, sahasında o zamanki adıyla İstanbul BŞB’ye 2-1 mağlup olmasıyla avantaj yakalayan Kara Kartal, o dönemki ismiyle Ankaraspor’u Yenikent ASAŞ Stadı’nda 4-1 yenmişti.

70. dakikasına 1-1 girilen karşılaşmayı Holosko, İbrahim Toraman, Bobo ve Tello’nun golleriyle 4-1 kazanan Beşiktaş, 62 puana yükseldiği o hafta liderlik koltuğuna oturmuştu.

Yenikent ASAŞ Stadı’ndaki 4-1’lik galibiyetin ardından 19 Mayıs Stadı’nda Ankaragücü’nü 3-1, 33. haftada Galatasaray’ı 2-1, son hafta ise Denizlispor’u 2-1 yenen Beşiktaş, 71 puanla şampiyonluk ipini göğüslemişti.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/114921/sampiyonluk-yolu-asastan-gecmisti.

Tarih tekerrürden ibarettir.   :bandit:

Çevrimdışı Efe

19 ekim pazar olması lazım :ok:
Kart mac gunu gelir size  :icool: 10 gunde genelde geliyor gelmezse kart alirsiniz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak Akay

yetişmese bile bilet alabiliyorsun dert etme  :busted_cop: :busted_cop:

bizde bugün kuzene başvuru yaptık mevzu çıktığı zaman
Ok sevindim bilet alabildigimize
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Abdullah

Tamamdır çözelim o işi :) :) süper olucak istanbuldan gelicek abilerimiz kardeşlerimizlede tanısma sansımız olucak süper oldu
abi süper ne kelime ya daha güzel bir haber alamazdım heralde bugün  :super:

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Abdullah

İsmail abi sen misin ? Kim hackledi hesabı  :alala:
:kop: :kop: Ben de anlamadım İsmail abiyi bayram değiştirmiş  :evillol:

Çevrimdışı combomaxs

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Abdullah

Kart mac gunu gelir size  :icool: 10 gunde genelde geliyor gelmezse kart alirsiniz
abi gelmese daha iyi ya ben mecburen yurt adresi verdim sorun olacak gibi ama inşallah hallederim sorunsuz  :alala:

Çevrimdışı kaanzor

İstanbullu arkadaşlar kıymetini bilin bakın 1 maçlığına Beşiktaş gelecek diye amuda kalkıp yüricez neredeyse burada  :sevinc :sevinc
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı pascal26

Daha önce verildimi bilmiyorum ama güneş paneli şöyle bir şey galiba

"Stadın çatısız açılması imkansııız, o kadar VIP taraftar var, ya yağmur yağarsa, caanım deri koltulaarr.." diyen  arkadaşlarımız için güzel bi foto olmuş.  :super:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Burak Akay

abi süper ne kelime ya daha güzel bir haber alamazdım heralde bugün  :super:
Haklısın işden dolayı ist. Gidemiyoruz gencler macıda taaa 17. Hafta bu sıkıntılı günde Bjk cok mutlu etti beni bu kararla :)
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Abdullah

İstanbullu arkadaşlar kıymetini bilin bakın 1 maçlığına Beşiktaş gelecek diye amuda kalkıp yüricez neredeyse burada  :sevinc :sevinc
:claps: Altına imzamı atarım kıymetini bilin Beşiktaş'ın  :)

Haklısın işden dolayı ist. Gidemiyoruz gencler macıda taaa 17. Hafta bu sıkıntılı günde Bjk cok mutlu etti beni bu kararla :)
abi 17. haftasını geçtim 100 liraya kale arkası bileti satıyorlar :s20: ben o paraya kombine alırım ya o statdan :bandit:

Çevrimdışı UU1903

Sampiyon oldugumuz sezon, Ankaraspor'la oynadigimiz ve 1-4 kazandigimiz maci izlemistim Yenikent ASAS stadinda. O zaman yeni acilmisti, dedikleri kadar iyi bir stat degil ama Turkiye'deki her stat olimpiyat stadindan iyidir. Istanbul'da yasayan bir Angarali olarak hemserilerime guveniyorum, yalniz birakmazlar Besiktas'imizi
Bazen Sevinç Paso Keder Beşiktaşlı Olmak Yeter!

Çevrimdışı Abdullah

Adanaya da gelsin Beşiktaş   :iblush::bandit:
O kadar da olmaz heralde. :evillol: Ankara'ya bekleriz @Deniz İstanbul'dan daha yakın en azından.  :)

Çevrimdışı ahmetx

Şampiyonluk yolu ASAŞ'tan geçmişti

Beşiktaş'ın Sivasspor maçını oynayacağı Yenikent ASAŞ Stadı, siyah-beyazlılar için büyük önem taşıyor...

Spor Toto Süper Lig’in ilk 5 haftasında topladığı 11 puanla lider olan Beşiktaş, Ankara yolcusu..

Ligde şimdiye kadar çıktığı 3 deplasmanda kazanan ancak iç saha maçlarını oynadığı Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki 2 karşılaşmada da berabere kalıp puan kaybeden Kara Kartal, Sivasspor müsabakasını Ankara Yenikent ASAŞ Stadı’nda gerçekleştirecek.

Hem zemin hem de iklim şartlarından dolayı Olimpiyat Stadı’ndan rahatsız olan Beşiktaş yönetimi, 6. haftadaki Sivasspor maçını Yenikent ASAŞ Stadı’nda oynama kararı aldı.

Yenikent ASAŞ Stadı ise Beşiktaş için farklı bir anlam taşıyor.

Nitekim Kara Kartal, ligde son şampiyonluğunu yaşadığı 2008-2009 sezonunun 31. haftasında bu statta liderliğe yükselmiş; kalan maçlarını da kazanıp mutlu sona ulaşmıştı.

O zaman Mustafa Denizli yönetimindeki Beşiktaş; 2008-2009 sezonunun 31. haftasına 59 puanla, 60 puanlı lider Sivasspor’un ardında 2. sırada girmişti.

Sivasspor’un, sahasında o zamanki adıyla İstanbul BŞB’ye 2-1 mağlup olmasıyla avantaj yakalayan Kara Kartal, o dönemki ismiyle Ankaraspor’u Yenikent ASAŞ Stadı’nda 4-1 yenmişti.

70. dakikasına 1-1 girilen karşılaşmayı Holosko, İbrahim Toraman, Bobo ve Tello’nun golleriyle 4-1 kazanan Beşiktaş, 62 puana yükseldiği o hafta liderlik koltuğuna oturmuştu.

Yenikent ASAŞ Stadı’ndaki 4-1’lik galibiyetin ardından 19 Mayıs Stadı’nda Ankaragücü’nü 3-1, 33. haftada Galatasaray’ı 2-1, son hafta ise Denizlispor’u 2-1 yenen Beşiktaş, 71 puanla şampiyonluk ipini göğüslemişti.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/114921/sampiyonluk-yolu-asastan-gecmisti.

Tarih tekerrürden ibarettir.   :bandit:
telloya jant kapğağı atmışlardı o maçta :kop:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum