Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6698497 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

Bir maç klasiği...
@Necmi abi allah korusun bu macda puan kaybedersek senin formada bulcam suçu :bandit: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

İyi günler abilerim,kardeşlerim..Bayram için Eskişehirden İstanbula geldim,aslında Makedonyalıyım,daha önce yazmıştım yine burada,neyse  :) Gelmişken bjk_mabet ile görüşmek ve stadı görmek istiyorum..Salı gününe kadar buradayım,bu konu için bana yardımcı olabilecek birisi var mı ? ya da sizin geleneksel toplantılarınız olacaksa bu günlerde,katılmayı çook çok isterim.
Şimdiden teşekkürler..

mabete özel mesaj at stadtaysa sana yardımcı olacaktır. :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Necmi abi allah korusun bu macda puan kaybedersek senin formada bulcam suçu :bandit: :evillol:

formadan çok takımda bul bence adamlar yedek ağırlıklı çıkıyor maça bu maçı kazanmamız lazım net :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

formadan çok takımda bul bence adamlar yedek ağırlıklı çıkıyor maça bu maçı kazanmamız lazım net :)
:D necmi abi o formayı aldığından beri berabere kalıyoruz ondan dedim  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

hocam beyazlar depoda kalabilir, onları da yeni basket arenamızda kullanırız  :evillol:
Keşke hocam :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Kartal Ç

Yeni salonumuz nerede yapılacak tahmininiz var mı?Başkan Beşiktaş'ta yapılacağını söyledi ama neresi acaba.

valla başkan beşiktaşta dedi ama beşiktaş dediğin vodafone arenadan başlayıp fsm köprüsüne kadar uzanan epey geniş bi ilçe. batı tarafı da nerdeyse tt arenaya kadar uzanıyor. umarım "semt" dediğimiz kısmında bir yerde olur ama en az 10 bin kişilik bir çok amaçlı salon oturtacak kadar geniş bir arsa bilmiyorum. stadla ilgili çıkarılan zorluklardan sonra başkanın da fazla dillendirmemesini haklı buluyorum açıkçası.

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

amerika fox tv canlı yayınla maçımızı veriyor.gurbette bir beşiktaşlının başına gelebilecek en güzel şey..

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı salih

beyler maaçı star hd de izleyen varmı uydudan

Çevrimdışı ALI RIZA

beyler maaçı star hd de izleyen varmı uydudan
hd sorun vardır normal starı bul... bende gündüz yayın gitti normal starı aldım izliyorumm

Vodafone Arena 02.10.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.100
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı ALI RIZA

Vodafone Arena 02.10.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Emegine sağlık timelapse  :ok: :ok:

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.100

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Tottenhamın zemini ne ise onu istiyorum!!

Çevrimdışı karakartalım

bian önce bitsin bu stad ah şimdi arsenala tottenhama kendi evimizde  oynamak vardı ah
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Haldun

Ula besiktas da olmasa ulkeye puan gelmeyecek

Çevrimdışı karakartalım

zemin ne öyle ya yağ falan mı döktüler o ne güzel sulamak top akıyo resmen akıyo türkiyede deplasmanda adamlar top oynatmamak için sulamıyo stadı mantelite farkı zemin süperdi acaba hibrit çimm mi ?
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Salih A.

bu maçta berabere şükreden renklidir yeminlen biz mu cünuplara farkı nasıl atamadık olcayyyyyyy var ya aolcayyyyy ah sennn :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Deniz

Bilic:ne olimpiyatta ne nevzat demirde boyle bir zemin var.boyle zeminimiz olsa biz de istedigimiz oyunu sahaya her mac yansitiriz.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

bu maçta berabere şükreden renklidir yeminlen biz mu cünuplara farkı nasıl atamadık olcayyyyyyy var ya aolcayyyyy ah sennn :)

Adamın resmen 3 net pozisyonu var Demba Ba'nın kaçırdıklarını saymıyorum çok açık ve net en az 3-0 kazanırdık bu maçı.

Çevrimdışı ALI RIZA

Bilic:ne olimpiyatta ne nevzat demirde boyle bir zemin var.boyle zeminimiz olsa biz de istedigimiz oyunu sahaya her mac yansitiriz.
türkiyede böyle zemin yok :)

Çevrimiçi Kartal Ç

Çevrimdışı kyiv

Bu akşamki maç saha zeminin ne kadar önemli olduğunu bir kere daha ortaya koydu. Ancak gündüz görüştüğüm birisi ki kendisi Vodafone Arena inşaatı ile alakalı bir kişi Vodafone Arenanın drenajı konusunda sıkıntı yaşanabileceğini söyledi. Açıkcası moralim çok bozuldu. Umarım konuştuğum kişi yanlış görmüş veya yorumlamıştır.

Aman ne olur zemin düzgün olsun. tribün, çatı, loca iyi güzelde saha zemini hepsinden önemli.
[ Son Düzenleme: 03 Ekim 2014, 00:26:58 kyiv ]

Çevrimdışı berk_bjk

Bu akşam Vodafone Arenaya ve düzgün bir zemine ne kadar ihtiyacımız olduğunu tekrar herkes görmüştür umarım. Şu kadro Süper Lig zeminlerinde, Olimpiyatta harcanıyo ya gerçekten çok üzücü... :s20: :s20:

Çevrimdışı Deniz