Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6693493 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı selçukaras

:aman:

hoşgeldin. abi nerelerdesin gözümüz yollarda kaldı.

şu an staddamısın :))))) herhalde yarın başlıyor işler.

eski açıkla numaralı ne zaman bağlanacak, bi bu eksik kaldı hayatımız da :))))))

ysariusta

• Ziyaretçi

@bjk_mabet tarihi duvar ne zaman yıkılır. Berlin duvarı gibi oldu maşallah

ysariusta

• Ziyaretçi

hoşgeldin. abi nerelerdesin gözümüz yollarda kaldı.

şu an staddamısın :))))) herhalde yarın başlıyor işler.

eski açıkla numaralı ne zaman bağlanacak, bi bu eksik kaldı hayatımız da :))))))
He valla onuda sormak iyi oldu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İyi dinlensin emekçilerimiz sonrada müthiş bir geri dönüş olsun. :ok:
Obitaş'tan bi cacık olmaz onu gördüm :) Şu bayramda bile 10 gün izin vermesinden belli. Zaten programdan oldukça gerideler iyice geride kalıyorlar. Dinlenmek emekçilerin hakkı ama Obitaş'ın değil  :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

Obitaş'tan bi cacık olmaz onu gördüm :) Şu bayramda bile 10 gün izin vermesinden belli. Zaten programdan oldukça gerideler iyice geride kalıyorlar. Dinlenmek emekçilerin hakkı ama Obitaş'ın değil  :)
Artik son 3 ay onlar icin benim verdigim sure bitireceklerine inanıyorum 90 gunde pazartesiden itibaren 90 sayicam obitas icin ciceklerde ayni surede numaraliyi bitirecektir pazartesiden itibaren şafak 90 diyecegim :icool: :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Artik son 3 ay onlar icin benim verdigim sure bitireceklerine inanıyorum 90 gunde pazartesiden itibaren 90 sayicam obitas icin ciceklerde ayni surede numaraliyi bitirecektir pazartesiden itibaren şafak 90 diyecegim :icool: :D
90 günde ancak prekastları döşenecek hale getirebilirler diye düşünüyorum. Umarım yanılırım..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Salih A.

90 günde ancak prekastları döşenecek hale getirebilirler diye düşünüyorum. Umarım yanılırım..
zaten efen nin 90 gün hedefi kaba inşaatın bitmesine 90 gün inş. aralık 15 gibi çatıya başlanabilirse harika olur
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Deniz

Çatıya ocaktan önce başlamamız zor bence daha kaba + prekast işi var.Bu arada Akyazı apartmanında kaba büyük oranda bitmiş stad beleş olunca bitiyor tabi  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Çatıya ocaktan önce başlamamız zor bence daha kaba + prekast işi var.Bu arada Akyazı apartmanında kaba büyük oranda bitmiş stad beleş olunca bitiyor tabi  :bandit:
köşelerde testere kirişleri çok aralıklı yapmışlar köşeler çok köşeli dönecek emin olun çok kötü bir stadyum yapılıyor para harcıyorsun bari adam gibi yap

Çevrimdışı A_Aydin

2-3 gündür takip edemiyordum.Yeni farkettim canlı yayın da siyah-beyaz olmuş.Abi renkli görüntü bizi bozar zaten iyi olmuş böyle.

Çevrimdışı Efe

2-3 gündür takip edemiyordum.Yeni farkettim canlı yayın da siyah-beyaz olmuş.Abi renkli görüntü bizi bozar zaten iyi olmuş böyle.
yok yayın sabah normal gece böyle oluyor düzeltilmeli gece hiç bişey görünmüyor yarın düzelir inşallah :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

prekastlar biten bölümlerle orantılı gidiyor prekast çok zaman kaybına yol açmaz yeterki tribün bölümünün kabası bitsin verdiğim 90 gün prekast dahil değil çiçekler ve obitaşın bitirmesi gereken süredir prekastta onların bitişine göre kısa sürede bitecektir çatının parçaları biten bölümlerde birleştirilmeye başlanabilir özellikle orta bölümdeki yuvarlak en çok uğraştıran bölüm orası daha sonrada biten sütunlardan yuvarlağa doğru çelik kabloları serecekler bunlar sene bitmeden başlarsa prekast şubatta bitsin sıkıntı değil 2 ay kazanırsın çatıyı kaldırmak için bence bu şekilde olacak çatı elemanları yıl sonu gelecek bence :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Prekast işi vakit kaybettirmez bence eski açık'tan düşünürsek orası biterkenden paletli hemen geçip takmaya başlayacak zaten alt katların bir kısmını küçük vinç şimdiden takmış,bölge bölge biten kısımlarda prekast takılıyor,prekast'tan önce düşünmemiz gerek Ocak ayına kaba inşaat'ın bitip bitmeyeceği.

Çevrimdışı sabriozyurt

Biraz daha paramiz olaydi da numaraliyi 3. bir firmaya vereydik, ocak ayina kalmazdi kaba. Cicekler toplanmaya baslamist, eski acik ile numarali butun bir sekildeydi simdi.
Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimdışı Efe

http://www.bursa.bel.tr/yeni-stadyum-yeni-sezona-hazir/haber/17971/

stadtaki son durum yeni sezona bizle beraber açılacak timsah arena türkiye 2 harika stad kazanıyor :ok:

stadtaki son durum videosuda haberde mevcut çatıyıda görmek seyretmek isteyenler için :ok:
[ Son Düzenleme: 07 Ekim 2014, 22:07:47 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Biraz daha paramiz olaydi da numaraliyi 3. bir firmaya vereydik, ocak ayina kalmazdi kaba. Cicekler toplanmaya baslamist, eski acik ile numarali butun bir sekildeydi simdi.

Firma sayısını artırmak hızı artırmaz bence,öyle bir para olsa zaten daha çok emekçi çalışabilirdi.

Çevrimdışı pascal26

ntvsporda şu an Totenham maçı geniş özeti başladı.

Çevrimiçi murat

3.firmaya verseydik ve çok hızlı yapılsaydı birşey farketmezdi sorun zaten yeni açığın yavaş gitmesi

Çevrimiçi Necmi

numaralıda problem yokki çok hızlı ilerliyor üçüncü bir firma daha çabuk yapamazdı birde sonuçta vereceğin para belli üçüncü firmaya daha fazla ödemiş olmazsın aynı paraya mâl olur stadın bitim süresini belirleyecek olan yeni açıktır yeni açık bittiğinde kaba bitmiş olur

Çevrimdışı Ekrem