Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6700793 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serkan7738

Bu işaretlediğim yerde bir tünel daha olacak

Çevrimdışı pascal26

Aynen haklısınz vodafone stadın bir çivisiyle bile alakadar değil, sonuçta sadece 15 yıllığına isim sponsoru olacak, stadı vodafone yaptırmıyor. Kendisinden tek beklediğimiz elektronik altyapı ve internet erişimi konusunda fark yaratması.

Pek öyle olmuyor o işler. O konsept 10 sene önceydi.Bizdeki çok detaylı.

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

bu bilgileri nerden alıyorlar çok ilginç bize sorsalar söyleriz :)
yeni açıkta loca yok döşemişler orayı
kapalıdaki ok nereyi gösteriyor belli değil
1903 tribünü numaralı da :)
şubat ta açıyoruz stadı hadi hayırlısı  :alala:
Abi sabah bjk tv de gördüm cok güldüm..bukadar sallamasyon birsey görmedim ya :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu adam bi de eski Beşiktaş yöneticisi olacak. Bunlar Beşiktaş'lı filan değil, ağızlarına bile almamalılar bu takımın ismi.

http://haber1903.com/Besiktas-30897-stat_agustosa_yetistirilecek_denildi_ayni_sekilde_duruyor.html
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi sabah bjk tv de gördüm cok güldüm..bukadar sallamasyon birsey görmedim ya :)
İsmail Er'in haberinden başka bir şey beklenmezdi zaten.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Salih A.

Bu adam bi de eski Beşiktaş yöneticisi olacak. Bunlar Beşiktaş'lı filan değil, ağızlarına bile almamalılar bu takımın ismi.

http://haber1903.com/Besiktas-30897-stat_agustosa_yetistirilecek_denildi_ayni_sekilde_duruyor.html
it ürür kervan yürür diye bir söz geldi aklıma bunlar hergün yağmur duasına bile çıkıyorlardır
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı FARUK

Gökhan Türkmen instagram hesabından alıntıdır
kule vinçten kısa bir video var  :ok:

Çevrimdışı FARUK

Gökhan Türkmen twitter hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı ilhan

buda güzelmiş
Valla tüylerim diken diken oldu ilk defa gördüm. Teşekkürler kardeşim paylaşım için.

Çevrimdışı ZEKI

arkadaslar sabah mesaiden once fotograf cekmeye gitmistim, gazilerde mabet kardesimle cay icip cok guzel sohbet edince fotograflarin yuklenmesi gecikti. Acikcasi o ilk 5 fotografin yuklenemedigini dusunuyordum. Geride 14 fotograf daha var affiniza siginarak onlarida yukluyorum

Çevrimiçi Necmi

şunların ismini buralarda geçirip prim kazanmalarını sağlamayın burda reklamlarını yapıyorsunuz hit kazanmalarını sağlıyorsunuz hoşlanmıyorsanız girmeyin sitelerine verilecek en büyük ceza budur siz girmekle kalmayıp birde buraya ling yapıştırıp binlerce kişinin girmesini sağlıyorsunuz :bandit:

Çevrimdışı ilhan

Gökhan Türkmen twitter hesabından alıntıdır.
Faruk, paylaşım için teşekkürler bu açıdan hiç görmemiştik iyi oldu :super: :super: :super: :super:

Çevrimdışı Tolga

Valla @Efe abi daha net bilir diye düşünüyorum , ama bu isler insaatin plani ilgili sonuçta oraya temel betonu atilacak ve araçlar oradan girip numaralı alt cikisindan cikacaklar eski acik biraz daha ilerleyince yani bana gore bayramdan 1-1.5 ay sonra yapilir diye düşünüyorum...
peki teşekkürler :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı murat

eline ayağına sağlık @ZEKI abi.varmı bir gelişme :dan:

Çevrimdışı Oktay

[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2014, 13:59:13 Oktay ]

Çevrimdışı yigitcan1903

Maalesef beyefendi zamanında yuvalar vahim durumdaydı
Stattan da yuvalardan olduğu kadar haberdar sanırım

ysariusta

• Ziyaretçi

arkadaslar sabah mesaiden once fotograf cekmeye gitmistim, gazilerde mabet kardesimle cay icip cok guzel sohbet edince fotograflarin yuklenmesi gecikti. Acikcasi o ilk 5 fotografin yuklenemedigini dusunuyordum. Geride 14 fotograf daha var affiniza siginarak onlarida yukluyorum
Olacak iş mi şimdi ZEKI insan fotoğraf çeker 8 saat sonra mı yayımlar... Olmadı.... :evillol: eline emeğine sağlık. Gelecek hafta Perşembe İstanbula dönmüş olacam. Bende böyle yapacam. akşam çekip gece yükleyecem. Sırf sen uykusuz kal diye  :kop:

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı ilhan

Zeki abi teşekkürler ellerine sağlık

Çevrimdışı ahmett.67

Fotolarda çalışan sayısı az görünüyor. Canlı yayında durum nasıl? Bayram izni şimdiden başladı mı aceba?

Çevrimdışı ZEKI

Olacak iş mi şimdi ZEKI insan fotoğraf çeker 8 saat sonra mı yayımlar... Olmadı.... :evillol: eline emeğine sağlık. Gelecek hafta Perşembe İstanbula dönmüş olacam. Bende böyle yapacam. akşam çekip gece yükleyecem. Sırf sen uykusuz kal diye  :kop:
Haklisin ama mabet ile sohbet cok zevkliydi, sagolsun sabah sabah muhabetin belini kirdik. Biirde Mustafa fotograf yukleyince ustanin yaninda bizim fotograflarin esamesi okunmaz diye dusunmedim degil  :ebebe:
sen fotograf yukle ben uykusuz kalirim ama beni sen hep cikartiyorsun  :kop:

eline ayağına sağlık @ZEKI abi.varmı bir gelişme :dan:

var olmaz mi, ihsan abi aciklamis subat 15 diye.. daha buyuk bir gelisme olurmu  :kop: :kop:
yeni acik betonlaniyor @Efe 'nin gozu aydin. Valla benim gozlemlerimden bayram sonrasi ise iyice girisecekler. Obitas iki bayram arasi iyi is cikardi bunu kabul etmek lazim  :s20: :s20: Bayramdan sonra bakalim nasil devam edecekler. Cicekler bildigimiz cicekler..Ama yarindan sonra stadtan cok fazla bir sey beklemeyelim. Uyku moduna girerler.

@FARUK bakalim kendi twitter hesabimdan bir fotograf yukledim bulabilecekmissin :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı yigitcan1903

Fotolarda çalışan sayısı az görünüyor. Canlı yayında durum nasıl? Bayram izni şimdiden başladı mı aceba?
Bayramın önü arkası temponun artması derken 10 günü buluyor,bana da sıkıntı basıyor