Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6694295 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı WarrChief

besiktasta bir dönüşüm söz konusuymus yani yeni bir planlamayla donusum yapılıcakmıs

bu vesileyle bizde su yolları genisletilmesini isteyip ne bileyim bu vasıtaylada kapasite arttırımını kolaylamıs oluruz bunu birilerinin kulagına kacırmak lazım:D

Çevrimiçi murat

Valla bende hibrit cim olcak diye hava atip duruyorum olmazsa isyeannnnnnnnnnnnnnn... :busted_cop:
Kaç para lan bir flüt(hibrit) :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi bu bilgilerin kaynağı nedir ? Ciddi ciddi bizim sahamızda hibrit çim olacak yani kesin olarak ?  :D
kaynakmı soruyorsun defalarca açıklandı en son açıklayanda İhsan beydi yanlış bilmiyorsam 3-4 ay önce ingiltereden çim için uzmanlar geldi bunuda mabet açıklamıştı sanırım o zamanlar forum taşıma dönemiydi gerekli ilgiyi görmedi :D burdada bana kaynak soran ilk kişi sensin :bandit: @Anıl sonradan fikir değişirmi bilmem ama burda doğru olmayan bir bilgi verilmez bazen karar değişiklikleri oluyor aldığımız bilgi taça çıkıyor ama burda stadla ilgili her bilgi direk kaynağından gelir

Çevrimiçi Necmi

Abi 8 gün izin çok değil mi? Obitaş'ın bi kastı falan olmasın.
memleketine giden emekçiler için çok değil aylardır burdalar ailelerini görmemişler gitsinler özlem gidersinler dinlensinler kafaları orda olan yorgun vücutların bize hayrından çok zararı olur dikkatsiz çalışma hataları ve kazaları beraberinde getirir geldiklerinde daha yüksek verim alınır Obitaşın nasıl bir kastı olabilirki bir an önce bitsin diye bizden fazla istiyordur ne kadar uzun sürerse maliyetide o kadar fazla olur bu onlar için zarardır merak etmeyin izin verilirken her şart düşünülüyordur keyiflerine göre davranmazlar geçtiğimiz iki üç ay emekçileri çok yoğun çalıştı biraz dinlenmelerini istemişlerdir artık bundan sonra finale kadar mola yok :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Butun superlig sahalarina bu sistem uygulanmali 1kere yapilacak nede olsa devlet herseye para buluyor madem yeni stad yapiyor yaptigi stadlarda hibrit cim kullansin bizde kendimiz yapiyoruz
[/quote
Butun superlig sahalarina bu sistem uygulanmali 1kere yapilacak nede olsa devlet herseye para buluyor madem yeni stad yapiyor yaptigi stadlarda hibrit cim kullansin bizde kendimiz yapiyoruz

efe Erciyesspor başkanını dinledim adam 15 liradan bilet satamadık diyor. Stadın kirasını karşılamıyor dedi kazandıkları para. Kombineyi 2 yıllık çıkarmışlar alan yok. Şöyle bir durum var türkiye futbolu artık kendini çeviremiyor. Suni bir gerginlikten besleniyor. Bir de beline beline vuran pasolig ve lig tv var. Şimdi b maliyeti karşılayamayan adamlara devlet hibrit saha hediye edemez. O zaman bende bolu ya isterim. Iğdır ister vs.... Devletin stadı olmaz. Devlet bunu ehil kuruluşlara bırakmalı, bunların yönetiminden hesap sormalıdır. Beşiktaş Fenerbahçe kendi yapmışsa stadını el vermelidir. Galatasaray hala çatıyı halledip duvarlarını da allah rızası için boyamamışsa yaptırım uygulanmalıdır. Alamadığı vergiyi affetmemelidir en azından. Futbol ekonomisi dönmüyorsa, Ankarada bir takım 1 ligde ise ona şehrin en güzel parkını bağışlamazsın. Yakarsın stadı gider cebeci İnönü'de oynar oda. Artık devlet benim vergimi alıp à takımına stat b takımına saha yapmaya harcamamalı. Yapabiliyorsan yap kardeşim, yapamıyorsan benim cebime el atma. Bu halde ki bir yapıya devletin tek lirası haramdır.  Biz 100 000 lira mı ödüyoruz.  Biz de bazı maçlar maliyeti karşılayamıyoruz.  Hala daha yok pasolig e hayır bilmem ne!  Tamam aga protesto edelim ama neden takımı yqnlızbbırakıyoruz başka fikirler lazım

Çevrimdışı ilhan

memleketine giden emekçiler için çok değil aylardır burdalar ailelerini görmemişler gitsinler özlem gidersinler dinlensinler kafaları orda olan yorgun vücutların bize hayrından çok zararı olur dikkatsiz çalışma hataları ve kazaları beraberinde getirir geldiklerinde daha yüksek verim alınır Obitaşın nasıl bir kastı olabilirki bir an önce bitsin diye bizden fazla istiyordur ne kadar uzun sürerse maliyetide o kadar fazla olur bu onlar için zarardır merak etmeyin izin verilirken her şart düşünülüyordur keyiflerine göre davranmazlar geçtiğimiz iki üç ay emekçileri çok yoğun çalıştı biraz dinlenmelerini istemişlerdir artık bundan sonra finale kadar mola yok :)
:ok:

Çevrimiçi Kartal Ç

nevzat demir tesislerinde şuan 3 saha var. bence biri doğal çim, biri hibrit çim ve biri de suni çim olmalı. ısınmaları kondisyonları falan suni çimde yapsınlar. doğal çim en çok bu tip şeylerde yıpranıyor zaten. sanırım haftada 4-5 gün, günde 3 idmanı kaldıracak bi doğal çim yoktur dünyada. taktik antrenmanları da gidecekleri deplasmana yada iç sahaya göre doğal yada hibritte yapsınlar. böylece maç öncesi topun zemindeki davranışına alışmış olurlar.

Çevrimdışı Efe

efe Erciyesspor başkanını dinledim adam 15 liradan bilet satamadık diyor. Stadın kirasını karşılamıyor dedi kazandıkları para. Kombineyi 2 yıllık çıkarmışlar alan yok. Şöyle bir durum var türkiye futbolu artık kendini çeviremiyor. Suni bir gerginlikten besleniyor. Bir de beline beline vuran pasolig ve lig tv var. Şimdi b maliyeti karşılayamayan adamlara devlet hibrit saha hediye edemez. O zaman bende bolu ya isterim. Iğdır ister vs.... Devletin stadı olmaz. Devlet bunu ehil kuruluşlara bırakmalı, bunların yönetiminden hesap sormalıdır. Beşiktaş Fenerbahçe kendi yapmışsa stadını el vermelidir. Galatasaray hala çatıyı halledip duvarlarını da allah rızası için boyamamışsa yaptırım uygulanmalıdır. Alamadığı vergiyi affetmemelidir en azından. Futbol ekonomisi dönmüyorsa, Ankarada bir takım 1 ligde ise ona şehrin en güzel parkını bağışlamazsın. Yakarsın stadı gider cebeci İnönü'de oynar oda. Artık devlet benim vergimi alıp à takımına stat b takımına saha yapmaya harcamamalı. Yapabiliyorsan yap kardeşim, yapamıyorsan benim cebime el atma. Bu halde ki bir yapıya devletin tek lirası haramdır.  Biz 100 000 lira mı ödüyoruz.  Biz de bazı maçlar maliyeti karşılayamıyoruz.  Hala daha yok pasolig e hayır bilmem ne.  Tamam aga protesto edelim ama neden takımı yqnlızbbırakıyoruz başka fikirler lazım
Abi guzel soyluyorsunda 300 milyona yakin para harcayip bursaya stadi yapan devlet ama o ne olacak aydinda ister artvinde ister ayni sey degilmi hibrit cim devlet icin kullan at tras bicagi olur bu maliyetlere bakarsan ben tum superlig takimlarina yapilmasini talep ediyorum bu kadar maliyetli yapilara bu kadar kotu saha falan komedi yani :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

nevzat demir tesislerinde şuan 3 saha var. bence biri doğal çim, biri hibrit çim ve biri de suni çim olmalı. ısınmaları kondisyonları falan suni çimde yapsınlar. doğal çim en çok bu tip şeylerde yıpranıyor zaten. sanırım haftada 4-5 gün, günde 3 idmanı kaldıracak bi doğal çim yoktur dünyada. taktik antrenmanları da gidecekleri deplasmana yada iç sahaya göre doğal yada hibritte yapsınlar. böylece maç öncesi topun zemindeki davranışına alışmış olurlar.
öyle durumda arka arkaya sakatlıklar gelir :D suni çimden uzak dursunlar doğru yapıldıktan ve doğru bakıldıktan sonra üstünde at yarışı yapmıyorlar neden dayanmasın :D sahalar bozuluyorsa bence yeterince doğru bakılmadığı için bozuluyordur

Çevrimiçi Kartal Ç

Abi guzel soyluyorsunda 300 milyona yakin para harcayip bursaya stadi yapan devlet ama o ne olacak aydinda ister artvinde ister ayni sey degilmi hibrit cim devlet icin kullan at tras bicagi olur bu maliyetlere bakarsan ben tum superlig takimlarina yapilmasini talep ediyorum bu kadar maliyetli yapilara bu kadar kotu saha falan komedi yani :)

bizimkine kıyasla yıllık 3-5 kuruş stad kirası ödeyen ama yine de stad maliyetini çıkaramıyoruz, sponsor bulamıyoruz diye ağlayan anadolu klüplerinin, yıllık profesyonel bakım maliyeti 100 bin dolarlar civarında olan bu kaliteli zemine sahip çıkabileceklerini düşünmüyorum açıkçası. onu da mundar ederler. anadolu klüplerinde ne kadar kötü yönetsem de klübü borca soksam da sırtımı devlete yaslarım seçim zamanı şehir halkını koz olarak kullanıp mali af falan çıkarttırır yırtarım, devlet nasılsa klübü iflas ettirmez zihniyeti var. Çok şükür şu mali fair playi çıkardı da uefa, burunları sürtülür azcık. borçlar yüzünden uefada bizim ülkenin klasörleri dağ gibi oldu.
kayseriye stad yapıldı, klübün de stadın da zeminin de boş tribünlerin de hali ortada. passodan önce de boştu, şimdi daha da boş. yeni stadlar klüplerin içinde bulunduğu çirkin durumu makyajla örtmeye çalışmaktan ötesine gitmez açıkçası.
[ Son Düzenleme: 07 Ekim 2014, 00:19:38 Kartal Ç ]

Çevrimiçi Kartal Ç

öyle durumda arka arkaya sakatlıklar gelir :D suni çimden uzak dursunlar doğru yapıldıktan ve doğru bakıldıktan sonra üstünde at yarışı yapmıyorlar neden dayanmasın :D sahalar bozuluyorsa bence yeterince doğru bakılmadığı için bozuluyordur

Necmi abi bu hibrit çimi at yarışlarında da kullanıyorlarmış yanlız :D harbi sağlam demek ki :lol:

Çevrimdışı ilhan

Yalnızca Büyükşehir belediyelerinin yıllık kaldırım tamir-tadilat maliyetlerinin yarısına tüm  statlar hibrit çim olur, geçtim araç kira bedellerini. Devlet yapmasın yatırımı, peki arkadaşlar bu devlet ne yapacak devlet olarak. Sosyal  devletin yapması  gereken başlıca eğitim, sağlık ve güvenliktir. Eğitim sistemi yerle bir olmuş, sağlık sistemi tamamen özelleşmiş 5 yıldız  otel tarzında  özel hastaneler gökdelenlerde konuşlanıyor, güvenlik desen hakeza. 6-TL.ye içtiğim sigaranın 4-TL.sı vergi ise 5 TL'ye aldığım mazotun 3 TL.sı vergi ise yapmak zorunda. Efe'nin de dediği gibi yüz binlerce dolar verip o statları yapıyorsan zeminini de en verimli şekilde kullanılır olmasını sağlamalısın. Gerçi burada yapılmak istenilen basit, herkes devletin stat yaptığını algılar, kimse zemini sorgulamaz, tıpkı Ankara'da ki alt geçitlerin takdir toplayıp da, yağan yağmurda insanların canını zor kurtardığını görmemesi gibi. İstemeliyiz arkadaşlar ben her ay elime geçmeyen maaşımın vergisini veriyorsam, bunu istemek de en doğal hakkım.

Çevrimdışı arda

Yalnızca Büyükşehir belediyelerinin yıllık kaldırım tamir-tadilat maliyetlerinin yarısına tüm  statlar hibrit çim olur, geçtim araç kira bedellerini. Devlet yapmasın yatırımı, peki arkadaşlar bu devlet ne yapacak devlet olarak. Sosyal  devletin yapması  gereken başlıca eğitim, sağlık ve güvenliktir. Eğitim sistemi yerle bir olmuş, sağlık sistemi tamamen özelleşmiş 5 yıldız  otel tarzında  özel hastaneler gökdelenlerde konuşlanıyor, güvenlik desen hakeza. 6-TL.ye içtiğim sigaranın 4-TL.sı vergi ise 5 TL'ye aldığım mazotun 3 TL.sı vergi ise yapmak zorunda. Efe'nin de dediği gibi yüz binlerce dolar verip o statları yapıyorsan zeminini de en verimli şekilde kullanılır olmasını sağlamalısın. Gerçi burada yapılmak istenilen basit, herkes devletin stat yaptığını algılar, kimse zemini sorgulamaz, tıpkı Ankara'da ki alt geçitlerin takdir toplayıp da, yağan yağmurda insanların canını zor kurtardığını görmemesi gibi. İstemeliyiz arkadaşlar ben her ay elime geçmeyen maaşımın vergisini veriyorsam, bunu istemek de en doğal hakkım.

Izninle altına imzamı attım Abi

Bu arada bide canlı yayın hala siyah beyaz puslu film gibi biraz.. Çok romantik olmuş böyle de güzel duruşu yeter! Herkese iyi geceler
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi bu hibrit çimi at yarışlarında da kullanıyorlarmış yanlız :D harbi sağlam demek ki :lol:
:D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

obitaş 8 gün bayram iznine çıktı :bandit: çiçeklerin bütün adamları gitmedi kalanlar iki gün bayram yapıp çalışmaya başlamışlar obitaşın işe başlaması önümüzdeki hafta pazartesini bulur sanırım :alala: çiçeklerin diğer adamlarınında dönmesi ile pazartesinden sonra çalışmalar kaldığı yerden devam eder :)
Obitas çok çalışmış gibi bi de 8 gün izin veriyor valla şaka gibi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ilhan

Izninle altına imzamı attım Abi

Bu arada bide canlı yayın hala siyah beyaz puslu film gibi biraz.. Çok romantik olmuş böyle de güzel duruşu yeter. Herkese iyi geceler
İyi geceler kardeşim

Çevrimiçi Necmi

Doğru her fırsatta stadlar devletin diyorsan ve ben o stada parayla giriyorsam devlet bana hizmet satıyor demektir hizmeti satıyorsan yapacaksın bu kadar basit ya stadları takımlara ver hizmeti onlar sağlasın yada benim diyorsan sen sağla benim vergimle stad yapıyorsun sonra bunun kullanımı için benden para alıyorsun o zaman karşılığında en iyisini vermek zorundasın zaten bu işleri anlamadım gitti ben bana hizmet etmen için vergi ödüyorum sen bana hizmet için yol hastane yapıyorsun sonra oraları kullanmam için benden tekrar para alıyorsun yok hizmet giderleri diyorsan ortada göründüğü gibi bir hizmette yok bu arada hükümet sempatizanı arkadaşlar hemen atlamasın eleştirdiğim hükümet değil devletin kendisi bu siyasi parti dönemide değil tüm dönemler için konuşuyorum

Çevrimiçi Necmi

Obitas çok çalışmış gibi bi de 8 gün izin veriyor valla şaka gibi.
iki bayram arası gayet verimli bir çalışma yaptılar bu kadar  eleştiren ben bu son iki ayı alkışlarım yiğidi öldür hakkını yeme ama tabiki bitim sürelerini 100 gün kadar geçmiş olmaları bigisinide saklı tutuyorum  :D

Çevrimdışı frkndgnr

eskiden buralar dutluktu :D geceler geçmiyor bu başlık boş kalınca :(

Çevrimdışı Serhat Akkaya

iki bayram arası gayet verimli bir çalışma yaptılar bu kadar  eleştiren ben bu son iki ayı alkışlarım yiğidi öldür hakkını yeme ama tabiki bitim sürelerini 100 gün kadar geçmiş olmaları bigisinide saklı tutuyorum  :D
Hala çok gerideler bence bi tarafta iki tribünü bitirmiş bir tribününse yarısını bitiren bi şirket öbür tarafta tek bi tribünün 5 te 3 nü bitirmiş bir şirket. Hep aynı tartışmalara tekrar girmek istemiyorum ama Ağustos ayı açma hedefinden bir obitaş gerideyiz :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

eskiden buralar dutluktu :D geceler geçmiyor bu başlık boş kalınca :(
bayram insanlar özel hayatlarıyla meşgul :)

Çevrimiçi Necmi

Hala çok gerideler bence bi tarafta iki tribünü bitirmiş bir tribününse yarısını bitiren bi şirket öbür tarafta tek bi tribünün 5 te 3 nü bitirmiş bir şirket. Hep aynı tartışmalara tekrar girmek istemiyorum ama Ağustos ayı açma hedefinden bir obitaş gerideyiz :)
neyse geçmiş geçmiştir geriye bakmanın bir manası yok bundan sonra iyi çalışsınlar yeter :D

Çevrimdışı ilhan

Doğru her fırsatta stadlar devletin diyorsan ve ben o stada parayla giriyorsam devlet bana hizmet satıyor demektir hizmeti satıyorsan yapacaksın bu kadar basit ya stadları takımlara ver hizmeti onlar sağlasın yada benim diyorsan sen sağla benim vergimle stad yapıyorsun sonra bunun kullanımı için benden para alıyorsun o zaman karşılığında en iyisini vermek zorundasın zaten bu işleri anlamadım gitti ben bana hizmet etmen için vergi ödüyorum sen bana hizmet için yol hastane yapıyorsun sonra oraları kullanmam için benden tekrar para alıyorsun yok hizmet giderleri diyorsan ortada göründüğü gibi bir hizmette yok bu arada hükümet sempatizanı arkadaşlar hemen atlamasın eleştirdiğim hükümet değil devletin kendisi bu siyasi parti dönemide değil tüm dönemler için konuşuyorum
Valla kızan kızsın abi. Cumhuriyet tarihinin en uzun dönemli bir hükümeti ise şu an ki iktidar ve yine Cumhuriyet tarihinin en büyük özelleştirmelerini yapıp en kapsamlı vergi tahsilatını da yapıyorsa sorgulamalıyız. Amacım bilinçsizce saldırmak falan değil, amacım yapılan yatırımların kullanılabilir olması,  şu an bütün herkesin dilinde pelesenk oldu Olimpiyat stadı, çünkü heba olan milyonlarca lira ve bi o kadar emek alınan fayda sıfır. Burada amaç hizmetse ve o hizmette bizim vergilerimizle veriliyorsa bilinçli olmalıyız stad yapıldı diye  :claps: :claps: yerine öncelikle sorgulamamız gereken ulaşım, engelli çözümleri, alt yapı vs olmalıdır.

Çevrimiçi Kartal Ç

ekim sonunda numaralının en üst tablası bitip testere kirişlere başlanmış olur mu ki? 8 haftada bu hale geldi 3 haftada neler olur.

Çevrimdışı Kemal

Çiçekler Yeni Açığada el atsa bari, zaten temeli atılmadan orada hayrına bişeyler yapmışlardı.