Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6691606 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

BİZİM STADIMIZIN KOLTUK DİZAYNI BUYUK İHTİMAL BU ŞEKİLDE OLACAK.. SİYAHTAN BEYAZA DOĞRU

Çevrimdışı TALAT

yeni salon için bazı arkadaşlar her branş için ayrı salon olacak gibi yazmış ama bence böyle olmaz. basketbol için inşaa edilen salon yeni nesil salonlar gibi zemini 2 saatte sökülüp yeni zemin takılabilir olanlardan olacaktır. bkz. ülker arena. antrenman içinse sanırım böyle büyüklükteki salonlarda 2 adet antrenman salonu da oluyor. güzel bir planlamayla bütün takımlarımız tek salonda oynayabilirler gibime geliyor. akatlardaki yer bizim mi bilmiyorum ama eğer bizimse gelsin paralar demek istiyorum.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı ahmetx

BİZİM STADIMIZIN KOLTUK DİZAYNI BUYUK İHTİMAL BU ŞEKİLDE OLACAK.. SİYAHTAN BEYAZA DOĞRU
son dönemde bu ala model revaçta ancak kelimenin tam anlamıyla rezalet,bizim makettekini tercih ederim.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı attila_metu

Emekçi kardeşlerimiz geçen hafta salıdan itibaren inşaat alanını terk etmeye başladılar. Bugün perşembe ve görünüyorki %30 civarı geri gelmiş. Pazartesiden itibaren tam kapasiteyle çalışılmaya başlanacak deniliyor. Ortalamada 10-13 gün kadarlık bir aksama var.
Benim anlamadığım bu kadar geç kalınmış bir projede, üstelik yeni açığın hali belli ve kasım sonu gibi kaba inşaat bitirme hedefi konulmuş,
bu gayri ciddi çalışma şekli nasıl kabul edilebiliyor.
Yoksa tüm inşaat sektörü mü böyle? Bu başı bozukluk beni delirtiyor.

Binlerce, milyonlarca taraftar yeni stad bekliyor, yüzlercesi hatta binlercesi kafayı takmış neredeyse tuğla sayacak duruma gelmiş (onlardan biri de benim).
Bu insanlara hiç mi saygı yok, dalga geçer gibi hala tek tük çalışma var
[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2014, 12:00:39 attila_metu ]

Çevrimdışı Deniz

Emekçi kardeşlerimiz geçen hafta salıdan itibaren inşaat alanını terk etmeye başladılar. Bugün perşembe ve görünüyorki %30 civarı geri gelmiş. Pazartesiden itibaren tam kapasiteyle çalışılmaya başlanacak deniliyor. Ortalamada 10-13 gün kadarlık bir aksama var.
Benim anlamadığım bu kadar geç kalınmış bir projede, üstelik yeni açığın hali belli ve kasım sonu gibi kaba inşaat bitirme hedefi konulmuş,

Binlerce, milyonlarca taraftar yeni stad bekliyor, yüzlercesi hatta binlercesi kafayı takmış neredeyse tuğla sayacak duruma gelmiş (onlardan biri de benim).

Hocam firmaların da bazı konularda elleri kolları bağlı.Adam istanbuldan memleketine 1500 km yol yapıp gidiyor haliyle 3 günde geri dönmek istemiyor zaten 2 günü yolda geçmiş.işçiler yıllık izinlerini genelde bayramda kullanmak istiyor bu da 1 hafta 10 günlük bir süre oluyor.adam izin istese vermek zorundasın gitme diyemezsin bu onun yasal ve insani hakkı.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

1.sebebi çatı kaplaması,2.sebebi saçma sapan merdiven yolları 3.sebebi iğrenç kırmızı tonundaki koltuklar :tabe:

@Necmi abi ve @Efe bari siz yapmayın inşaat bölümünde değilde öneri ve istek bölümünde dile getirseniz koltuk renk ve dağılımı hakkındaki düşüncelerinizi :D

http://besiktasarena.com/index.php?topic=900.0

^^
+Başlığı canlı tutmaya çalışıyoruz  :bandit: bayram nedeniyle ölü :D @ahmetx

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi murat

bu arada sivas maçının ankarada olma olasılığı varmış

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ZEKI

Mustafa kardesimiz resim yuklesmi yani pictures loading demis

Çevrimiçi Necmi

Dostum işinden evine gidince rahat koltuğunda oturup sıcak yatağına giriyorsun ailenle zaman geçiriyorsun ordaki emekçiler uyumak için konteynıra giriyorlar oturmak için yerleri bile yok yatmadan önce tuğla üzerinde oturuyorlardır. Öyle bir ortamda hiç bulundunmu bilmem ama işçilerin kaldığı bir şantiyeye şöyle bir göz ucuyla bak derim çok zor şartlarda çok ağır ve tehlikeli iş yapıyorlar sen gece karnın acıktığında gider buzdolabını karıştırırsın onlar orda su bile bulamaz sen yorgunluk atmak içinküvetin içine girersin onlar tuvaletlerini yapacak yer bulamaz bir süre sonra kaslar yeterli dinlenmeyi bulamadığı için sürekli yorgunluk hali olur yorgun vücut ve beyin hata yapmaya başlar sonuç olmadık tehlikeli bir yerde kemerini bağlamayı unutursun normalde gündüz yürümemen gereken bir yerden gece geçmeye kalkarsın tehlikeli bir yerde yüzlerce yorgun bedenden bahsediyorum sonuç kaza kaçınılmaz oluyor bunun için belli sürelerde insanları dinlendirmen gerekiyor bayram olduğu için toplu çıkışlarda dikkat çekiyor ama diğer zamanlardada sürekli git geller ekip değişimleri ve arada iş yavaşlamaları olur bir ekip gidip yerine gelecek olan hazırolda beklemiyor çalışan sayısına bak birde çalışana mabet obitaşın ekip sayısını 120 diyor ama ben bu güne kadar şantiyede en fazla 70 kişi sayabildim çiçeklerin çalışan sayısı 200 ün üzerinde ama 120 den fazla çalışan sayan varsa söylesin bunlar doğal insanların dinlenmesi gerekiyor onların sağlığı senin işinin biraz daha geç bitmesinden önemli

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı yigitcan1903

son dönemde bu ala model revaçta ancak kelimenin tam anlamıyla rezalet,bizim makettekini tercih ederim.
Aynı fikirdeyim,böyle alacalı çok cins görünüyor

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı SDemirsoy

kedidir kedi  :D
ahaa bidaha döndü Necmi abi valla dönüyo rüzgardan dönmez dimi

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı yigitcan1903

ankarada iştima alırız :lol:
Takım bi gelse bu sene burda kalmaya ikna ederiz :D
Yeter ki gelsin

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı yigitcan1903