Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6692493 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Hahahah bu kadarda zulm edilmez ki  :D
yok o değilde en çok yaş tahtaya Deniz basıyor  :evillol: verdiği ilk açıkta başına neler gelecek acaba :alala:

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

yok o değilde en çok yaş tahtaya Deniz basıyor  :evillol: verdiği ilk açıkta başına neler gelecek acaba :alala:

Necmi abi senden hiç bir şey kaçmaz zaten aman diyim arkadaşlar dikkat :D

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi senden hiç bir şey kaçmaz zaten aman diyim arkadaşlar dikkat :D
kaçırmam :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Deniz

bir led maliyeti 1 - 1,2 $ gibiymiş ve 360 için minimum 20 000 000 led gidiyormuş ışık altında görünebilmesi için led yapılması gerekir ve dediğim gibi daha önce yapılmamış bir şey buda firma içinde maliyeti arttıran bir faktördür dediğim gibi bu boyutta paneli sanırım bir tek LG yapabilir samsung bile büyük ekran tv lerinin panelini LG den alıyor dediğim gibi sponsorlukla olmaz bu iş ama Başkan sponsorlukla böyle bir şeyi halletsin helal olsun derim senin dediğin gibi 15 M$ dolar olsa onuda veremeyiz bütün stadın kaba işçiliğine o dediğin paraları harcamadık senin dediğin rakam bütün stadın kaba işçiliği prekstlar demir beton belki o parayı biraz geçer biz skorbort parasına basket arenayı yaparız hemde istediğimiz gibi bu yoklukta sokağa atılacak paradır işin doğrusu bende çok istiyorum ama bizim için çok büyük bir para
Aynen abi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Haldun

çiçekler numaralıyı prekastları içerdeki ytongları ince işcilikleri bitirir ondan sonra obitaşa yeni açıga yardıma gider  :friendship:

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abinin sopası gelecek gibi bana :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Koltuk düzeni böyle düşünülüyor sanırım  :iscrewy:

Çevrimdışı Efe

Koltuk düzeni böyle düşünülüyor sanırım  :iscrewy:
illede böyle yapacaklarsada bunun tam tersi olmalı siyah koltuklar alt katlarda olmalı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu gece beton başlar diyordum ama gelen giden yok şuana kadar numaralıda kalıplanan kolonlar bekliyor heralde yarın olacak beton :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

illede böyle yapacaklarsada bunun tam tersi olmalı siyah koltuklar alt katlarda olmalı
alt siyah olursa derinlik kaybolur stad daha yayvan görünür nasıl taraftarsınız anlamıyorum :D stad boşken çirkin görünürmüş o zaman boş bırakmayalım denmiyorda koltukları siyah yapalım deniyor 42binlik stadın boş kalacağını düşünüyorsanız 50 binlik stadı ne demeye istiyorsunuz :alala: renkler algı yönetimidir alt siyah olunca ince görünür ve stad basık bir hal alır ama alt beyaz olunca kuyu gibi olacak diklik ve derinlik ortaya çıkacakmaç başlayınca taraftar doldursun bir zahmet beni boşken oluşan görüntü ilgilendiriyor aslında siyah veya beyaz tek renk olmasını tercih ederim ama iki renk olacaksa üst siyah olmalı

Çevrimdışı Efe

alt siyah olursa derinlik kaybolur stad daha yayvan görünür nasıl taraftarsınız anlamıyorum :D stad boşken çirkin görünürmüş o zaman boş bırakmayalım denmiyorda koltukları siyah yapalım deniyor 42binlik stadın boş kalacağını düşünüyorsanız 50 binlik stadı ne demeye istiyorsunuz :alala: renkler algı yönetimidir alt siyah olunca ince görünür ve stad basık bir hal alır ama alt beyaz olunca kuyu gibi olacak diklik ve derinlik ortaya çıkacakmaç başlayınca taraftar doldursun bir zahmet beni boşken oluşan görüntü ilgilendiriyor aslında siyah veya beyaz tek renk olmasını tercih ederim ama iki renk olacaksa üst siyah olmalı

abi benim estetik düşünceme göre siyah olmalı alt kat beyaz olmasını istemiyorum açıkçası stadın boş kalmasından çok siyah koltuk beyaz merdiven benim gözüme hoş geliyor diğer söylediklerinle hiç alakası yok siyah koltuğun :) onların yerinde olsam komple siyah yapradım oda ayrı  :)
[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2014, 01:29:22 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Ben de komple siyah isterim ama beyazlar da sipariş edildi yani bu olmayacaktır.Alt siyah üst beyaz da olabilir hiç fark etmez tamamen siyah olmadıktan sonra benim için  :)

Çevrimdışı A_Aydin

+1903
Her satırına her kelimesine katılıyorum. :ok: :ok: :ok:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Aykutt

orayı salon yapmak için harcamazlar  :D bence oraya sağlam gelir getirecek bir proje planlanır Beşiktaş inşaat AŞ yi boşuna kurmadık o firma bize gelecekte çok para kazandıracak :evillol:
yeterli param olsa hisse alacağım da abi umarım ileride keşke alsaydım diye pişman olmam.

Çevrimdışı doctore

aslında tribünler komple siyah, sadece vip tribünleri ile üst kat iki sıra kırmızı olsa yeni sezon siyah formalara benzer. yada komple siyah, balkon duvarları kırmızı olsa...  :)
[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2014, 04:03:10 doctore ]
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Haldun

Çevrimdışı yigitcan1903

Siyah olsa çok nefis olacak
Üstüne muhtelif yerlere BEŞİKTAŞ,1903,BJK yazılır beyaz yazıyla
Anket isterizzz  @bjk_mabet

Çevrimdışı Haldun

toplu konut idaresi başkanlığı stadına baktım da şimdi stadın bitmemiş hali stadın bitmiş halinden kat kat daha güzel  :lol:

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese Günaydın ,

Bu hafta icraat olacaksa bile bizi tatmin etmeyecek gibi , sadece paletli çalışıyor adam gibi . o da neredeyse bitirecek kapalıyı . Kapalı bitince her türlü maç izlenir oradan çimi koysunlar bari olimpiyat çilesi çekmeyelim  :ebebe:

Çevrimdışı ahmetx

toplu konut idaresi başkanlığı stadına baktım da şimdi stadın bitmemiş hali stadın bitmiş halinden kat kat daha güzel  :lol:
1.sebebi çatı kaplaması,2.sebebi saçma sapan merdiven yolları 3.sebebi iğrenç kırmızı tonundaki koltuklar :tabe:

@Necmi abi ve @Efe bari siz yapmayın inşaat bölümünde değilde öneri ve istek bölümünde dile getirseniz koltuk renk ve dağılımı hakkındaki düşüncelerinizi :D

http://besiktasarena.com/index.php?topic=900.0

^^
[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2014, 10:01:47 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yldrmaydn

360 derece skorbord için çok kaba sayılabilecek bir hesaplama yapmıştım ben. biraz piyasa araştırması yaparaktan. tek parça panel değil de birleştirerek oluşturulacak bir skorbord iyi kalite olunca 8-10 milyon dolar arası bir fiyata geliyor. tabi toptan alım indirimi hesaplanmadığı gibi kurulum da hesaplanmadı. birbirlerini götüreceklerini varsayarsak biraz bjk ismi biraz işin reklam boyutu vs desek en iyi kalitesi 10 milyona yapılabilir. şu aşamada o kadar para verilebilir mi bilmiyorum ama yapılabilirliği var tabi. belki realin anlaşmasını takip edip (ki samsungdur muhtemel) rakip bir firmayla anlaşılarak yapılabilir. ilk 360 skorbord samsung değil lg ya da sharp'tı demek de önemli bir reklamdır neticede.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Haldun

1.sebebi çatı kaplaması,2.sebebi saçma sapan merdiven yolları 3.sebebi iğrenç kırmızı tonundaki koltuklar :tabe:

@Necmi abi ve @Efe bari siz yapmayın inşaat bölümünde değilde öneri ve istek bölümünde dile getirseniz koltuk renk ve dağılımı hakkındaki düşüncelerinizi :D

http://besiktasarena.com/index.php?topic=900.0

^^
aynen çatı ve koltuk rengi çok etkliyor o stadı bizim çatı demir yıgını olmayacak ayriyeten katılıyorum kolutuk düzeni hakıkında yönetimin bi oylama gibi bişe yapması lazım bari koltuk hakkında ki düzenlemeler için taraftara danışılsın taraftara hiç danışılmadı

Çevrimdışı berk_bjk

evet o daha maliyetli zaten bizim stada yapılırsa ondan yapılır bunu örnek olsun diye koydum :).O sponsor için daha çok ses getirir

Herhangi bir resim var mı bununla ilgili ben bulamadım