Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6692916 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yavvuzz

Herkesin bayramı mübarek olsun . Bayram izninden sonra stadımız bitene kadar durmak yok. Tahminimce çiçekler obitaşdan önce bitirip , obitaşa yeni açık için bi el atıcaklar . Kaba bitiş tahminim 7 Ocak ...

Çevrimdışı Zoro

Eski açıkta kamera önünde çalışma var

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

Calismalar suruyor suan numaralida dun kolonlarin demir iskeletlerini koymuslar suan eski aciktada ayni islem uygulaniyor demirciler demir oruyor sahada :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı F1RAt

Arkadaslar selamlar, uzun zamandir sizleri zevkle takib ediyordum, sonunda araniza katilmak istedim ve uye oldum. Oncelikle hepinize cok cok tesekkur ediyorum, cok degerli bir is yapiyorsunuz, ben ve benim gibi insanlari mabedimiz hakkinda aydinlatiyorsunuz.

Madem uye olduk, o zaman hemen uzun zamandir kafama takilan bir soruyu sormak istiyorum. Bu yerlestirilen prekastlara yakindan bakildigi zaman, iki prekast'in birlestigi yerde bosluklar goruluyor. Bu bosluklar doldurulacak mi, doldurulacak ise nasil olacak? aksi bir durumda, oralari cekirdek kabuklari ve sigara izmaritleri doldurur ki, bu da cok cirkin bir goruntuye sebebiyet verir, temizlenmesi de ekstra masrafa yol acar.

Umarim yanitlarsiniz, hepinize tekrardan cok tesekkur ederim.

Çevrimdışı Deniz

Arkadaslar selamlar, uzun zamandir sizleri zevkle takib ediyordum, sonunda araniza katilmak istedim ve uye oldum. Oncelikle hepinize cok cok tesekkur ediyorum, cok degerli bir is yapiyorsunuz, ben ve benim gibi insanlari mabedimiz hakkinda aydinlatiyorsunuz.

Madem uye olduk, o zaman hemen uzun zamandir kafama takilan bir soruyu sormak istiyorum. Bu yerlestirilen prekastlara yakindan bakildigi zaman, iki prekast'in birlestigi yerde bosluklar goruluyor. Bu bosluklar doldurulacak mi, doldurulacak ise nasil olacak? aksi bir durumda, oralari cekirdek kabuklari ve sigara izmaritleri doldurur ki, bu da cok cirkin bir goruntuye sebebiyet verir, temizlenmesi de ekstra masrafa yol acar.

:hosgeldin .prekastlarin arasi prekast kaplamasi ile doldurulabilir.ya da en amatorcesini dusunursek silikonla doldurabiliriz o konuda endise etmeyin :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Bugun fotoya gidecek arkadas araniyor mustafa duy sesimizi :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

:hosgeldin
Kapatici bir malzemeyle kapatilir muhakkak merak etmeyin daha var o zamana
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mazi

Selam arkadaşlar, geçen hafta spor yazarı Fatih doğan ın yakın zamanda Beşiktaşın sponsor açıklaması olacak, herkes görecek nasıl sponsorluk yapılır demişti. Bu anlaşma sonrası stad ivme kazanacak dedi. Benim aklıma tribün sponsorluğu geldi birde başkan haftaya veloybol şubesi için sponsor görüşmesi bitecek demişti. Sağlım bi firma ile mesela  Denizbank vs ikisi bir arada bi anlaşma yapılma ihtimali olsa süper olur. Bu konuları merak eden , takip  eden varmı ., bilgisi olan detay verebilirse çok sevinirim.

Çevrimdışı Efe

Selam arkadaşlar, geçen hafta spor yazarı Fatih doğan ın yakın zamanda Beşiktaşın sponsor açıklaması olacak, herkes görecek nasıl sponsorluk yapılır demişti. Bu anlaşma sonrası stad ivme kazanacak dedi. Benim aklıma tribün sponsorluğu geldi birde başkan haftaya veloybol şubesi için sponsor görüşmesi bitecek demişti. Sağlım bi firma ile mesela  Denizbank vs ikisi bir arada bi anlaşma yapılma ihtimali olsa süper olur. Bu konuları merak eden , takip  eden varmı ., bilgisi olan detay verebilirse çok sevinirim.
Sponsorluk anlasmalariyla ilgili herangibi aciklama yada duyum yok :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mazi

Birde Mabet arkadaşımız veya bilenler Necmi abi felan aşağıdaki konularda aydınlatırsa sevinirim
1.Eski açık üst kat merdiven kirişleri stadı dıştan çevreleyen sütunlara yaslanıyor mu kapalıdaki gibi? Yaslanmıyorsa boşluk ile sonradan eski açık izinle kulelerin üstünde çıkarılabilir mi 5 basamak daha .
2.loca ve vip satışları be durumda halen satılmayan loca varmı?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ekim 2014, 12:58:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Tarihimizi detaylarıyla öğrenmek isteyenler için Şeref Bey konusunu oluşturduk buradan ulaşabilirsiniz arkadaşlar

http://besiktasarena.com/index.php?topic=450.msg73446#new
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı WarrChief

Doğru her fırsatta stadlar devletin diyorsan ve ben o stada parayla giriyorsam devlet bana hizmet satıyor demektir hizmeti satıyorsan yapacaksın bu kadar basit ya stadları takımlara ver hizmeti onlar sağlasın yada benim diyorsan sen sağla benim vergimle stad yapıyorsun sonra bunun kullanımı için benden para alıyorsun o zaman karşılığında en iyisini vermek zorundasın zaten bu işleri anlamadım gitti ben bana hizmet etmen için vergi ödüyorum sen bana hizmet için yol hastane yapıyorsun sonra oraları kullanmam için benden tekrar para alıyorsun yok hizmet giderleri diyorsan ortada göründüğü gibi bir hizmette yok bu arada hükümet sempatizanı arkadaşlar hemen atlamasın eleştirdiğim hükümet değil devletin kendisi bu siyasi parti dönemide değil tüm dönemler için konuşuyorum

devlet bircok kıyagıda geçiyor yalnız kluplere:)) bence herseyi onlardan beklememeliyiz, bizimkiler gerekliliklerini yerine getirsin sonra istesinler :)) dolayısıylada

örnekler o kadar cokki devlet sponsor oluyor heryere:))  klupler carcur yiyor paraları sonra sucu at devlete:))

savunma yok ben hukumeti hiçmi hiç sevmem ama buda bir gerçek
[ Son Düzenleme: 07 Ekim 2014, 13:05:33 WarrChief ]

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Çiçekler hızlı bir giriş yapıp hemen önümüze kolon demirlerini dikti,yeni açıkta çalışmalar başladımı yoksa daha emekçiler gelmedimi?

Çevrimdışı ilhan

:hosgeldin

Çevrimdışı Efe

Numarali ve eski acikta calismalar suruyot suan kolonlari dikiyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Çiçekler hızlı bir giriş yapıp hemen önümüze kolon demirlerini dikti,yeni açıkta çalışmalar başladımı yoksa daha emekçiler gelmedimi?
Yeni acik hafta basini bekleyecek goruntuye gore
Şampiyon Beşiktaş JK

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Yeni acik hafta basini bekleyecek goruntuye gore

İyi dinlensin emekçilerimiz sonrada müthiş bir geri dönüş olsun. :ok:

Çevrimiçi Necmi

:hosgeldin aslında boşluk yok orda birbirine çok yakın temas var oralar derzle doldurulmaz yapısı gereği sürekli haraketli olacağı için derz dolması ters tepki yapar prekastların kenarlarının kırılmasına sebep olacağı gibi kırılmasa bile derzler kısa sürede atar zaten o görüntü koltuk arkalarında kalacak görünmeyecek diğer stadlara bakınca bizimkiler oldukça temiz yapılıyor

Çevrimiçi Necmi

devlet bircok kıyagıda geçiyor yalnız kluplere:)) bence herseyi onlardan beklememeliyiz, bizimkiler gerekliliklerini yerine getirsin sonra istesinler :)) dolayısıylada

örnekler o kadar cokki devlet sponsor oluyor heryere:))  klupler carcur yiyor paraları sonra sucu at devlete:))

savunma yok ben hukumeti hiçmi hiç sevmem ama buda bir gerçek
sorun orda işte kıyak geçmesin sponsorda olmasın bu devletin işi değil ve ayrımcılığı getirir esas yapması gereken asli görevini yapsın bu yeter birilerini ihya ederken diğerlerinielinin tersiyle itmesin devlet herkesin devleti 3 yılda bir birilerinin vergisi sıfırlanmasın birilerine örtülü ödenekten paralar akmasın devlet işi değil bunlar bunun yerine yapması gerekli olan ama yapmadığı bir sürü şey var onlara fon ayırsın spor alanlarının ıslahı alt yapının güçlendirilmesi sporun ilk okula kadar girmesini sağlamak ve bunu profesyonelce planlarla yapmak devletin işi kalkıp kulüplere sponsor olacağına bunları yap 70 milyonluk ülkede sporcu çıkmıyor bu devletin sorumluluğu büyük illerde her ilçede küçük illerde en az birer tane çok amaçlı spor tesisi olmalı ve sürekli teşvik edilmeli ve bunlar ihtiyaca göre zamanlada arttırılmalı birilerinin stadını taşıyıp bu işi ticari olarak ele alma stadın yerini değerlendirdim hem para kazandım hem yeni stad yaptım deme senin işin ticaret yapmak değil sen gelirini zaten vergilerle elde ediyorsun doğru politikalarla doğru adımları at

Çevrimdışı Erol Akçınar

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Erol Akçınar

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Erol Akçınar