Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6691921 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Herhangi bir resim var mı bununla ilgili ben bulamadım
atlanta yeni stadına yapacak hocam google hazretlerine sorabilirsin.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

ysariusta

• Ziyaretçi

Örnek koltuk sıralarının başında ve sonunda zıt renkli koltuklar var. Ben beyaz olan kısmın içinde siyah ve siyah ağırlıklı olan bölümlerde de beyaz kullanılan farklı bir dizayn olacak diye bekliyorum

Çevrimdışı KUMANOVALI

Stadı bile Zeytinburnu'na yapacaktık az kalsın  :biggrinking: :biggrinking:

Kazlıçeşme Arena  :lol:

hatırlarsanız fikret başkan seçildikten sonra bi site açmıştı fikirlerimizi yazıyorduk

ben yazmıştım
gs gibi yapalım
verelim devlete
onlarda bize zeytinburnunda spor kompleksi ( stadyum+baskebol/voleybol arena gibi  [ onlar yapmayacaktı sadece mali işlere bakacaklardı ]) yapsın

alan müsaitti
büyükçe bir otoparkla paranın gözüne vuruduk orda...
ulaşım aynı dolmabahçe gibi müthiş zaten :D
evimde çay içip 10 dk sonra tribünden yerimi alabilecektim  :bandit: :evillol:

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Serhat Akkaya

hatırlarsanız fikret başkan seçildikten sonra bi site açmıştı fikirlerimizi yazıyorduk

ben yazmıştım
gs gibi yapalım
verelim devlete
onlarda bize zeytinburnunda spor kompleksi ( stadyum+baskebol/voleybol arena gibi  [ onlar yapmayacaktı sadece mali işlere bakacaklardı ]) yapsın

alan müsaitti
büyükçe bir otoparkla paranın gözüne vuruduk orda...
evimde çay içip 10 dk sonra tribünden yerimi alabilecektim  :bandit: :evillol:

bundan sonrasını okumadım  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı WarrChief

olmucak birseyi tekrar gundeme sokuyoruz ama su skorboardı 2018de bernabeuda yapılacagını biliyoruz dusunsenize ilki biz yapıyoruz vodafone bunu dusunmeli derim ben yani simdi bizimkilerin dertleri cok ama bi bu konuda biz burda baskı yaparsak goren arkadaslarda vardır illaki onlarda iletse bence cok guzel olur onceki sayfalarda soyledik sadece maç için değil inanılmaz bi çeşitlilik saglayabilen bir teknolojik bulus keske yapılsa

Çevrimdışı quentine83

belki beyaz gelen koltuklar aralara Beşiktaş falan yazmak içindir.inşallah öyledir.yoksa tek renk siyah en iyisidir en asili dir.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Serhat Akkaya

olmucak birseyi tekrar gundeme sokuyoruz ama su skorboardı 2018de bernabeuda yapılacagını biliyoruz dusunsenize ilki biz yapıyoruz vodafone bunu dusunmeli derim ben yani simdi bizimkilerin dertleri cok ama bi bu konuda biz burda baskı yaparsak goren arkadaslarda vardır illaki onlarda iletse bence cok guzel olur onceki sayfalarda soyledik sadece maç için değil inanılmaz bi çeşitlilik saglayabilen bir teknolojik bulus keske yapılsa
Vodafone'un statta hiçbir imzasının olmaması bence kötü. Teknolojik altyapı filan diyorlar ama bu bence yeterli değil, daha vurucu bir hediyesi olması lazım Vodafone'un.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı attila_metu

bundan sonrasını okumadım  :D

Sonrasında birşey yok zaten, çay içip stada gidiyor :)

Çevrimdışı Deniz

Hibrit çim yapılan stadlar:

Hybrid Grass

Almaty Central Stadium, Kazakhstan
Arena de Sao Paulo, Brazil
Arsenal FC Emirates Stadium, UK
Arsenal FC training academy, UK
AS Monaco FC Training Centre, France
Aston Villa, UK
AZ Alkmaar, the Netherlands
Burnley FC Turf Moor Stadium, UK
Cardiff City Stadium, UK
Donbass Arena, Ukraine
Feyenoord, the Netherlands
Grêmio, Brazil
Huddersfield Town & Giants, UK
Leigh Sports Village, UK
Liverpool FC, UK
Manchester City, UK
Mbombela Stadium, South Africa
Metalist Stadium, Ukraine
Nelson Mandela Bay Stadium, South Africa
Ocean Stadium, France
Panthessaliko Stadium, Greece
Peter Mokaba Stadium, South Africa
Royal Léopold Uccle FC, Belgium
RSC Anderlecht, Belgium
San Siro Stadium, Italy
Santos FC, Brazil
Singapore Sports Hub
St. George's Park, UK
Stade de la Beaujoire, France
Swansea FC, UK
Tottenham Hotspur WHL Stadium, UK
VfL Wolfsburg, Germany
Watford FC, UK
Wembley Stadium, UK
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı berk_bjk

Çevrimdışı WarrChief

Vodafone'un statta hiçbir imzasının olmaması bence kötü. Teknolojik altyapı filan diyorlar ama bu bence yeterli değil, daha vurucu bir hediyesi olması lazım Vodafone'un.

vodafone ingiltere bunun kaynagını saglasa bence bunu yaparlar bu sonuca nerden varıyorum bu vodafonenin arenası var  spor aktivitelerinde yatırımları var dolayısıyla türkiye subesinin ilk büyük yatırımı biz olucaz sanırım hal boyleyken bu sekilde bir atılım beklemem ben ama ingiltere işin içine girerse o zaman o vizyonla zaten hertürlü kabul ettiririz bunu:D bizimkiler bilmemkactane lcdtv koyacaklar durum bu yahu ondan kes cak bi 360 dimi:D:D:D

vestelle anlas yapsın sana orta sekerli birsey :D
[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2014, 11:12:15 WarrChief ]

Çevrimdışı Deniz

Dessonun Türkiyedeki ilk işi bizim stad olacak

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Yeni açığı Obitaş yapıcakmış, nasıl firmadır acaba @1903tolga abi :alala: :kop::kop:

Çevrimdışı Deniz

@1903tolga anıtlar kurulundan izin çıktı kardeşim sevinebilirsin  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı selta

daha önce üye olmuştum ama üyeliğim silindi/kayboldu. bugun tekrardan üye oldum.
yapılacak 360 scoreboard örneği de ben vereyim. suanda yapım aşamasında olan Krasnodar Arenada tüm tribünlerin arkası scoreboard olarak kullanılacak.

Çevrimdışı WarrChief

daha önce üye olmuştum ama üyeliğim silindi/kayboldu. bugun tekrardan üye oldum.
yapılacak 360 scoreboard örneği de ben vereyim. suanda yapım aşamasında olan Krasnodar Arenada tüm tribünlerin arkası scoreboard olarak kullanılacak.

hocam süpersin bu demek oluyorki bunun yapılması lazımki bizim stadımız hemen standart bir hal almasın farklılıklarımızla birkaç sene daha gundemde olmalıyız bunu ben istiyorum tabi onemli olan yetkililer onlarda bu kafadaysa 2-3 seneye ben bu atılımı bekliyorum

Çevrimdışı ZEKI

:hosgeldin
krasnodari obitasin yaptigini biliyormuydunuz ? ozellikle tolga kardesimize sormak lazim  :kop:

Çevrimdışı selta

hocam süpersin bu demek oluyorki bunun yapılması lazımki bizim stadımız hemen standart bir hal almasın farklılıklarımızla birkaç sene daha gundemde olmalıyız bunu ben istiyorum tabi onemli olan yetkililer onlarda bu kafadaysa 2-3 seneye ben bu atılımı bekliyorum
kesinlikle aynı fikirdeyim ama Krasnodar'da bu ekran için 15-20milyon usd civarında bir bütçe ayrıldı. bizim böyle bir bütçe ayrımamıza imkan olur mu esas problem burada başlıyor.

Çevrimdışı yigitcan1903

Kaba inşaata zor para yetiştiriyoruz
360 skorbord çok sonraları belki

Çevrimdışı quentine83

10 dakikadır yeni açığa  mel mel bakıyorum .hesap kitap yapıyorum.parça parça 1 er hafta veriyorum .ön tarafın bitmesi için en az 13-14 hafta lazım işler yolunda giderse .artık bi değişiklik görmek lazım.çok can sıkıyor orası.en azından testere kirişleri görseydik...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ahmetx

ayranımız yok içmeye,360 işi yaş ,daha sonra inşallah. :biggrinking:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı WarrChief

ayranımız yok içmeye,360 işi yaş ,daha sonra inşallah. :biggrinking:

hehehehe :iblush:

planı dursun kasadaa orta vaddede yaparız biz bunu yeterki dusunulsun ilk dusunulen planları bile ihsan bey ortalıga yayarken bunu hiç agzından kacırmadı bundan yola cıkarak ben hiç dusunulmuyor diye gundeme getiriyorum :))

Çevrimdışı Serhat Akkaya

10 dakikadır yeni açığa  mel mel bakıyorum .hesap kitap yapıyorum.parça parça 1 er hafta veriyorum .ön tarafın bitmesi için en az 13-14 hafta lazım işler yolunda giderse .artık bi değişiklik görmek lazım.çok can sıkıyor orası.en azından testere kirişleri görseydik...
Bir aya numaralıda üst kat testere kirişleri başlayacak nerdeyse, biz yeni açıkta bi tane üst kat için testere kirişi göremedik. Obitaş'ın henüz testere kirişi tecrübesi olmadığını da hesaba katarsak ordaki işleri zor. Bir kaç arkadaş Çiçekler'den destek alırlar demişti de imece usulü yapılmıyor ki stad herkes kendi işçileriyle ve kendi imkanlarıyla kendi bölümünü bitirmeye bakıyor, bazen çok iyi niyetli yaklaşıyoruz olaylara ama işin özü öyle değil maalesef.
[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2014, 11:36:36 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

Yeni açıkta nasıl testere kiriş göremiyorsunuz alt kattakiler çekiç kiriş mi  :alala:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yeni açıkta nasıl testere kiriş göremiyorsunuz alt kattakiler çekiç kiriş mi  :alala:
Ben en üst kat için diyorum. Yanlış anlaşılma olmasın.
Korku akıl katilidir.