Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6693650 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı asyakartalı

montpellier'in stadı aşırı yağıştan dolayı pertingen şıtrayze olmuş  :o_o:

Çevrimdışı Efe

360 olmazda ilerde olacakmış gibi statik hesapları yapılır ama bizim hiçbir zaman o parayı verebileceğimizi sanmıyorum ona harcanacak parayla basket arena birde üstüne voleybol takımımız için bir arena yaparsın

katılıyorum abi kimsenin skorboarta bakacak hali olmuyor maç zamanı boşa harcanacak para olur salon ve transfer için kullanılsın paralar daha önemli olmazsa olmazlarımız saha ve çatıydı onlarda 1.sınıf olarak yapılacak zaten daha ne olsun :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

kamera gece çekimi normale dönmüş bakalım fışkırtıcılar gelecek mi bu gece kolonlar için :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan mansız

Sivas maçını deplasmanda oynayalım. Aksi halde zaten bize yer göstermek zorundalar. Bence en iyisi Sivas maçını deplasmanda oynamak

Çevrimdışı Efe

Sivas maçını deplasmanda oynayalım. Aksi halde zaten bize yer göstermek zorundalar. Bence en iyisi Sivas maçını deplasmanda oynamak

bencede hatta tüm maçları deplasmanda oynasak iyi alıştı takım deplasmanda maç oynamaya 2.yarıda da içeride oynarız havalarda güzelleşir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yağmur başladı ilginç hava raporu yağmur göstermiyor ama yağıyor şuan :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

Elemanın biri kapalıda volta atıp duruyor :alala: :alala:

Çevrimdışı Deniz

360 olmazda ilerde olacakmış gibi statik hesapları yapılır ama bizim hiçbir zaman o parayı verebileceğimizi sanmıyorum ona harcanacak parayla basket arena birde üstüne voleybol takımımız için bir arena yaparsın
Yapan firmayı sponsor yaparsak cebimizden para çıkmaz @Necmi abi :D.Türkiyenin ilk ve tek Akıllı stadyumuna en akıllı tvyi yapan firmanın iyi reklamı olur ..Bir de scoreboard üstüne reklamını koyar tamamdır .lg,samsung,hp,philips,sony vs gibi
 :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı berk_bjk

Yapan firmayı sponsor yaparsak cebimizden para çıkmaz @Necmi abi :D.Türkiyenin ilk ve tek Akıllı stadyumuna en akıllı tvyi yapan firmanın iyi reklamı olur ..Bir de scoreboard üstüne reklamını koyar tamamdır .lg,samsung,hp,philips,sony vs gibi

Bu 360 scoreboard'un bir de tüm stadı kaplayan kenarlarda olan versiyonu vardı onun maliyeti daha mı fazladır acaba?

Çevrimdışı Deniz

Bu 360 scoreboard'un bir de tüm stadı kaplayan kenarlarda olan versiyonu vardı onun maliyeti daha mı fazladır acaba?
evet o daha maliyetli zaten bizim stada yapılırsa ondan yapılır bunu örnek olsun diye koydum :).O sponsor için daha çok ses getirir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Vodafone Arena 08.10.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.100
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı WarrChief

katılıyorum abi kimsenin skorboarta bakacak hali olmuyor maç zamanı boşa harcanacak para olur salon ve transfer için kullanılsın paralar daha önemli olmazsa olmazlarımız saha ve çatıydı onlarda 1.sınıf olarak yapılacak zaten daha ne olsun :ok:

neden canım cag ilerliyor durmuyorki yerinde o sekilde toplarsın 40bin kişiyi 3d filmi acar izlersin  daha bircok sey tasarlanabilir bir kere 15milyon vermek var 10yıl getirisiyle yasamak var:)) bence dusunulmeliden cok planlaması klubun kasasında olmalı

Çevrimiçi Necmi

360 derken bunu kastetmedim bu yapılabilir ama 360 şaka değil 25-30 M $ ın altında tutmaz yapılmış bir örneği yok ilk olan her zaman gereksiz pahalıdır bu çapta ve kalitede ekranı LG ye yaptırabilirsin neden sponsor olsun neden reklam ihtiyacı duysun zaten yaptırmak isteyen onun kapısını çalacak :D

Çevrimdışı Deniz

Teşekkürler @TimeLapse  :claps:

Timelapseye göre şu an çalışanlar %30-40 oranında iş başı yapmış anlaşılan.3-4 gün içinde eski sayımıza ulaşırız muhtemelen

Çevrimdışı Deniz

360 derken bunu kastetmedim bu yapılabilir ama 360 şaka değil 25-30 M $ ın altında tutmaz yapılmış bir örneği yok ilk olan her zaman gereksiz pahalıdır bu çapta ve kalitede ekranı LG ye yaptırabilirsin neden sponsor olsun neden reklam ihtiyacı duysun zaten yaptırmak isteyen onun kapısını çalacak :D
@Necmi abi sen yapma bari bunu kast etmediğini biliyorum bunun üstünde reklam var diye göstermek istedim  :iblush: .Bizimki daha maliyetli olacaktır ama üretici firma nerdeyse %100 kar koyduğu için öyle miktarlar çıkıyor.Eğer sponsor olursa 15 milyon dolar gibi bir fiyata firmaya mal olur.Yine çok yüksek bir miktar ama olsun adamlar her maç reklamını yapacak bunu da ötesinde uluslar arası reklamları olacak :D

Çevrimdışı TØLGA

arkadaşlar hakkımda cıkan haberler asılsızdır bu haberleri yapanlar faiktir iyi aksmlr teşkürler  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

arkadaşlar hakkımda cıkan haberler asılsızdır bu haberleri yapanlar faiktir iyi aksmlr teşkürler  :bandit:
tolga yeni açıkta hafriyat bitti haberin olsun  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi sen yapma bari bunu kast etmediğini biliyorum bunun üstünde reklam var diye göstermek istedim  :iblush: .Bizimki daha maliyetli olacaktır ama üretici firma nerdeyse %100 kar koyduğu için öyle miktarlar çıkıyor.Eğer sponsor olursa 15 milyon dolar gibi bir fiyata firmaya mal olur.Yine çok yüksek bir miktar ama olsun adamlar her maç reklamını yapacak bunu da ötesinde uluslar arası reklamları olacak :D
bir led maliyeti 1 - 1,2 $ gibiymiş ve 360 için minimum 20 000 000 led gidiyormuş ışık altında görünebilmesi için led yapılması gerekir ve dediğim gibi daha önce yapılmamış bir şey buda firma içinde maliyeti arttıran bir faktördür dediğim gibi bu boyutta paneli sanırım bir tek LG yapabilir samsung bile büyük ekran tv lerinin panelini LG den alıyor dediğim gibi sponsorlukla olmaz bu iş ama Başkan sponsorlukla böyle bir şeyi halletsin helal olsun derim senin dediğin gibi 15 M$ dolar olsa onuda veremeyiz bütün stadın kaba işçiliğine o dediğin paraları harcamadık senin dediğin rakam bütün stadın kaba işçiliği prekstlar demir beton belki o parayı biraz geçer biz skorbort parasına basket arenayı yaparız hemde istediğimiz gibi bu yoklukta sokağa atılacak paradır işin doğrusu bende çok istiyorum ama bizim için çok büyük bir para

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 08.10.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.100
Eline sağlık  :ok:

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi murat

montpellier'in stadı aşırı yağıştan dolayı pertingen şıtrayze olmuş  :o_o:

montpelier nerede oynayacak? onlarında bir başakşehir i (pointe ville) stadı ve altın çocuk göksel gümüsdağı varmı acaba ?

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

tolga yeni açıkta hafriyat bitti haberin olsun  :bandit:

Hahahah bu kadarda zulm edilmez ki  :D

Çevrimdışı TØLGA

Hahahah bu kadarda zulm edilmez ki  :D
stadyumda bir hareket yok fotoda gelmiyor pek bana sarmaya başladılar  :by2:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

stadyumda bir hareket yok fotoda gelmiyor pek bana sarmaya başladılar  :by2: