Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6690261 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

Gün gelecek devran dönecek bu stadlarini vermeyen fenerbahce, gs , basaksehir vb klupler gibi
Bu faiklerde benim elime düsecek aciginizi yakalamiyim :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

Abi inan o kadarda sürmez. bak  ASAŞ stadı diyorlar eğer orası olursa şehir merkezine girmeden otobandan yarım saat daha kazanırsınız. Haaa bu arada mangalda ne istersiniz arkadaşlar et, balık, tavuk, sucuk ????
Ankara haberi doğru mu yahu nerden çıktı bu,Yenikent stadının etrafı boş ama tam anlamıyla Ankara bozkırı  :kop:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmet türker

merhaba arkadaşlar  :) yine aynı manzara , çiçekler faaliyet halinde ,obitaş taş üstüne taş koymuyor .  :tabe:  :boxin:

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ankara haberi doğru mu yahu nerden çıktı bu,Yenikent stadının etrafı boş ama tam anlamıyla Ankara bozkırı  :kop:
Mangalcılara gün doğdu :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

Daha stada bakamadim bu bakaliyimda ortada dolasan bilgi kirliligi ortadan kalksin ama obitasin vinci dunde donuyordu bilmeyenlere gelsin :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Daha stada bakamadim bu bakaliyimda ortada dolasan bilgi kirliligi ortadan kalksin ama obitasin vinci dunde donuyordu bilmeyenlere gelsin :D
Bence rüzgardan dönüyor Efe hava bi kaç gündür rüzgarlı  :evillol:
Korku akıl katilidir.

ysariusta

• Ziyaretçi

Kombineleri zaten Vodafone Arenadan aldık biz. Olimpiyat maçları bedava. Ne zaman açılırsa o zamandan itibaren bir yıllık alındı. İadeye falan gerek yok yani. Kombineler tanımlanır.  Ankara planlaması için bir yer açalım o halde.

Çevrimdışı Efe

Numaralı tablada demir oruluyor yeni acikta herangi bi hareket goremdim prekast devam ediyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Geovani

Ntvspor ankara kesinleşti diyor klüp tur düzenleyecek deniyor...inş gideriz ama  gidemeyeceklerimiz passolig olan ankaralı kartallar transfer yaparız...passolig olmayan ankaralı kartallar passolig şimdiden başvurun bence...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı ahmetx

Çİmler mis gibi gelin Ankaraya yahu İstanbul yoksa Ankara var,zor durumlarda millete sahip çıkan başkentimiz.  :hosgeldin
Burada atmosfer iyi olur,bir de farklı skor alırsak Ankaradan göndermeyiz Beşiktaşımızı, Vodafone Arenaya kadar.

[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2014, 14:45:51 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Ntvspor ankara kesinleşti diyor klüp tur düzenleyecek deniyor...inş gideriz ama  gidemeyeceklerimiz passolig olan ankaralı kartallar transfer yaparız...passolig olmayan ankaralı kartallar passolig şimdiden başvurun bence...
+1903

Çevrimdışı halvetifarazi

ankara olayı kesinse passolig başvurusu yapmakta fayda var.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Evet benim gibi gidemeyecek arkadaşlar transfer için hazırız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı melofaz

Istanbuldakiler kızmasında bu süper oldu iste asaş bana yakın arabaylan 10 dk :)  :sevinc
Mum Olmak Kolay Degildir..Işık Saçmak İçin Önce Yanmak Gerekir...

Çevrimdışı Geovani

BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Kesh

Daha önce verildimi bilmiyorum ama güneş paneli şöyle bir şey galiba

Çevrimdışı yigitcan1903

Beşiktaşım geliyor,çalsın davular sazlar  :sevinc

Çevrimdışı ilhan

merhaba arkadaşlar  :) yine aynı manzara , çiçekler faaliyet halinde ,obitaş taş üstüne taş koymuyor .  :tabe:  :boxin:
Ahmet abi  :hosgeldin

Çevrimdışı kArtAlyAn

maçın Ankara'da olduğu kesinleşmiş ise yayıncı kuruluş ve tff ile görüşerek maç saatini 15 veya 16 ya çeksinler. böylece şehirdışından gelecek olan taraftarlar daha rahat eder.
Öylesine Değil, Ölesiye..

Çevrimdışı Burak Akay

Ankara kesinleşti ben passolige dün başvurdum acaba maça kadar yetişirmi
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı combomaxs

Obitaş'ı tokatlamak lazım,  bu kadar izin mi olur.
Ocak ayına yetişir diyorduk ama bu kadar yatacaklarını tahmin etmemiştim.  Bu gidişle Mart ayında biter.  Hürmetler  :D

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi  :hosgeldin
hoş bulduk sevgili kardeşim  :) yine obitaş yavaşlığı , yine çiçekler çalışkanlığı ile karşılaştım ,sanki çiçeklerden çok ilerdeymiş gibiler.