Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6692921 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

boşuna stad arayıp durmayın süperlig takımları stadları dışında passo yok süperlig takımının olmak zorunda

Çevrimdışı Serhat Akkaya

boşuna stad arayıp durmayın süperlig takımları stadları dışında passo yok süperlig takımının olmak zorunda
Tam ben yazacaktım abi noktayı koymuşsun :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serkan7738

Kayseri Kadir Has' a gelin kapımız sonuna kadar açık :)

Çevrimdışı Abdullah

Ankara olmaz mı @Necmi abi Cavcav sorun çıkartır mı  :alala:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

En iyisi kadıköy. zorlasınlar şartları. :)

Çevrimdışı kyiv

İzmit İsmet Paşa'ya ne dersiniz?20 binlik babalar gibi stat. İstanbul ile arası 100 km veya 1 saat. Hepsinden önemlisi benim için süper olur ev ile arası 500 metre  :) bu uğurda passo lig lanetini bile alırız :)

Çevrimdışı ahmett.67

Dilerim yakın bir gelecekte bize statlarını vermeyen pek muhterem klüplerin zemini tarla gibi olur da , kapımıza gelip bizim stadta oynamak için yalvarırlar. Beddua gibi oldu ama bizi bu hale onlar getirdi. :s20:

Çevrimdışı Volkan Başaran

ptt ligi takımlarıda passodan yararlanıyor..

Ayrıca geçici çözüm bulunabilir. Fenerbahçe satıyor işte henüz stadı passo için uygun olmasada
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı SDemirsoy

zeytinburnu nesi olmuyor mis gibi stat bence orda oynayalım banada çok yakın :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Dilerim yakın bir gelecekte bize statlarını vermeyen pek muhterem klüplerin zemini tarla gibi olur da , kapımıza gelip bizim stadta oynamak için yalvarırlar. Beddua gibi oldu ama bizi bu hale onlar getirdi. :s20:
Kin tutmaya gerek yok... Her kar yağdığında nasılsa maçları ertelenecek, çatır çatır çatlayacaklar

Çevrimiçi Necmi

zeytinburnu nesi olmuyor mis gibi stat bence orda oynayalım banada çok yakın :D
bizede yakın  :D olimpiyata göre :bandit:

Çevrimdışı SDemirsoy

bizede yakın  :D olimpiyata göre :bandit:
o zaman Zeytinburnu olsun abi 16.000 kişilik çok güzel stat :)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Volkan Başaran

Stadı bile Zeytinburnu'na yapacaktık az kalsın  :biggrinking: :biggrinking:

Kazlıçeşme Arena  :lol:
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı WarrChief

eski açık arkadaki duvar ile arada bırakılan açıklık burada net görünüyor arkadaşlar merak edenler için.

bana sorarsan duvarı koruma mesafesi gibi geliyor cok kucuk değilmi o projedeki sanki daha heybetli gibiydi

Çevrimdışı WarrChief

http://msaatchi.com/en/movie/21/fb

çatının yapılışı bu şekilde olacak sadece görünüm biraz değişebilir yeni simülasyonda saha ve tribün bölümünde bulunun çelik taşıyıcılar ilk konacaklar onların üstünede orta yuvarlakta bulunan çelikler yerleştirilip birleştirilecekler prekastlar bittikten sonrada çelik halatlarla sütünlara bağlantıları yapılacak bu halatların altınada tahtalar serilecek prekastlara zarar verilmemesi için çatı çok çabuk bi şekilde havaya kaldırlabilir bu iz inşaatın elinde olan bişey :ok:

havaya kalktıktan sonra kedi yolları gelecek işte beni endişelendiren nokta orası çnk bizim beklediğimiz 360 gibi sistemler için baya saglam bir altyapı yapıalacaktır ve diyelimki 60 kucuk parcayı birleştirme soz konusu olsa bu baya zaman kaybettirecektir dolayısıyla çimde aksar:((( ve cok tehlikeli bunu izlemiştim çnk
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2014, 18:26:54 WarrChief ]

Çevrimdışı yigitcan1903

Maç olimpiyatta da oynanamıyor artık mecburen Sivasta oynatılacak herhalde

Çevrimdışı Efe

havaya kalktıktan sonra kedi yolları gelecek işte beni endişelendiren nokta orası çnk bizim beklediğimiz 360 gibi sistemler için baya saglam bir altyapı yapıalacaktır ve diyelimki 60 kucuk parcayı birleştirme soz konusu olsa bu baya zaman kaybettirecektir dolayısıyla çimde aksar:((( ve cok tehlikeli bunu izlemiştim çnk
Stadta 360 skorboart olmayacak bana sorarsaniz cati videodaki gibi kalkacak ve ustu ortulecek skorboardlarda yanlarda olacak baska turlu olacagini sanmiyorum suan icib tek hedef stadi acmak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

111 yillik klube stat bulmak oncelikle genclik ve spor bakanliginin yukumlulugundedir. Ulkedeki tum statlarin sahibi bakanliktir. Sonrasinda TFF duzenleyici kurum olarak stadı bulmak zorundadir. Hic kimse bu stad bizim vermiyoruz deme luksune sahip olamaz. Aslinda cozum basit, 1 mac Toki Arena, bir mac Kadıkoy ve bir mac olimpiyat boylece hic bir stada yukte olmaz. Zaten derbi maclari ve avrupa maclari mecburen olimpiyatta olacak. Tum sezon boyunca geriye kalan mac sayisi su an icin 12, Bahsedilen statlara dagilimida 4 tane. 4mac icin cikarttiklari rezalete bakin.  :olmaz :olmaz Turkiye kupasi maclari basladigi zamanda kasimpasa veya belediyenin stadi, belki zeytinburnu gebze bile dusunulebilir.

Çevrimiçi Necmi

Stadta 360 skorboart olmayacak bana sorarsaniz cati videodaki gibi kalkacak ve ustu ortulecek skorboardlarda yanlarda olacak baska turlu olacagini sanmiyorum suan icib tek hedef stadi acmak :)
360 olmazda ilerde olacakmış gibi statik hesapları yapılır ama bizim hiçbir zaman o parayı verebileceğimizi sanmıyorum ona harcanacak parayla basket arena birde üstüne voleybol takımımız için bir arena yaparsın

Çevrimiçi Necmi

111 yillik klube stat bulmak oncelikle genclik ve spor bakanliginin yukumlulugundedir. Ulkedeki tum statlarin sahibi bakanliktir. Sonrasinda TFF duzenleyici kurum olarak stadı bulmak zorundadir. Hic kimse bu stad bizim vermiyoruz deme luksune sahip olamaz. Aslinda cozum basit, 1 mac Toki Arena, bir mac Kadıkoy ve bir mac olimpiyat boylece hic bir stada yukte olmaz. Zaten derbi maclari ve avrupa maclari mecburen olimpiyatta olacak. Tum sezon boyunca geriye kalan mac sayisi su an icin 12, Bahsedilen statlara dagilimida 4 tane. 4mac icin cikarttiklari rezalete bakin.  :olmaz :olmaz Turkiye kupasi maclari basladigi zamanda kasimpasa veya belediyenin stadi, belki zeytinburnu gebze bile dusunulebilir.
bu işler böyle olmuyor ibb ye biz stadımızı vermedik onlarda gitti olimpiyatta oynadı yıllarca o takımın olimpiyatta çektiği çileyi düşünüyormusunuz genede iyi direnç göstermişler boş verin başka stadları gider 3 maç yaparsın sonra hayatın boyunca gebe kalırsın ne gereği var çıkarız paşalar gibi olimpiyatta oynarız bu senede orda kupayı kaldırırız bundan daha keyifli bir şey olurmu gs orda kümeye düşecekti nerdeyse büyük takımsak her yerde büyük takımız yeterki kimseye gebe kalmayalım biz geçen senede şampiyon olurduk hiç bir sene olmadığı kadar üstümüze oynadılar bizim orda alacağımız her başarı birilerini karşımızda biraz daha küçültür. Tek yapacağımız takımımıza destek olmak

Çevrimdışı A_Aydin

360 olmazda ilerde olacakmış gibi statik hesapları yapılır ama bizim hiçbir zaman o parayı verebileceğimizi sanmıyorum ona harcanacak parayla basket arena birde üstüne voleybol takımımız için bir arena yaparsın
Yeni salon yapıldığında Akatlar da voleybol salonumuz olur.Şuan hentbol maçlarını oynadığımız salon yıkılıp tekrar dört tarafı tribünlü bir hentbol salonu yapılabilir yer müsait mi bilmiyorum ama.

Çevrimiçi Necmi

Yeni salon yapıldığında Akatlar da voleybol salonumuz olur.Şuan hentbol maçlarını oynadığımız salon yıkılıp tekrar dört tarafı tribünlü bir hentbol salonu yapılabilir yer müsait mi bilmiyorum ama.
orayı salon yapmak için harcamazlar  :D bence oraya sağlam gelir getirecek bir proje planlanır Beşiktaş inşaat AŞ yi boşuna kurmadık o firma bize gelecekte çok para kazandıracak :evillol:

Çevrimdışı ilhan

Demir ustaları  hala çalışıyorlar galiba