Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6698239 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 03 Ekim 2014, 00:43:25
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Bu akşamki maç saha zeminin ne kadar önemli olduğunu bir kere daha ortaya koydu. Ancak gündüz görüştüğüm birisi ki kendisi Vodafone Arena inşaatı ile alakalı bir kişi Vodafone Arenanın drenajı konusunda sıkıntı yaşanabileceğini söyledi. Açıkcası moralim çok bozuldu. Umarım konuştuğum kişi yanlış görmüş veya yorumlamıştır.

Aman ne olur zemin düzgün olsun. tribün, çatı, loca iyi güzelde saha zemini hepsinden önemli.
Sallamis hocam gecen gun ihsan coskun istanbulda yagan siddetli yagislardan stafin simdiden hic etkilenmedigini soyledi ki.dogru bizde canli yayindan izledik hic problem olmadi bu stafin en iyi yerlerinden birisi drenaj sistemi olacak dont worry  :ok:

Çevrimdışı Deniz

bence daha erken  :kop: :kop:  :ok:
@Necmi abi @bjk_mabet in eve gitmesine izin vermeyin gitsin şu stadı bitirsin bir an önce  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

ntvspor da arkada cimlerin üstünde bişiler yapıolar ne acaba bizdede olcak ya aynısındn bilmek lazım  :ebebe: :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TURKahvesi

zeminin güzelliğine bakın arkadaşlar

mabedimizde böyle güzel zemin istiyorummmmm  :ebebe:

Çevrimdışı sağduyu

Beşiktaş takımıyla, taraftarıyla beşiktaşlılığını, hem ingiltereye hem de Türkiye'ye ye gösterdi. Demek ki Beşiktaş böyle olunuyor.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 03 Ekim 2014, 01:08:53
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
@Necmi abi @bjk_mabet in eve gitmesine izin vermeyin gitsin şu stadı bitirsin bir an önce  :kop: :kop:
+1903  :tabe: :lol:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi allah korusun bu macda puan kaybedersek senin formada bulcam suçu :bandit: :evillol:
hadi canım ilk bursa maçında giydim forma kendini kurtardı kabahati yok @1903tolga

Çevrimdışı Necmi

:icool:
yarın stadda olacakmış çalışma var :D şimdi gönderirsek bence ters teper :evillol: @Efe @Deniz

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı TØLGA

hadi canım ilk bursa maçında giydim forma kendini kurtardı kabahati yok @1903tolga
:D hep giy abi bu akşamki futboldan sonra kısmetse bu hafta balıkesir deplasman tribününde yerimizi alıyoruz  :sevinc
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Necmi

İyi günler abilerim,kardeşlerim..Bayram için Eskişehirden İstanbula geldim,aslında Makedonyalıyım,daha önce yazmıştım yine burada,neyse  :) Gelmişken bjk_mabet ile görüşmek ve stadı görmek istiyorum..Salı gününe kadar buradayım,bu konu için bana yardımcı olabilecek birisi var mı ? ya da sizin geleneksel toplantılarınız olacaksa bu günlerde,katılmayı çook çok isterim.
Şimdiden teşekkürler..
@Mirsadibr yarın stadda olacak senden bahsettim PM at stadda buluşursunuz yarın senden haberi var :)

Çevrimdışı Necmi

:D hep giy abi bu akşamki futboldan sonra kısmetse bu hafta balıkesir deplasman tribününde yerimizi alıyoruz  :sevinc
Bakalım bu geceki ekibi kandırmaya çalışıyorum :D belki yanındaki koltukta oluruz bilet bulabilirsek @1903tolga

Çevrimdışı Efe

yarın stadda olacakmış çalışma var :D şimdi gönderirsek bence ters teper :evillol: @Efe @Deniz

çalışma olacaksa iyi işinin başında olsun hibrit çimi yapana kadar rahat yok bizlere takım hibrit çimde oynayabiliyor diğerlerinde oynayamıyor :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Bakalım bu geceki ekibi kandırmaya çalışıyorum :D belki yanındaki koltukta oluruz bilet bulabilirsek @1903tolga
abi olurda gelirseniz haberleşelim görüşelim :) deplasman tribünü biletleri bitti ama bildigim kadarıyla :by2:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Böyle bir zeminimiz olsun bunu gerçekten başaralım bence bu lige ambargo koyarız @Necmi abi .Gerekiyorsa küfeki taşı yapmasınlar kaba şeklinde bıraksınlar ama şu hibrit çimi yapsınlar  :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Stadı inşaat hali ben görmedim yıklıdıgını gördüm kaldırılışı göremedim  :alala: :alala: :alala: Yakında gelme planım var @bjk_mabet bekle efsane geliyor  :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

Foruma çadır kuran adam @SaLVaDoR  :kop: :kop:

10 numara da benim Olcay kadar olamasam da  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Foruma çadır kuran adam @SaLVaDoR  :kop: :kop:
10 numara da benim Olcay kadar olamasam da  :evillol: :evillol:

sen onu 71 yap  :bandit: biz kendimizden söz etmeyiz istatistikleri konuştururuz  :bandit: :bandit: :bandit: bu gece son sabah son diyem haftaya çarşamba perşembe gününe kadar pek aktif olmaya bilirim arada takılırım

Çevrimdışı Burak

@bjk_mabet yarın ince işçilikten resim atabilir misin?  :tabe: :tabe:

Çevrimdışı Mustafaabjk

alakasız ama allah aşkına şu posizyonun güzelliğine bakın nasıl oraya gelmişiz kaç saniyede gelmişiz bi irdeleyelim diye paylaşıyorum
ve iyiki beşiktaşlıyım diyorum kök sökürdük adamlara

http://www.ntvspor.net/video-galeri/elalem-atiyor-golleri

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

alakasız ama allah aşkına şu posizyonun güzelliğine bakın nasıl oraya gelmişiz kaç saniyede gelmişiz bi irdeleyelim diye paylaşıyorum
ve iyiki beşiktaşlıyım diyorum kök sökürdük adamlara

http://www.ntvspor.net/video-galeri/elalem-atiyor-golleri

Demba Ba röpörtajında doğru söylemiş biz bitiricilikte sıkıntı yaşamadık kaleci fazlasıyla iyiydi kendi oyunumuzun yanında onuda tebrik etmek lazım Tottenham'da ayakta kalan tek oyuncuydu bu pozisyonlarla 3-4 çok rahat atardık.

Çevrimdışı Deniz

sen onu 71 yap  :bandit: biz kendimizden söz etmeyiz istatistikleri konuştururuz  :bandit: :bandit: :bandit: bu gece son sabah son diyem haftaya çarşamba perşembe gününe kadar pek aktif olmaya bilirim arada takılırım
:bandit: :bandit: